Н У Х Т

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу запрошує випускників навчальних підрозділів нашого університету продовжити навчання

15 лютого 2017

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу запрошує випускників навчальних підрозділів нашого університету продовжити навчання

Дні поступово стають довшими, а от до вступної кампанії все менше часу. І майбутнім абітурієнтам пора серйозніше задуматись про вибір вишу для продовження навчання.

Допомогти учням навчальних підрозділів нашого університету – Свалявської філії і філії у м. Львові, Свалявського технічного коледжу з цим нелегким вибором вирішила доцент кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу Тетяна Сильчук. Впродовж бесіди викладач намагалась максимально доступно та лаконічно розповісти про перспективи навчання у нашому університеті на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Учням була представлена мультимедійна презентація про процес навчання студентів та їх дозвілля, а також розданий інформаційний матеріал.

Після закінчення профорієнтаційної лекції учні філій та коледжу задавали безліч питань, пов’язаних зі вступною компанією і отримали на них ґрунтовні відповіді.

Опублікований: 15-02-2017
Читайте також:
Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства випустили новий навчальний посібник

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько, Ніна Гречко, Анатолій Куц, Ірина Бабич видали  новий  навчальний посібник «Технологія вина. Задачі і приклади». У посібнику розглянуті проблеми удосконалення існуючих і створення нових технологічних прийомів для виробництва вина на основі поставлення і вирішення сучасн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства випустили новий навчальний посібник 06 квітня 2018

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ нагороджений золотою медаллю за міжнародне співробітництво

19-21 квітня 2018 року Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ взяв участь у 33-й міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра-2018», яка працювала у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ). Коледж представили заступник директора з навчально-виховної роботи Олеся Стах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ нагороджений золотою медаллю за міжнародне співробітництво 23 квітня 2018

Під час виїзного заняття студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали заклад мережі «Pesto Cafe»

27 березня студенти групи ХЧ-3-1 у рамках дисципліни «Організація ресторанного господарства» відвідали ресторан мережі «Pesto Cafe». Супроводжували студентів викладачі кафедри, доцент Олена Павлюченко та старший викладач Людмила Дейниченко. Директор закладу Ірина Ярмольська продемонструвала майбутнім працівникам сфери ресторанного господарства тор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Під час виїзного заняття студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали заклад мережі «Pesto Cafe» 28 березня 2019

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» завершився

Завершився конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», традиційно організований навесні кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки дирекції Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ і ректорату університету. Він проводився серед студентів 4 курсу та 2 курсу зі скороченим термін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» завершився 16 квітня 2019