Н У Х Т

Інноваційні напрямки розвитку технологій на секції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води»

15 квітня 2024

Інноваційні напрямки розвитку технологій на секції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води»

Кафедра технології цукру і підготовки води також взяла активну участь у роботі 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

Під час роботи секції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води» здобувачі освіти традиційно презентували наукові здобутки з найрізноманітніших тем українською та англійською мовами.

Були представлені інноваційні напрямки розвитку технологій цукрів, полісахаридів і підготовки води. Зокрема, заслухані доповіді з виробництва інвертного цукру та дослідження процесів отримання морквяного пектинового екстракту, використання флокулянтів у бурякоцукровому виробництві, отримання цукристих речовин із цукрового сорго, способів підготовки і очищення води, створення води профілактичного спрямування, сучасні методи підготовки води для крафтового виробництва та багато інших.

Виступи супроводжувалися запитаннями до доповідачів й жвавим обговоренням, що проходило в теплій, дружній атмосфері. Попри те, що конференція працювала в онлайн-форматі, це не завадило провести її плідно та цікаво.

Організатори секції висловлюють подяку всім учасникам за плідну роботу.

Найбільш цікаві доповіді були відзначені:

1 місце – Юрій Муллєр (група ЦВ-1-11М)
2 місце – Алла Босак (група ЦВ-1-11М)
3 місце – Максим Баглюк (група ТІ-1-2) і Елеонора Суперека (група ТІ-2-1)

У постерній секції організаційний комітет конференції відзначив наступних здобувачів:

1 місце – Дмитро Савченко (група ЦВ-1-11М)
2 місце – Єва Сокол (група ХЕ-2-9)
3 місце – Вероніка Мельниченко (група ТІ-2-5)

Вітаємо переможців і учасників конференції! Щиро бажаємо здоров'я, миру та нових наукових звершень!

Опублікований: 15-04-2024
Читайте також:
На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочалися заняття для дітей співробітників з носієм мови зі США

З 26 березня кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочала захопливі заняття для дітей співробітників віком від 12 до 16 років в «Speaking club for teenagers», які проходять протягом весняних канікул з носієм мови Tom Stevens (USA) та завідувачем кафедри Галиною Чередніченко. Діти мають змогу практикувати навички спілкування ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочалися заняття для дітей співробітників з носієм мови зі США 27 березня 2018

Кафедрі туристичного та готельного бізнесу – 10 років!..

Сьогодні, 14 травня 2020 року колектив кафедри туристичного та готельного бізнесу святкує 10 річницю з дня заснування. Відтак, в онлайн-режимі на платформі Zoom відбулося урочисте засідання кафедри під гаслом «10 років потому» за участю численних гостей, серед яких колишні викладачі кафедри і колеги з іноземних університетів. Зокрема, з теплими ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедрі туристичного та готельного бізнесу – 10 років!.. 14 травня 2020

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії, на якому студенти-технологи спеціальностей «Виробництво харчової продукції» та «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» демонстрували свої фахові знання і навички. Майстри-початківці під керівництвом досвідчених шеф-кухарів ресторанів м. Су...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії 13 квітня 2018