Н У Х Т

Колектив факультету біотехнології та екологічного контролю визначився з кандидатурами завідувачів кафедр

13 грудня 2021

Колектив факультету біотехнології та екологічного контролю визначився з кандидатурами завідувачів кафедр

10 грудня 2021 р. під головуванням деканки Наталії Грегірчак відбулися збори трудового колективу факультету біотехнології та екологічного контролю. Згідно з порядком денним присутні штатні науково-педагогічні працівники, вибрані представники навчально-допоміжного персоналу та обрані здобувачі з рядів студентського самоврядування заслухали короткі звіти та більш розгорнуті перспективні плани претендентів на посади завідувачів кафедр: біотехнології і мікробіології – професора Віктора Стабнікова та екологічної безпеки та охорони праці – професора Ігоря Якименка.

Після обговорення доповідей, у ході яких претенденти дали відповіді на численні питання, присутні перейшли до голосування, за результатами якого збори одноголосно ухвалили рекомендувати вченій раді університету обрати Віктора Стабнікова та Ігоря Якименка на посади завідувачів відповідних кафедр.

Наступним голосуванням завідувачі кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Стабніков та кафедри екологічної безпеки та охорони праці Ігор Якименко були одноголосно рекомендовані до складу вченої ради університету.

Колектив щиро привітав колег із обранням і побажав продуктивної роботи! 

Опублікований: 13-12-2021
Читайте також:
Відродження унікальних традицій

У ВСП «Свалявський технічний фаховий коледж НУХТ» спільно зі Свалявським історичним музеєм уже втретє реалізується проєкт «Відтворення закарпатських традицій», що покликаний не лише відновити й зберегти унікальні традиції краю, але й передати їх сучасному поколінню, створюючи міцний зв’язок між минулим і майбутнім. У рамках проєкту студенти підгот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відродження унікальних традицій 02 січня 2025

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин

Харчова галузь працює завжди, і карантинні обмеження не стають на заваді підприємствам виробляти якісні харчові продукти. Не стоїть осторонь і виноробна галузь. Наразі ринок українського виноробства пропонує споживачеві велику кількість продукції. До її популяризації активно долучаються профільні фахівці, серед яких і викладачі нашого університету....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин 26 травня 2020

Завершальний етап роботи щорічної Міжнародної Онлайн-Школи Жана Моне

21 березня 2025 р. відбувся завершальний етап роботи щорічної Міжнародної Онлайн-Школи Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України», заходи якої проходили в рамках проєктів Програми ЄС Еразмус+ «Стратегія відновлюваної енергетики ЄС як дороговказ для України» та «Ефективний менеджмент відходів у ЄС – кращий вибір для У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершальний етап роботи щорічної Міжнародної Онлайн-Школи Жана Моне 24 березня 2025

Пісочне печиво, що пахне дитинством, турботою та мрією про професію

У спекотний літній день Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ наповнився сміхом, ароматами свіжої випічки та дитячим захопленням. 30 липня у рамках Літньої школи лідерського росту «Я МОЖУ…» відбувся черговий кулінарний майстер-клас «Франківські кухарики» – теплий, емоційний і водночас глибоко змістовний захід, який п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пісочне печиво, що пахне дитинством, турботою та мрією про професію 01 серпня 2025