Н У Х Т

Каскад відкритих онлайн-лекцій на кафедрі маркетингу

06 жовтня 2023

Каскад відкритих онлайн-лекцій на кафедрі маркетингу

Планові відкриті лекції прочитали для студентів викладачки кафедри маркетингу, професорка Лариса Страшинська, доцентки Оксана Данкеєва та Лариса Капінус у режимі веб-конференцій на платформі Zoom. На онлайн-лекціях, крім студентів, були присутні професорсько-викладацький склад кафедри маркетингу та аспіранти. 

Відкрита лекція Лариси Страшинської «Продовольчий ринок: його сутність, основні характеристики та особливості функціонування» з навчальної дисципліни «Оцінка ринку та конкурентного оточення», що відбулася 25 вересня, читалася для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» 2 курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

У ході відкритого заняття здобувачі ознайомились із основними поняттями та особливостями продовольчого ринку, показниками оцінювання його ефективності та основними оціночними критеріями рівня продовольчої безпеки, забезпечення якої є основною ціллю розвитку продовольчого ринку.

Відкрита лекція Оксани Данкеєвої «Перетворення ідеї стартап-проєкту в мінімально життєздатний продукт» з навчальної дисципліни «Управління стартап-проєктами» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» відбулася 4 жовтня. Лекторка ознайомила присутніх із алгоритмом вирішення споживацьких проблем із використанням нестандартних підходів, інноваційних рішень – методом дизайн-мислення. На численних прикладах було розглянуто використання цього методу провідними вітчизняними та іноземними компаніями. Викладачка акцентувала увагу на тому, що знання особливостей етапів методу дизайн-мислення дозволить перетворити ідею у мінімально життєздатний продукт.

Цього ж дня, 4 жовтня, доцентка Лариса Капінус прочитала відкриту лекцію з навчальної дисципліни «Івент-маркетинг» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» 4-го курсу спеціальності 075 «Маркетинг» на тему «Поняття та зміст подій». Лекторка ознайомила присутніх із історією розвитку івентів від Стародавнього Єгипту до сьогодення, зі станом івент-індустрії на сьогодні, з походженням та сутністю івентів як комунікаційного інструменту маркетингу. На численних прикладах показано форми проведення виняткових подій, які відбувалися в Україні.

Пояснення основних положень тем лекторок супроводжувалося мультимедійною презентацією, що значно підвищило ефективність сприйняття матеріалу студентами.

Важливо, що спікерки акцентували увагу на практичному використанні розглянутих у лекціях теоретичних положень. Лекції були насичені практичними прикладами, активною роботою з аудиторією та професійною спрямованістю навчання.

Опублікований: 06-10-2023
Читайте також:
Триває активна підготовка кафедри готельно-ресторанної справи до Дня відкритих дверей НУХТ

Насичений профорієнтаційний тиждень відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, адже День відкритих дверей НУХТ є головною подією, яку очікують не тільки абітурієнти, а й здобувачі освіти і викладачі. З 28 вересня по 6 жовтня викладачі кафедри та здобувачі освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває активна підготовка кафедри готельно-ресторанної справи до Дня відкритих дверей НУХТ 06 жовтня 2023

До нових викликів цифрового світу готуються студенти-управлінці

25 квітня у Міжнародному виставковому центрі відбувся iForum Інтернет-діячів – наймасштабніша офлайн-конференція східної Європи, яка проводиться на волонтерських засадах активними ІТ-компаніями вже вдесяте, і цьогоріч зібрала рекордні 13000 відвідувачів. Студенти та викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ не могли залиш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До нових викликів цифрового світу готуються студенти-управлінці 26 квітня 2018

Статтю до закордонної колективної монографії підготували доцент і магістрант кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

У рамках науково-дослідної роботи кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції зі здобувачами факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу доцентом кафедри Олегом Кузьміним і магістрантом першого року навчання Владиславом Рудим написана стаття, що увійшла до закордонної колективної монографії «Modern engineering research: top...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Статтю до закордонної колективної монографії підготували доцент і магістрант кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 17 червня 2020

Весна прийшла: вікторина від студради факультету біотехнології та екологічного контролю

Студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю не втрачає жодної, навіть найменшої, нагоди влаштувати інтелектуальні змагання серед студентів факультету. Цього разу такою нагодою став… початок весни. Хоча ця гостя приходить до нас щороку, ми щоразу чекаємо на неї з великим нетерпінням. Весна приносить із собою не тільки довгооч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весна прийшла: вікторина від студради факультету біотехнології та екологічного контролю 12 березня 2024