Н У Х Т

Обрати майбутню професію допомагають викладачі кафедри біотехнології і мікробіології

17 листопада 2018

Обрати майбутню професію допомагають викладачі кафедри біотехнології і мікробіології

Обираючи майбутню професію, юнаки та дівчата здійснюють один із головних життєвих кроків. Вибрати професію до душі – одне з головних завдань в житті. Тож натхненні ідеєю допомогти зробити вірний крок на зустріч професійним вершинам викладачі кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) проявили особливу активність у профорієнтаційній діяльності. Так, за цей тиждень були відвідані близько двадцяти загальноосвітніх закладів, зокрема: Ольга Слободян зустрілася з учнями школи №253 м. Києва та учасниками Народного художнього колективу дитячого спортивно-танцювального ансамблю «Пульс» Центру творчості дітей та юнацтва «Шевченківець»; Світлана Тетеріна відвідала НВК «Ліцей № 293» та СЗШ № 294 Деснянського району м. Києва, а також Згурівський НВК «Гімназія ЗОШ І-ІІІ ступеня» і ДНЗ «Згурівський професійний ліцей»; Юрій Пенчук виступив перед старшокласниками спеціалізованої школа № 210; Христина Берегова побувала в СЗШ №158 Дніпровського району м. Києва; Віктор Удимович спілкувався зі школярами НВК №240 «Соціум» та школи І-ІІІ ступенів № 308 Деснянського району м. Києва, а Ігор Ключка з Лілією Ключкою відвідали одинадцятикласників гімназії № 9 м Кропивницький.

Викладачі знайомили слухачів із перспективами опанування різноманітних професій і фахових напрямів нашого університету загалом та факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) зокрема, а також запрошували всіх бажаючих відвідати Національний університет харчових технологій 17 листопада у День відкритих дверей та на власні очі пересвідчитись у перевагах навчання за основними спеціальностями згідно з якими і проводять фахову підготовку в університеті.

Деякі навчальні заклади навіть забезпечили проведення зустрічі з учнями в спеціалізованих залах і класах із мультимедійною технікою і викладачі мали можливість демонструвати рекламні відеоролики щодо освітньої діяльності факультету БТЕК та університету. Учні активно цікавилися перспективами навчання в університеті, зокрема, можливістю вступу на держбюджетну форму навчання, умовами проживання, можливістю самореалізації у спорті тощо.

Колектив кафедри БТМ дякує адміністрації вище вказаних навчальних закладів за сприяння у проведенні профорієнтаційної діяльності та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 17-11-2018
Читайте також:
Фінальний акорд магістрів кафедри біотехнології і мікробіології

17 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти кваліфікаційних магістерських робіт здобувачів денної та заочної форм навчання освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». На розгляд комісії, яку очолювала к.б.н., старша наукова сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінальний акорд магістрів кафедри біотехнології і мікробіології 18 лютого 2022

Здобувати дві вищі освіти одночасно – реально!

Гей, вступники! А чи відомо вам, що в Україні здобувачі вищої освіти мають право одночасно здобувати дві освіти? Таке навчання називається паралельним і дає можливість отримати два дипломи про вищу освіту після 4 років навчання. Можна одночасно навчатися і за кількома освітніми програмами в одному навчальному закладі, і у кількох різних закладах в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувати дві вищі освіти одночасно – реально! 23 серпня 2024

Про організацію контролю якості та безпечності на зустрічі з фахівцем

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу продовжується марафон онлайн-лекторіїв із успішними випускниками та стейкхолдерами. 12 березня бакалаври 4 курсу спеціальностей «Технології харчування» та «Готельно-ресторанна справа» у рамках вивчення профільних і актуальних дисциплін «Управління якістю продукції і послуг ресторанного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про організацію контролю якості та безпечності на зустрічі з фахівцем 16 березня 2021

Гостьова лекція для здобувачів коледжу

У рамках профорієнтаційної роботи та освітньої діяльності, викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, доценти Роман Якобчук і Дмитро Люлька 21 лютого 2025 року прочитали онлайн-лекцію на тему «Інноваційне технологічне обладнання для виготовлення харчової продукції» здобувачам 3-4 курсів спеціальності 133 «Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для здобувачів коледжу 24 лютого 2025