Н У Х Т

Конкурс «Кращий за професією»

07 травня 2018

Конкурс «Кращий за професією»

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках тижня комісії технологічного циклу відбувся традиційний конкурс «Кращий за професією». Конкурс був організований і проведений серед студентів третього курсу викладачем фахових дисциплін  Павлом Васюрою.

Завдання конкурсу передбачало виконання повного аналізу напівпродуктів цукрового виробництва на основі теоретичних знань і практичних навичок, отриманих студентами під час вивчення спецдисциплін.

Члени комісії технологічного циклу  Катерина Глухова, Любов Лісіцина та Надія Глухова відзначили достатній рівень умінь і навичок студентів у проведенні аналізів напівпродуктів цукрового виробництва.

Кращими за професією «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів» стали студенти, які найкраще показали свої знання та уміння при виконанні аналізів:
І місце – Анастасія Михалко
ІІ місце – Марина Вовк
ІІІ місце – Валерія Бондаренко

На підставі результатів конкурсу встановлено досить високий рівень знань та умінь студентів із навчальних дисциплін «Технологія цукру-піску та цукру-рафінаду» та «Технохімічний контроль виробництва цукристих речовин та полісахаридів».

Опублікований: 07-05-2018
Читайте також:
В університеті вдруге відбувся фестиваль танцю «NUFT DANCE FEST»

Напередодні травневих свят в університеті вдруге відбувся фестиваль танцю «NUFT DANCE FEST», який організували та провели фахівці Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку за ініціативи студентської ради Навчально-наукового інституту економіки і управління. Минулорічний фестиваль став яскравим незабутнім дійством, тож ць...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті вдруге відбувся фестиваль танцю «NUFT DANCE FEST» 07 травня 2018

Науковець кафедри економічної теорії відвідала конференцію проекту VoxConnector

Незалежна аналітична платформа VoxUkraine організувала велике обговорення основних здобутків 2019 року та викликів на наступний рік, запросивши до дискусії локальних і національних журналістів, експертів провідних Think Tanks, представників професійних асоціацій, публічного сектору (заступника голови НБУ Дмитра Сологуба, міністерку охорони здоров’я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковець кафедри економічної теорії відвідала конференцію проекту VoxConnector 24 грудня 2019

Реалії та перспективи галузі обговорювали науковці й виробничники в рамках конференції кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

У рамках програми виставок «Inprodmash&Upakovka -2021» кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів спільно з журналом «М'ясний бізнес» 15 вересня 2021 року була проведена Науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної  галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки»)». У конференції поряд із наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реалії та перспективи галузі обговорювали науковці й виробничники в рамках конференції кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 16 вересня 2021

Своїми знаннями про напої діляться з телеглядачами наші викладачі

Днями ведучий рубрики «Польова кухня» в тижневику «ТСН-тиждень» каналу «1+1» Костянтин Грубич звернувся за фаховою консультацією до доцентки кафедри біотехнології бродіння і виноробства нашого університету Зоряни Романової. Журналіста цікавили корисні властивості та використання березового соку. Наша фахівчиня розповіла про можливості споживання ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїми знаннями про напої діляться з телеглядачами наші викладачі 01 квітня 2021