Н У Х Т

Київський науково-дослідний інститут судових експертиз на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

20 грудня 2021

Київський науково-дослідний інститут судових експертиз на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

20 грудня 2021 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувався перший в цьому навчальному році науковий семінар. Тему «Практичні аспекти товарознавчих досліджень та специфіка досліджень об’єктів інтелектуальної власності» презентувала заступниця директора Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України, докторка юридичних наук Наталія Нестор.

До семінару також долучилися викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганна Березова, Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Ольга Коваль.

Наталія Нестор коротко ознайомила з історією та діяльністю Інституту судових експертиз, розповіла про специфіку товарознавчих експертиз у судових справах.

Учасники обговорили особливості проведення експертиз об’єктів інтелектуальної власності. Цікаво було дізнатися про факти фальсифікації харчових продуктів.

На кафедрі експертизи харчових продуктів здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за освітніми ступенями «Бакалавр» і «Магістр», тому колектив кафедри обов’язково скористається запрошенням Наталії Нестор на екскурсію до Київського науково-дослідного інституту судових експертиз для ознайомлення з найсучаснішим лабораторним обладнанням і сподівається на плідну співпрацю наших закладів. 

Опублікований: 20-12-2021
Читайте також:
Фідбек від наукового гуртка «HR-майстерня»!

На виконання листа МОН України від 30 січня 2023 року № 21/08-118 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році» в університеті відбувся перший тур цього конкурсу. Не залишилися осторонь цієї події і здобувачі вищої освіти освітнього-професійної програми «Менеджме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фідбек від наукового гуртка «HR-майстерня»! 17 квітня 2023

Магістранти знайомляться з екотрендами

Магістранти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів», разом із доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталією Фалендиш відвідали 24-ту виставку екотоварів ECO-EXPO, що працювала 25-27 вересня 2025 року у Міжнародному виставковому центрі в Києві. На виставці був пред...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти знайомляться з екотрендами 29 вересня 2025

Черговий майстер-клас для здобувачів-біотехнологів

«Емоції: вороги чи помічники? Емоційний інтелект» – тема чергового майстер-класу для здобувачів-біотехнологів від сертифікованої бізнес-тренерки, керівниці навчальних проєктів «Триглав Інтернешнл»Тетяни Ковтонюк. Такі щотижневі зустрічі стали традиційним спілкуванням здобувачів освіти з представниками різних компаній. Фахівчиня розпочала свій вис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий майстер-клас для здобувачів-біотехнологів 16 листопада 2021

Твоя кров допоможе врятувати життя!

За ініціативи Профкому співробітників НУХТ спільно з Головним військовим госпіталем в університеті був організований День донора. До донації крові долучилися 75 співробітників і здобувачів освіти університету. Щиро дякуємо кожному за небайдужість і бажаємо якнайшвидшого одужання та відновлення захисникам і захисницям України. Адміністрація універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Твоя кров допоможе врятувати життя! 23 листопада 2023