Н У Х Т

Команда Вінницького коледжу НУХТ – переможець змагань з волейболу за програмою Спортивних ігор України

12 листопада 2018

Команда Вінницького коледжу НУХТ – переможець змагань з волейболу за програмою Спортивних ігор України

На базі спортивного комплексу  Вінницького коледжу НУХТ відбулися змагання з волейболу серед юнацьких команд закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації за програмою Спортивних ігор України, у яких брали участь команди з 12-ти областей України: Вінницької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Рівненської, Сумської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Чернівецької, Чернігівської.

З вітальним словом до учасників змагань звернулися начальник обласного Комітету з фізичного виховання і спорту Геннадій Бочаров та директор Вінницького коледжу НУХТ Володимир Керницький.

Учасники народних аматорських колективів – ансамблю танцю «Юність» і гурта української пісні «Мрія» зустріли гостей хлібом-сіллю та подарували їм вокально-хореографічні вітання.

Показовий художньо-спортивний виступ продемонстрували вихованці ДЮСШ №1 м. Вінниці.

За результатами змагань чемпіоном стала  команда студентів Вінницького коледжу НУХТ, що представляла  збірну Вінницької області;

ІІ місце  -  посіла збірна команда Хмельницької області;

ІІІ – команда Львівської області.

Вітаємо з команду нашого коледжу з перемогою! Бажаємо  наснаги й подальших вагомих здобутків! Нехай досягнутий успіх стане потужним стимулом для підкорення нових спортивних вершин!

 

Опублікований: 12-11-2018
Читайте також:
Родзинками створення вишуканих кондитерських виробів з третьокурсниками поділилася гостьова лекторка

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція керівниці кав’ярні-кондитерської «SweetKingdom», кандидатки технічних наук Наталії Пастушенко. Лекцію «Сучасні тенденції у виготовленні оздоблювальних напівфабрикатів для декорування тортів і тістечок» фахівчиня прочитала для здобувачів третього курсу освітнього...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Родзинками створення вишуканих кондитерських виробів з третьокурсниками поділилася гостьова лекторка 10 червня 2024

Вибіркова дисципліна з гостьовим лектором

У рамках вивчення вибіркової дисципліни «Технологія пакування та зберігання упакованої продукції» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибіркова дисципліна з гостьовим лектором 21 жовтня 2024

Нова програма підтримки науковців з України від Польщі та США

24 березня 2022 року була оголошена нова програма підтримки науковців з України, організована Польською академією наук (PAN) та Національною академією наук США (NAS). Програма відкрита для кандидатів зі ступенем доктора (PhD), які станом на 24 лютого 2022 року були штатними працівниками українського закладу вищої освіти або Інституту НАН України. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова програма підтримки науковців з України від Польщі та США 29 березня 2022

Мікробіологія в житті фахівця з харчових технологій

Для технолога харчового виробництва знання мікробіології є невід'ємною частиною професії. Адже мікроорганізми використовуються для виробництва багатьох продуктів харчування – йогуртів, сирів, вина, пива, квашеної капусти тощо. Розуміння процесів бродіння та інших мікробіологічних перетворень дозволяє технологам-харчовикам створювати смачні, безпечн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологія в житті фахівця з харчових технологій 18 квітня 2024