Н У Х Т

Кейс HR-брендингу для міжнародного банку від другокурсників-ейчарів НУХТ

09 січня 2019

Кейс HR-брендингу для міжнародного банку від другокурсників-ейчарів НУХТ

Команда управлінців персоналом 2 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ продемонструвала високі результати у конкурсі на краще рішення кейсу «WOW-ефект: як бренду роботодавця стати мрією для покоління Z», який провели освітній стартап CASERS і Ukrsibbank BNP Paribas Group.

Учасники отримали завдання, над якими «ламають голови» компанії зі всього світу: як підвищити Employer brand awareness і гейміфікувати стосунки із центеніалами – «цифровим» поколінням кандидатів, що вже виходить на ринок праці. Для цього вони мали провести аналіз представленості HR-бренду Ukrsibbank та оцінити його привабливість, дослідити дії конкурентів із залучення цільової аудиторії, потреби та канали комунікації із нею і, звичайно, запропонувати способи зацікавити Z-кандидатів розвивати кар’єру у міжнародному банку, що перебуває в ТОПі світових рейтингів.

294 заявки від студентів і нещодавніх випускників, десятки проектів, два місяці напруженої роботи і, нарешті, перед суддівською колегією Ukrsibbank відбулися презентації фіналістів з Києва, Дніпра, Львова та Вінниці. Серед них – зовсім юні учасники, команда управлінців персоналом 2 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ у складі Анни Горлінської, Анастасії Рудової і Павла Ятченка. Наші студенти розробили власний варіант іміджевої стратегії роботодавця: діджиталізація вакансій, fashion-bank колаборація, корпоративний інструмент взаємодії з фрілансерами, просування HR-бренду банку в соціальних медіа. 

Вітаємо Анну, Анастасію і Павла з достойними результатами їх першого професійного челенджу і бажаємо не зупинятись на досягнутому.

Колектив кафедри економіки праці та менеджменту висловлює подяку Ukrsibbank BNP Paribas Group за залучення молодих талантів у його реальні бізнес-процеси та команді організатору CASERS – за круту освітню ініціативу й формування якісної кейс-спільноти в Україні.  

Опублікований: 09-01-2019
Читайте також:
Студенти-менеджери відвідали пивоварний завод Carlsberg

Нещодавно група студентів-менеджерів разом із доценткою Іриною Тюхою мала унікальну можливість відвідати пивоварний завод Carlsberg – одного з лідерів світового ринку пивоваріння. Здобувачі освіти познайомилися з історією компанії, принципами виробництва та якісного контролю. Їм продемонстрували всі етапи створення пива – від підбору інгредієнтів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-менеджери відвідали пивоварний завод Carlsberg 20 березня 2025

Відбулося перше засідання зимового хімічного лекторію для абітурієнтів

У ці холодні січневі тижні у абітурієнтів розпочинається «гаряча пора» підготовки до ЗНО. Наш університет має декілька зручних дистанційних і наочних програм допомоги школярам, які мріють зв’язати своє професійне майбутнє з харчовою промисловістю. У цьому році кафедра харчової хімії НУХТ запропонувала ще один навчальний захід для більш детального о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося перше засідання зимового хімічного лекторію для абітурієнтів 28 січня 2019

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Розширюючи партнерські зв’язки із зарубіжними колегами за спеціалізацією кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та відповідальний за практичну підготовку студентів, доцент Олег Галенко пройшли короткострокове стажування в компанії «Goodvalley» – другому за продуктивністю виробництва свинини м'ясопе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 січня 2020

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальностями «Біотехнології та біоінженерія» та «Біологія»

На жаль, згідно з наказом Міністерства освіти і науки України №508 від 31 травня 2022 року у зв’язку з воєнним станом проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2021-2022 н.р. за всіма спеціальностями було скасоване. Проте, незважаючи на всі обставини, в ході незалежного зовнішнього оцінювання рецензенти високо оціни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальностями «Біотехнології та біоінженерія» та «Біологія» 22 червня 2022