Н У Х Т

Обрати майбутню професію допомагають викладачі кафедри біотехнології і мікробіології

17 листопада 2018

Обрати майбутню професію допомагають викладачі кафедри біотехнології і мікробіології

Обираючи майбутню професію, юнаки та дівчата здійснюють один із головних життєвих кроків. Вибрати професію до душі – одне з головних завдань в житті. Тож натхненні ідеєю допомогти зробити вірний крок на зустріч професійним вершинам викладачі кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) проявили особливу активність у профорієнтаційній діяльності. Так, за цей тиждень були відвідані близько двадцяти загальноосвітніх закладів, зокрема: Ольга Слободян зустрілася з учнями школи №253 м. Києва та учасниками Народного художнього колективу дитячого спортивно-танцювального ансамблю «Пульс» Центру творчості дітей та юнацтва «Шевченківець»; Світлана Тетеріна відвідала НВК «Ліцей № 293» та СЗШ № 294 Деснянського району м. Києва, а також Згурівський НВК «Гімназія ЗОШ І-ІІІ ступеня» і ДНЗ «Згурівський професійний ліцей»; Юрій Пенчук виступив перед старшокласниками спеціалізованої школа № 210; Христина Берегова побувала в СЗШ №158 Дніпровського району м. Києва; Віктор Удимович спілкувався зі школярами НВК №240 «Соціум» та школи І-ІІІ ступенів № 308 Деснянського району м. Києва, а Ігор Ключка з Лілією Ключкою відвідали одинадцятикласників гімназії № 9 м Кропивницький.

Викладачі знайомили слухачів із перспективами опанування різноманітних професій і фахових напрямів нашого університету загалом та факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) зокрема, а також запрошували всіх бажаючих відвідати Національний університет харчових технологій 17 листопада у День відкритих дверей та на власні очі пересвідчитись у перевагах навчання за основними спеціальностями згідно з якими і проводять фахову підготовку в університеті.

Деякі навчальні заклади навіть забезпечили проведення зустрічі з учнями в спеціалізованих залах і класах із мультимедійною технікою і викладачі мали можливість демонструвати рекламні відеоролики щодо освітньої діяльності факультету БТЕК та університету. Учні активно цікавилися перспективами навчання в університеті, зокрема, можливістю вступу на держбюджетну форму навчання, умовами проживання, можливістю самореалізації у спорті тощо.

Колектив кафедри БТМ дякує адміністрації вище вказаних навчальних закладів за сприяння у проведенні профорієнтаційної діяльності та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 17-11-2018
Читайте також:
До вебінарів науковців Копенгагенського університету (Данія) долучилися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 листопада 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Олена Павлюченко, Ігор Устименко, старший викладач Володимир Захаров та асистентка Марина Гулевата взяли участь у серії вебінарів кафедри харчових наук Копенгагенського університету «Стійке пиво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До вебінарів науковців Копенгагенського університету (Данія) долучилися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 листопада 2021

Зі стратегією макропруденційної політики НБУ познайомилися здобувачі-фінансисти

На кафедрі фінансів відбулася чергова гостьова лекція для здобувачів-фінансистів на тему «Стратегія макропруденційної політики НБУ». На запрошення кафедри відгукнувся заступник начальника управління Департаменту фінансової стабільності НБУ Андрій Даниленко. Лектор висвітлив поняття фінансової стабільності, системного ризику, макропруденційної полі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі стратегією макропруденційної політики НБУ познайомилися здобувачі-фінансисти 07 квітня 2025

Фестивальний менеджмент майбутні спеціалісти сфери туризму опановують з фахівцями-практиками

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася гостьова лекція «Фестивальний менеджмент», яку прочитала генеральна менеджерка проєкту «Білі ночі», party-мейкерка в Арт-заводі Платформаі і засновниця KACH Festival Management School Наталія Гусєва. Спікерка розповіла здобувачам освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» про те, навіщо потрібе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фестивальний менеджмент майбутні спеціалісти сфери туризму опановують з фахівцями-практиками 07 березня 2023

Soft Skills від американської National Restaurant Association

15 листопада 2023 р. команда DIRECTV National Accounts у партнерстві з National Restaurant Association з метою підтримки ресторанного бізнесу, залучення та розширення можливостей просування закладів ресторанного господарства, а також надання персоналізованих послуг преміального розважального продукту, провели вебінар «Заповніть свій заклад і збільш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft Skills від американської National Restaurant Association 16 листопада 2023