Н У Х Т

Кейси від практика для менеджерів персоналу

30 квітня 2025

Кейси від практика для менеджерів персоналу

30 квітня 2025 року здобувачі 2-3 курсів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» разом із викладачками кафедри економіки праці та менеджменту взяли участь у онлайн вебінарі «Робочий час: облік, обмеження та практичні кейси» від керівниці експертної групи «Експертус Кадри» Ольги Догадіної.

Спікерка зазначила, що зміни у законодавстві, пов’язані з обліком та обмеженням робочого часу, спрямовані на гнучкіше регулювання трудових відносин і адаптацію до сучасних умов, включаючи виклики воєнного стану.

Під час розгляду кейсів особливий інтерес у здобувачів освіти викликали розв’язання питань: як обліковувати робочий час у відрядженні, зокрема, якщо працівник працює неповний час; як обліковувати робочий час, якщо працівник працює лише тоді, коли є робота; скільки годин відпочинку надавати, якщо працівник у вихідний працював дві години; чи є обмеження надурочних годин під час воєнного стану; як встановити неповний робочий час з ініціативи роботодавця або працівника; чи можна залучати до роботи вночі вагітну чи жінку, яка має дитину до 3 років.

Учасники заходу відзначили високу інформативність і практичну спрямованість кейсів зі змін трудового законодавства під час війни. Окрему подяку висловлено спікерці Ользі Догадіній та команді Цифрового видавництва «Експертус Кадри» за професійний підхід до організації заходу.

Викладачі та здобувачі освітньої програми «Менеджмент персоналу» виявили бажання подальшої участі в ініціативах, спрямованих на поглиблення професійних знань і розвиток фахових компетентностей.

Опублікований: 30-04-2025
Читайте також:
Зустріч кондитерів

З 11 по 13 вересня 2018 р. у Міжнародному виставковому центрі працював Всеукраїнський тиждень харчових технологій, однією зі складових якого була низка галузевих науково-технічних і науково-практичних конференцій. Дві з них організували та провели фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, а модератором виступив завідувач ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч кондитерів 14 вересня 2018

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки успішно готує наукові кадри і для інших країн

Наукові школи нашого університету мають поважну історію, славні традиції і високий авторитет не тільки в нашій країні, але й за кордоном. Одним із свідчень цього є другий поспіль успішний захист дисертації на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки аспірантом з Польщі. 7 лютого 2024 року відбувся захист дисертації «Науково-технічні засади в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки успішно готує наукові кадри і для інших країн 08 лютого 2024

Студенти-екологи 4 курсу познайомилися з інноваціями у сфері органічної та екологічно безпечної продукції

26-29 вересня у Міжнародному виставковому центрі відбулася XIIІ Міжнародна спеціалізована виставка екологічних товарів, інновацій та послуг для здорового способу життя Есо-Expo. Студенти-екологи 4 курсу разом із доцентом кафедри екології та збалансованого природокористування Оксаною Салавор також відвідали цей захід. Есо-Expo – це площадка для мак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-екологи 4 курсу познайомилися з інноваціями у сфері органічної та екологічно безпечної продукції 01 жовтня 2018

Доступно про цікаве

Нещодавно відбулася відкрита лекція з дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій», яку для студентів третього курсу спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» прочитав доцент кафедри біотехнології і мікробіології Юрій Резніченко. Лекція, присвячена темі «Використа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доступно про цікаве 06 листопада 2020