Н У Х Т

Корисні весняні канікули разом з Навчально-науковим інститутом економіки і управління НУХТ

03 квітня 2019

Корисні весняні канікули разом з Навчально-науковим інститутом економіки і управління НУХТ

Протягом трьох днів Навчально-науковий інституту економіки і управління (ННІ ЕіУ) прийняв півсотні школярів, які завітали на безкоштовні майстер-класи для учнів 10-11 класів у рамках Днів гостинності НУХТ.

Корисні поради, лайфхаки, інформація щодо вступу, живе спілкування з викладачами й студентами та справжні емоції від університету – чи не найважливіші фактори для вступників при обранні місця навчання. У кращих традиціях ННІ ЕіУ фахівці інституту розповіли про історію та особливості структури університету, ознайомили зі спеціальностями Навчально-наукового інституту економіки і управління, влаштували міні-екскурсію та провели майбутніх студентів таємничими лабіринтами корпусів.

Після захопливих мандрівок університетом гості вирушили на знайомство із директором ННІ ЕіУ Олегом Шереметом і зі студентською радою.

Програма трьох днів передбачала для вступників відвідування різнопланових заходів.

Першого дня майстер-клас із менеджменту персоналу провела старший викладач кафедри економіки праці та менеджменту Юлія Гринюк. Поділившись своїм шляхом успіху та досвідом, як стати кращим HR-менеджером, викладач  запропонувала гру, у якій школярі спробували визначити майбутню професію свого сусіда, знаючи його вподобання та характер. Також гості побачили, у яких компаніях працюють випускники інституту ЕіУ,  серед яких OhMyLook, G.bar, Loreal Paris, 1+1 MEDIA, Credit Agrikol, Bayer, Міжнародні Авіалінії України тощо.

Далі за програмою був запланований Speaking Сlub, під час якого вступники поспілкувалися з добрим другом університету зі США Stuart Snugs і старшим викладачем кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталією Божок.

Другий день гостинності розпочався дуже «штормово», адже за програмою на гостей чекав брейн-ринг «Юний фінансист», під час якого старший викладач кафедри фінансів Світлана Еш поспілкувалася з молоддю та відповіла на усі питання, що турбують школярів.

Все  менше часу залишається до ЗНО і випускники не на жарт хвилюються, як найкраще скласти екзамени, а з іноземної мови – тим паче. Саме тому, в рамках програми гостинності був організований захід, присвячений лайфхакам із англійської мови. Своїми порадами ділилися старші викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко та Олена Ковальова. А завершився триденний курс майстер-класів тренінгом від старшого викладача кафедри фінансів Юрія Кулинича «Як реалізувати власну бізнес-ідею».

Все, що трапляється у нашому житті, дає нам певні уроки, і саме ці уроки допомагають рухатися далі, визначаючи наш маршрут.

Шановні вступники, ми віримо, що ваша зустріч із НУХТ – невипадкова, тож щиро запрошуємо на навчання до Навчально-наукового інституту економіки і управління нашого університету. І ви зможете переконатися, що ЕіУ – це життя, а не мить!

Опублікований: 03-04-2019
Читайте також:
Як рандом і логіка створюють круті проєкти дізнавалися здобувачі кафедри маркетингу

Здобувачі спеціальностей 061 «Журналістика (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю»), 075 «Маркетинг» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» мають можливість приєднатися до цікавих лекції від ADC*School, присвячених темі «Про що креативники працюють під час війни?». Днями відбулася лекція креативного директора Saat...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як рандом і логіка створюють круті проєкти дізнавалися здобувачі кафедри маркетингу 06 грудня 2022

Створювати унікальні гастрономічні враження вчаться здобувачі спеціальності «Туризм і рекреація»

24 березня студенти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» взяли участь в онлайн-лекції на тему «Сир і вино: ідеальна гастрономічна пара у незвичному світлі» блогерки і гастроентузіастки, власниці Телеграм-каналу «І це прекрасно» Анастасії Середи. Лекція була присвячена сучасним тенденціям у поєднанні сиру та вина, а також ролі крафтових виробникі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створювати унікальні гастрономічні враження вчаться здобувачі спеціальності «Туризм і рекреація» 25 березня 2025

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

У рамках співпраці між ТОВ «Сільпо-Фуд» та Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ, 20 лютого 2019 року відбувся захист магістерських робіт у Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо». Кращі студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, які навчалися за освітньою програмою «Технології зберігання, консервув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 22 лютого 2019

Біотехнологи НУХТ на міжнародній арені

Нещодавно у Кракові (Польща) відбулася V міжнародна конференція «Strategies toward Green Deal Implementation Water, Raw Materials & Energy in Green Transition», присвячена обговоренню ключових аспектів реалізації європейського зеленого курсу (Green Deal), зокрема в таких сферах, як управління водними ресурсами, сталий видобуток сировини та пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ на міжнародній арені 09 грудня 2024