Н У Х Т

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки випустила новий навчальний посібник

22 жовтня 2018

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки випустила новий навчальний посібник

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки випустила навчальний посібник «Теплохолодотехніка».  Автори видання – професори Сергій Василенко, Володимир Павелко, доценти Андрій Форсюк, Максим Масліков, Наталія Іващенко, Світлана Барановська.

У навчальному посібнику викладені основні положення технічної термодинаміки та теорії теплообміну, подані відомості про енергетичні установки та використання холодильних установок і технологій у промисловості.

Посібник розрахований на студентів вищих технічних навчальних закладів, у першу чергу, бакалаврів напряму підготовки «Харчові технології». Також може бути корисним інженерно-технічним працівникам, що займаються проектуванням, монтажем та експлуатацією систем тепло- і холодопостачання, які мають місце практично у всіх технологічних процесах і установках сучасної інженерії.

Опублікований: 22-10-2018
Читайте також:
Мандруємо світами разом з Online Еnglish-speaking club

Давно мріяли опинитися в екзотичних країнах чи навчатись і працювати за кордоном? А ось студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління разом із іноземним гостем Stuart Snuggs і викладачем Наталією Божок нещодавно мали таку змогу. Адже  чергове засідання онлайн Еnglish-speaking club було присвячене одразу двом  темам «The most exotic ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандруємо світами разом з Online Еnglish-speaking club 12 листопада 2020

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ завершилася державна атестація студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції»

25-28 січня 2017 року у Сумському коледжі харчової промисловості нашого університету працювала державна екзаменаційна комісія зі спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції». Державна атестація студентів відбулася у формі комплексного кваліфікаційного іспиту. Робота комісії організована відповідно до нормативних документів за затвердже...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ завершилася державна атестація студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» 30 січня 2017

Про покоління Y-ІГРЕКІВ від здобувачів-підприємців кафедри маркетингу

Здобувачі освіти кафедри маркетингу активно беруть участь в університетських заходах і вражають аудиторію науковою новизною та креативністю своїх досліджень.   Нещодавно студентка спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Євгенія Анікеєнко здобула одне із призових місць на ІХ Міжнародній науково-практичній конференції «Вне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про покоління Y-ІГРЕКІВ від здобувачів-підприємців кафедри маркетингу 25 листопада 2020

Фінішувала переддипломна практика здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилася переддипломна практика здобувачів груп ТУ-4-9а, ТУ-4-10, ТУ-4-11 і ТУ-4-12, під час якої здобувачі опрацьовували матеріали для написання звітів, і відбувся їх публічний захист. У звітах здобувачі приділили багато уваги дослідженню та обґрунтуванню загальної характеристики туристичних і готе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішувала переддипломна практика здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу 20 травня 2020