Н У Х Т

Колектив факультету біотехнології та екологічного контролю визначився з кандидатурами завідувачів кафедр

13 грудня 2021

Колектив факультету біотехнології та екологічного контролю визначився з кандидатурами завідувачів кафедр

10 грудня 2021 р. під головуванням деканки Наталії Грегірчак відбулися збори трудового колективу факультету біотехнології та екологічного контролю. Згідно з порядком денним присутні штатні науково-педагогічні працівники, вибрані представники навчально-допоміжного персоналу та обрані здобувачі з рядів студентського самоврядування заслухали короткі звіти та більш розгорнуті перспективні плани претендентів на посади завідувачів кафедр: біотехнології і мікробіології – професора Віктора Стабнікова та екологічної безпеки та охорони праці – професора Ігоря Якименка.

Після обговорення доповідей, у ході яких претенденти дали відповіді на численні питання, присутні перейшли до голосування, за результатами якого збори одноголосно ухвалили рекомендувати вченій раді університету обрати Віктора Стабнікова та Ігоря Якименка на посади завідувачів відповідних кафедр.

Наступним голосуванням завідувачі кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Стабніков та кафедри екологічної безпеки та охорони праці Ігор Якименко були одноголосно рекомендовані до складу вченої ради університету.

Колектив щиро привітав колег із обранням і побажав продуктивної роботи! 

Опублікований: 13-12-2021
Читайте також:
Визначені переможниці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Хімічні технології та інженерія»

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Хімічні технології та інженерія». Комісія у складі доцентки, к.т.н. Олени Подобій (голова) і доценток, к.х.н. Світлани Ковальової та Тетяни Бойчук обрала переможців. 1 місце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможниці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Хімічні технології та інженерія» 07 квітня 2021

Здобувачі-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочали захисти дипломних проєктів

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів  освітнього ступеню «бакалавр» заочної форми навчання. Першого дня на захист були представлені 4 роботи. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія», п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочали захисти дипломних проєктів 10 лютого 2022

Відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії»

3-4 листопада 2020 року в університеті на базі кафедри технологічного обладнання і комп’ютерних технологій проєктування відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії». Доповіді на конференцію надіслали науковці і викладачі: Інституту загальної та неорганічної хімії ім. В.І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії» 05 листопада 2020

Виїзний модуль сертифікатної програми у готелі Radisson Blu: сучасні технології гостинності

Виїзний модуль сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному господарстві» відбувся у готелі міжнародної мережі Radisson Blu, Kyiv City Centre. Слухачів програми та викладачів кафедри готельно-ресторанної справи разом із модераторкою, професоркою Тетяною Сильчук гостинно зустрічала менеджерка з продажів та маркетингу мережі готелів Ra...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзний модуль сертифікатної програми у готелі Radisson Blu: сучасні технології гостинності 13 травня 2025