Н У Х Т

Кафедра готельно-ресторанної справи готується до Великодня разом із фахівчинею міжнародної компанії LESAFFRE

26 квітня 2024

Кафедра готельно-ресторанної справи готується до Великодня разом із фахівчинею міжнародної компанії LESAFFRE

24 квітня 2024 р. у ракурсі дисципліни «Сучасні ресторанні технології» для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій, присвячений Великодній випічці на тему «Здобні вироби на заквасках. Готуємося до Великодня разом з Lesaffre».

На запрошення лекторки дисципліни і завідувачки кафедри Лариси Шаран до освітнього діджитал-простору завітала технологиня компанії ТОВ «Лесафр Україна», кандидатка технічних наук Тетяна Голікова.

До заходу також були запрошені і змогли долучитися здобувачі освіти та викладачі Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ та Коледжу ресторанного господарства НУХТ.

Технологиня звернула увагу слухачів лекторію на переваги здорового способу життя та правильного харчування, зокрема на поширення цієї тенденції на хлібобулочні вироби, оскільки хлібобулочні вироби є продуктом щоденного раціону. Зазначила переваги виробництва хлібобулочних виробів на заквасках.

Спікерка ознайомила слухачів із асортиментом традиційної святкової випічки різних країн світу – Італії, Франції, Німеччини, Австрії, Швейцарії (Панеттон, Гаш, Куглоф, Пандоро). Також фахівчиня акцентувала увагу на вимогах до якості основних і додаткових рецептурних компонентів Великодньої випічки, впливі різних видів заквасок на показники якості та свіжості готових здобних виробів. Були надані практичні рекомендації щодо попередження виникнення можливих дефектів.

Академічна спільнота кафедри дякує Тетяні Голіковій за набутий практичний досвід, який буде використаний у рамках викладання різних видів занять освітніх компонент, і з нетерпінням чекає на наступну професійну зустріч.

Міжнародний досвід фахівців-практиків – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»!

Опублікований: 26-04-2024
Читайте також:
Підписано накази про зарахування вступників до бакалаврату на навчання за державним замовленням

5 вересня в університеті відбувся черговий важливий етап цьогорічної вступної кампанії – зарахування вступників на освітній ступінь «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти на навчання за державним або регіональним замовленням. В урочистій обстановці, за присутності фахівців Приймальної комісії університету і відбіркових комісій навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписано накази про зарахування вступників до бакалаврату на навчання за державним замовленням 06 вересня 2022

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу

Не зважаючи на складні умови сьогодення, наукова спільнота кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами вищої освіти впевнено продовжують тримати освітній фронт і підтримувати Збройні Сили України! Студенти другого і третього курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анна Огієнко, Андрій Довгаюк, Вікторія Ковальчук, Катерин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу 13 грудня 2022

Бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» підвищують свої компетенції

З 5 жовтня 2023 року здобувачі 4-го курсу освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» під керівництвом професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна у межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства. Модуль 1. Якість та безпечність х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» підвищують свої компетенції 11 жовтня 2023

Акредитовано ще одну магістерську освітню програму!

Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти акредитована ще одна магістерська освітньо-професійна програма нашого університету – «Туризм і рекреація» (гарантка – доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник) спеціальності 242 «Туризм і рекреація». Експертне оцінювання освітньої програми щодо можливості її акред...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акредитовано ще одну магістерську освітню програму! 20 грудня 2024