Н У Х Т

Кафедра іноземних мов професійного спрямування вітає колегу!

30 вересня 2024

Кафедра іноземних мов професійного спрямування вітає колегу!

Під час останньої вченої ради ректор Олександр Шевченко вручив атестат доцента викладачці кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганні Бойко, яка захистила дисертацію «Формування професійно орієнтованої англомовної компетентності в монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологій у процесі самостійної роботи».

Актуальність дисертаційного дослідження зумовлена потребою суспільства у фахівцях харчової промисловості, здатних брати участь у міжнародних проєктах, здійснювати професійну комунікацію з іноземними колегами, представляти свою продукцію на міжнародних спеціалізованих виставках; нагальною потребою впровадження сучасних підходів до вирішення методичних завдань формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовної компетентності в монологічному мовленні.

Наукова новизна дисертаційного дослідження викладачки полягає в тому, що у ньому вперше теоретично обґрунтовано, розроблено й експериментально перевірено методику формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовної компетентності в монологічному мовленні у процесі самостійної роботи з використанням навчального середовища Moodle. Удосконалено критерії відбору навчального відеоматеріалу для формування англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні та набули подальшого розвитку теоретичні засади формування англомовної компетентності у професійно орієнтованому монологічному мовленні у процесі самостійної роботи.

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування вітає Ганну Бойко з отриманням атестату і бажає подальшого наукового розвитку, ставити і досягати цілі!

Опублікований: 30-09-2024
Читайте також:
Основну освітню модель після пандемії обговорили наші науковці з болгарськими колегами

Питання і виклики, які нині постали перед освітянами, були обговорені на спільному болгарсько-українському семінарі «Змішане навчання – основна освітня модель після пандемії», який відбувся 23 червня за ініціативи колективу кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв нашого університету і болгарських колег. Участь у заході взяли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основну освітню модель після пандемії обговорили наші науковці з болгарськими колегами 25 червня 2020

Чергова група здобувачів освітньої програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» – на стажуванні у Німеччині

Як то кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів почути, і це – правда. Завдяки нашим дружнім контактам із Берлінським університетом прикладних наук та особистим зусиллям справжнього друга українських студентів та України – професора Стефана Юнге, здобувачки освітньої програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» Ольга Рома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова група здобувачів освітньої програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» – на стажуванні у Німеччині 13 грудня 2024

Бездріжджове тісто та вироби з нього на відритій лекції доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

7 листопада 2022 р. доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Ірина Силка прочитала для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 4-го року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бездріжджове тісто та вироби з нього на відритій лекції доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 08 листопада 2022

У центрі уваги – органічна харчова промисловість

15 жовтня 2024 року в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція у сфері органічних харчових технологій «Органічна харчова промисловість: технології та маркетинг», організована Федерацією органічного руху України спільно з нашим університетом за підтримки Проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – органічна харчова промисловість 18 жовтня 2024