Н У Х Т

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки – організатори першого в Україні конкурсу «CHILLTECH STUDENTS AWARDS»

20 лютого 2024

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки – організатори першого в Україні конкурсу «CHILLTECH STUDENTS AWARDS»

Колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого взяв участь у виставці Chill Pro Kyiv 2024 з власним стендом. У ході виставки викладачі кафедри зустрічалися з представниками бізнесу, випускниками та потенційними вступниками. Зауважимо, що свою зацікавленість у здобувачах спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування», освітньої програми «Холодильні техніка та технології» висловили компанії «КЛІМХАУС ТРЕЙД» і «Фора».

Головною подією Chill Pro Kyiv 2024 став перший в Україні конкурс професійної майстерності серед здобувачів освіти в галузі низькотемпературної техніки «CHILLTECH STUDENTS AWARDS», який відбувся 16 лютого 2024 року.

Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко і асистент кафедри Роман Грищенко стали головними ідеологами та організаторами цієї визначної події. Організатори виставки відзначили Олексія Пилипенка подякою за організацію конкурсу.

Головними спонсорами та співорганізаторами конкурсу виступили «Premier Expo», Громадська спілка «Холодильна асоціація України» та «ШНЕЙДЕР ЕЛЕКТРІК Україна».

Оцінювали конкурс незалежне журі із представників фірм «ШНЕЙДЕР ЕЛЕКТРІК Україна», «АРЕХ», «BMSERVICE» та «Астра».

У змаганні взяли участь команди Національного університету харчових технологій (м. Київ), Дніпровського фахового коледжу будівельно-монтажних технологій та архітектури (м. Дніпро), Державного біотехнологічного університету (м. Харків), ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ» (м. Харків), ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж Білоцерківського національного аграрного університету» (м. Біла Церква), ВСП «Одеський технічний фаховий коледж Одеського національного технологічного університету» (м. Одеса).

Честь нашої кафедри захищали здобувачі 4-го курсу освітньої програми «Холодильні техніка та технології» Дмитро Остапенко та Андрій Литовченко, які хоч і не вибороли призове місце, проте показали гідний результат поступившись всього одним балом команді, що зайняла третє місце.

На щастя конкурс пройшов без оголошення повітряних тривог. Але в момент, коли розпочиналася процедура нагородження було оголошено повітряну тривогу, і всі учасники та вболівальники були змушені спуститися до укриття. Проте, не зовсім урочиста обстановка не завадила провести нагородження переможців та вручити грамоти і пам’ятні подарунки всім учасникам.

Колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки вітає переможців, висловлює подяку спонсорам і журі конкурсу за надану допомогу й сподівається на подальшу плідну співпрацю та розвиток конкурсу.

Опублікований: 20-02-2024
Читайте також:
Практичний досвід використання інструментів Lean

17 листопада 2022 року відбулася зустріч здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» та учасників однойменної сертифікатної програми, що нині проводиться в університеті, з керівницею технології та виробництва підприємства Polven Foods OÜ (Estonia) Ксенією Науменко. Загальний інтерес і зацікавленість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід використання інструментів Lean 21 листопада 2022

Рецепти оздоровлення довкілля в Україні дізналася доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Які в Україні існують рецепти оздоровлення довкілля та як підприємства можуть змінити ситуацію на краще? Відповіді на ці запитання отримали учасники конференції «ЕКОлогічний діагноз та рецепт оздоровлення для бізнесу в Україні: шукаємо рішення», яку організувала PAEU (Професійна асоціація екологів України) та журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рецепти оздоровлення довкілля в Україні дізналася доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці 12 листопада 2019

Свято для маркетологів «LOVE IS… MARKETING»

На честь Дня маркетолога студенти 4-го курсу спеціальності «Маркетинг» у рамках вивчення практичної частини маркетингових дисциплін разом із викладачами влаштували свято найкреативнішої та найяскравішої індустрії. Було створено п’ять команд, які змагалися між собою у три етапи: «Future» (група МА-1-3), «Slay» (група  МА-1-3), «Шиншили маніпулятори...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято для маркетологів «LOVE IS… MARKETING» 27 жовтня 2023

Оnline-гостини на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

23 січня 2021 року у режимі онлайн відбувся День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Понад 90 слухачів доєдналися до Zoom-конференції з різних куточків нашої країни – Києва, Львова, Луцька, Житомира, Рівного, Івано-Франківська, Чернігова, Канева. Цього суботнього ранку майбутні абітурієнти познайомились із факульт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оnline-гостини на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 25 січня 2021