Н У Х Т

Корисні весняні канікули разом з Навчально-науковим інститутом економіки і управління НУХТ

03 квітня 2019

Корисні весняні канікули разом з Навчально-науковим інститутом економіки і управління НУХТ

Протягом трьох днів Навчально-науковий інституту економіки і управління (ННІ ЕіУ) прийняв півсотні школярів, які завітали на безкоштовні майстер-класи для учнів 10-11 класів у рамках Днів гостинності НУХТ.

Корисні поради, лайфхаки, інформація щодо вступу, живе спілкування з викладачами й студентами та справжні емоції від університету – чи не найважливіші фактори для вступників при обранні місця навчання. У кращих традиціях ННІ ЕіУ фахівці інституту розповіли про історію та особливості структури університету, ознайомили зі спеціальностями Навчально-наукового інституту економіки і управління, влаштували міні-екскурсію та провели майбутніх студентів таємничими лабіринтами корпусів.

Після захопливих мандрівок університетом гості вирушили на знайомство із директором ННІ ЕіУ Олегом Шереметом і зі студентською радою.

Програма трьох днів передбачала для вступників відвідування різнопланових заходів.

Першого дня майстер-клас із менеджменту персоналу провела старший викладач кафедри економіки праці та менеджменту Юлія Гринюк. Поділившись своїм шляхом успіху та досвідом, як стати кращим HR-менеджером, викладач  запропонувала гру, у якій школярі спробували визначити майбутню професію свого сусіда, знаючи його вподобання та характер. Також гості побачили, у яких компаніях працюють випускники інституту ЕіУ,  серед яких OhMyLook, G.bar, Loreal Paris, 1+1 MEDIA, Credit Agrikol, Bayer, Міжнародні Авіалінії України тощо.

Далі за програмою був запланований Speaking Сlub, під час якого вступники поспілкувалися з добрим другом університету зі США Stuart Snugs і старшим викладачем кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталією Божок.

Другий день гостинності розпочався дуже «штормово», адже за програмою на гостей чекав брейн-ринг «Юний фінансист», під час якого старший викладач кафедри фінансів Світлана Еш поспілкувалася з молоддю та відповіла на усі питання, що турбують школярів.

Все  менше часу залишається до ЗНО і випускники не на жарт хвилюються, як найкраще скласти екзамени, а з іноземної мови – тим паче. Саме тому, в рамках програми гостинності був організований захід, присвячений лайфхакам із англійської мови. Своїми порадами ділилися старші викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко та Олена Ковальова. А завершився триденний курс майстер-класів тренінгом від старшого викладача кафедри фінансів Юрія Кулинича «Як реалізувати власну бізнес-ідею».

Все, що трапляється у нашому житті, дає нам певні уроки, і саме ці уроки допомагають рухатися далі, визначаючи наш маршрут.

Шановні вступники, ми віримо, що ваша зустріч із НУХТ – невипадкова, тож щиро запрошуємо на навчання до Навчально-наукового інституту економіки і управління нашого університету. І ви зможете переконатися, що ЕіУ – це життя, а не мить!

Опублікований: 03-04-2019
Читайте також:
Таємниці управління франчайзинговою мережею розкривають для себе здобувачі-менеджери

Здобувачі освітніх програм «Менеджмент» (бакалаври) та «Менеджмент організацій і адміністрування» (магістранти) відвідали вебінар-зустріч із співзасновником та CEO франшизи «Галя Балувана» Володимиром Матвійчуком. Цей відомий луцький підприємець лише у 2019 році заснував мережу ресторанів і магазинів напівфабрикатів української кухні «Галя Балувана...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці управління франчайзинговою мережею розкривають для себе здобувачі-менеджери 04 січня 2024

Туристично-екскурсійне літо для майбутніх фахівців туристичного бізнесу розпочалося цікаво та пізнавально

Студенти 1-3 курсів спеціальності «Туризм» відвідали колишню столицю українського козацтва, місто Батурин. Вони оглянули реконструйовану козацьку фортецю та місце страшної Батуринської трагедії 1708 року, коли російськими військами О. Меншикова були знищені понад 14 тис. козаків і мирного населення. Також майбутні фахівці туристичного бізнесу від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Туристично-екскурсійне літо для майбутніх фахівців туристичного бізнесу розпочалося цікаво та пізнавально 10 червня 2019

Здобувачі освіти долучаються до удосконалення освітніх програм

19 січня 2023 року відбулася зустріч гаранта освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», доцента Романа Якобчука, членів робочої групи освітньої програми, завідувачів і викладачів кафедр технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування та машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв зі здобува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти долучаються до удосконалення освітніх програм 20 січня 2023

Все про освітню програму «Електротехніка та інформаційні технології» здобувачам Вінницького технічного коледжу НУХТ

9 лютого 2024 р. у рамках проведення профорієнтаційної роботи у Вінницькому технічному фаховому коледжі НУХТ доктор філософії, асистент кафедри електропостачання і енергоменеджменту Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Петро Зінькевич зустрівся зі здобувачами випускної групи спеціальності 141 «Електроенергетика, е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про освітню програму «Електротехніка та інформаційні технології» здобувачам Вінницького технічного коледжу НУХТ 12 лютого 2024