Н У Х Т

Інноваційні напрямки розвитку технологій на секції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води»

15 квітня 2024

Інноваційні напрямки розвитку технологій на секції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води»

Кафедра технології цукру і підготовки води також взяла активну участь у роботі 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

Під час роботи секції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води» здобувачі освіти традиційно презентували наукові здобутки з найрізноманітніших тем українською та англійською мовами.

Були представлені інноваційні напрямки розвитку технологій цукрів, полісахаридів і підготовки води. Зокрема, заслухані доповіді з виробництва інвертного цукру та дослідження процесів отримання морквяного пектинового екстракту, використання флокулянтів у бурякоцукровому виробництві, отримання цукристих речовин із цукрового сорго, способів підготовки і очищення води, створення води профілактичного спрямування, сучасні методи підготовки води для крафтового виробництва та багато інших.

Виступи супроводжувалися запитаннями до доповідачів й жвавим обговоренням, що проходило в теплій, дружній атмосфері. Попри те, що конференція працювала в онлайн-форматі, це не завадило провести її плідно та цікаво.

Організатори секції висловлюють подяку всім учасникам за плідну роботу.

Найбільш цікаві доповіді були відзначені:

1 місце – Юрій Муллєр (група ЦВ-1-11М)
2 місце – Алла Босак (група ЦВ-1-11М)
3 місце – Максим Баглюк (група ТІ-1-2) і Елеонора Суперека (група ТІ-2-1)

У постерній секції організаційний комітет конференції відзначив наступних здобувачів:

1 місце – Дмитро Савченко (група ЦВ-1-11М)
2 місце – Єва Сокол (група ХЕ-2-9)
3 місце – Вероніка Мельниченко (група ТІ-2-5)

Вітаємо переможців і учасників конференції! Щиро бажаємо здоров'я, миру та нових наукових звершень!

Опублікований: 15-04-2024
Читайте також:
Можливості спеціалізованого українського програмного продукту на гостьовій лекції для здобувачів-обліковців і фінансистів

Бізнес-тренерки Вікторія Вембер і Ольга Бондар прочитали лекцію «Український програмний продукт Master: Бухгалтерія, його безперечні переваги і можливості» для здобувачів спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» і 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Слухачі дізналися, що «Master: Бухгалтерія» – це програмний продукт ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості спеціалізованого українського програмного продукту на гостьовій лекції для здобувачів-обліковців і фінансистів 25 вересня 2023

Математичні успіхи наших студентів

24 квітня в м. Ужгород відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Закарпатської області. Команда Свалявського технічного коледжу НУХТ показала добрі результати зайнявши призові місця. Вітаємо переможців Баркасі Саболча (ІІ місце) та Євгенію Дудаш (ІІ місце)! Бажаємо нашим студентам так тримат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Математичні успіхи наших студентів 25 квітня 2019

Виїзне практичне заняття четвертокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

За тісної співпраці відділу працевлаштування випускників НУХТ і кафедри готельно-ресторанної справи за ініціативи керівниці відділу Світлани Садокової було організовано виїзне заняття для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Практичне заняття з дисципліни «Організація заходів в галузі» для студентів четвертого курсу ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзне практичне заняття четвертокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 27 березня 2024

Вебінар щодо програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства відвідали викладачі

15 листопада 2022 р. Національною асоціацією ресторанів США був організований вебінар «Харчова безпека кожного дня» (Food Safety Every Day), присвячений посиленню програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства. Спікерами заходу виступили віце-президент із безпеки харчових продуктів компанії Steritech Кріс Бойлз і менеджерка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар щодо програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства відвідали викладачі 16 листопада 2022