Н У Х Т

Команда Навчально-наукового інституту економіки і управління перемогла в загальноуніверситетському турнірі з баскетболу

24 травня 2018

Команда Навчально-наукового інституту економіки і управління перемогла в загальноуніверситетському турнірі з баскетболу

23 травня 2018 року в приміщенні спортивного комплексу Національного університету харчових технологій відбулися змагання серед студентів з баскетболу 3*3 (чоловіки), присвячені Дню охорони праці.
У турнірі взяли участь команди всіх навчально-наукових  інститутів і факультетів НУХТ.
На спортивному майданчику гравці продемонстрували вищий клас гри у баскетбол
І місце виборола команда Навчально-наукового інституту економіки і управління
ІІ місце – команда факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Третій результат за командою Навчально-наукового інституту харчових технологій
Вітаємо переможців і всіх учасників цього турніру!

Опублікований: 24-05-2018
Читайте також:
Професійні консультації від викладачів університету

Викладачі університету продовжують консультаційно підтримувати українських виробників. 2 листопада доценти кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Олександр Рябчук і Олексій Пилипенко відвідали чергове харчове підприємство. Цього разу професійне консультування з модер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні консультації від викладачів університету 03 листопада 2023

На кафедрі харчової хімії відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі харчової хімії 26 березня 2018 р. відбувся розширений науковий семінар, на якому була заслухана доповідь про закінчену дисертаційну роботу «Біотехнологія утилізації відходів птахівництва з одержанням біогазу» Сергія Жадана на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 03.00.20 – біотехнологія. Науковим керівнико...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі харчової хімії відбувся розширений науковий семінар 27 березня 2018

Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху

17 січня 2019 р. у рамках ознайомлювально-виробничої практики, студенти 2-го курсу навчання, академічних груп 6 та 7 у супроводі доцента кафедри технології молока і молочних продуктів Алли Тимчук і асистента Тетяни Пшеничної відвідали кафе-виробництво молочних продуктів «Milk Point» (м. Київ). Студенти ознайомилися з принципом роботи міні-цеху каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху 18 січня 2019

Інноваційні напрямки розвитку технологій на секції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води»

Кафедра технології цукру і підготовки води також взяла активну участь у роботі 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Під час роботи секції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води» здобувачі освіти традиційно ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні напрямки розвитку технологій на секції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води» 15 квітня 2024