Н У Х Т

Комісія МОН розпочала акредитаційну експертизу підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності «Виробництво харчової продукції»

07 лютого 2017

Комісія МОН розпочала акредитаційну експертизу підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності «Виробництво харчової продукції»

Відповідно до наказу МОН №79-А від 2 лютого 2017 року «Про проведення акредитаційної експертизи» 7 лютого 2017 року в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочала роботу експертна комісія МОН, з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції».

До складу комісії увійшли  завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету, доктор технічних наук, професор Михайло Кравченко (голова комісії) і  завідувач відділення готельно-ресторанного бізнесу Державного вищого навчального закладу «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі» Стефанія Кундрат.

 

Опублікований: 07-02-2017
Читайте також:
Інтернет-технології – нові можливості для фінансистів

25 квітня 2018 року викладачі кафедри фінансів взяли участь в українському форумі Інтернет-діячів iForum-2018, що працював у Міжнародному виставковому центрі. Програмою конференції були передбачені дев’ять основних напрямів із тематичними виступами, які відбувалися одночасно в декількох залах. Після офіційного відкриття на головній сцені, доповіді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтернет-технології – нові можливості для фінансистів 26 квітня 2018

Університет обраний до складу асоційованих партнерів трьох Спільних магістерських програм Еразмус Мундус

Виконавче агентство з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА) і Національне агентство Еразмус+ оприлюднили результати конкурсів Спільних магістерських програм Еразмус Мундус у 2018 році. П’ять українських університетів і одна організація увійшли як асоційовані партнери до складу трьох Спільних магістерських програм: «European Mas...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет обраний до складу асоційованих партнерів трьох Спільних магістерських програм Еразмус Мундус 17 липня 2018

Вишиванка – символ України! Дзеркало народної душі!

Викладачки кафедри гуманітарних дисциплін, професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда провели для здобувачів першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій креативне практичне заняття з вибіркової навчальної дисципліни «Риторика» в контексті публічного мовлення, присвячене Дню вишиванки. Надія Левицька наголосила на то...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вишиванка – символ України! Дзеркало народної душі! 18 травня 2021

Обмін інноваційними проєктами

За результатами роботи III Міжнародної студентської наукової конференції «Теоретичне та практичне застосування результатів сучасної науки», що відбулася у м. Біла Церква й організаторами якої виступали ГО «Молодіжна наукова ліга» та ГО «Європейська наукова платформа», здобувач вищої освіти третього курсу за освітньо-професійною програмою «Прикладна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обмін інноваційними проєктами 21 листопада 2022