Н У Х Т

Кейс HR-брендингу для міжнародного банку від другокурсників-ейчарів НУХТ

09 січня 2019

Кейс HR-брендингу для міжнародного банку від другокурсників-ейчарів НУХТ

Команда управлінців персоналом 2 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ продемонструвала високі результати у конкурсі на краще рішення кейсу «WOW-ефект: як бренду роботодавця стати мрією для покоління Z», який провели освітній стартап CASERS і Ukrsibbank BNP Paribas Group.

Учасники отримали завдання, над якими «ламають голови» компанії зі всього світу: як підвищити Employer brand awareness і гейміфікувати стосунки із центеніалами – «цифровим» поколінням кандидатів, що вже виходить на ринок праці. Для цього вони мали провести аналіз представленості HR-бренду Ukrsibbank та оцінити його привабливість, дослідити дії конкурентів із залучення цільової аудиторії, потреби та канали комунікації із нею і, звичайно, запропонувати способи зацікавити Z-кандидатів розвивати кар’єру у міжнародному банку, що перебуває в ТОПі світових рейтингів.

294 заявки від студентів і нещодавніх випускників, десятки проектів, два місяці напруженої роботи і, нарешті, перед суддівською колегією Ukrsibbank відбулися презентації фіналістів з Києва, Дніпра, Львова та Вінниці. Серед них – зовсім юні учасники, команда управлінців персоналом 2 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ у складі Анни Горлінської, Анастасії Рудової і Павла Ятченка. Наші студенти розробили власний варіант іміджевої стратегії роботодавця: діджиталізація вакансій, fashion-bank колаборація, корпоративний інструмент взаємодії з фрілансерами, просування HR-бренду банку в соціальних медіа. 

Вітаємо Анну, Анастасію і Павла з достойними результатами їх першого професійного челенджу і бажаємо не зупинятись на досягнутому.

Колектив кафедри економіки праці та менеджменту висловлює подяку Ukrsibbank BNP Paribas Group за залучення молодих талантів у його реальні бізнес-процеси та команді організатору CASERS – за круту освітню ініціативу й формування якісної кейс-спільноти в Україні.  

Опублікований: 09-01-2019
Читайте також:
Представляємо новинки бібліографічної продукції

Фахівцями Науково-технічної бібліотеки підготовлені бібліографічні покажчики з актуальних питань харчової промисловості, біотехнології та мікробіології. Видання містять різнопланову структуровану інформацію, яка може стати основою для подальших досліджень, забезпечують інформаційну підтримку освітньої та науково-дослідницької діяльності. Бібліограф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представляємо новинки бібліографічної продукції 26 серпня 2021

Гостьова лекція від команди ibis Kyiv hotels: сучасні тренди та інновації ресторанного бізнесу міжнародного рівня

Другокурсники освітньої програми «Технології харчування» (спеціальність 181 «Харчові технології») у межах вивчення дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» прослухали гостьову лекцію на тему «Тренди та технологічні інновації в закладах ресторанного господарства бренду ibis готелів міжнародної мережі Accor у Києв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від команди ibis Kyiv hotels: сучасні тренди та інновації ресторанного бізнесу міжнародного рівня 03 листопада 2025

Пріоритети наукових досліджень обговорили з колегами у Польщі фахівці кафедри іноземних мов професійного спрямування

27-28 листопада у м. Новий Сонч (Польща) працювала Міжнародна науково-практична конференція «Пріоритети наукових досліджень: теоретична і практична цінність», участь у якій взяли в. о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська і доцент кафедри Яна Окопна. Конференція була присвячена актуальним і перспективним напрям...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пріоритети наукових досліджень обговорили з колегами у Польщі фахівці кафедри іноземних мов професійного спрямування 29 листопада 2018

Дизайнерські рішення для готельних підприємств розробляють студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Старший викладач кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук провів відкрите лабораторне заняття «Моделювання дизайну інтер’єру. Моделювання дизайнерського предмету за допомогою команди морф» для студентів 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Лабораторні роботи – важлива форма організації н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайнерські рішення для готельних підприємств розробляють студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 23 листопада 2018