Н У Х Т

Кафедра готельно-ресторанної справи готується до Великодня разом із фахівчинею міжнародної компанії LESAFFRE

26 квітня 2024

Кафедра готельно-ресторанної справи готується до Великодня разом із фахівчинею міжнародної компанії LESAFFRE

24 квітня 2024 р. у ракурсі дисципліни «Сучасні ресторанні технології» для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій, присвячений Великодній випічці на тему «Здобні вироби на заквасках. Готуємося до Великодня разом з Lesaffre».

На запрошення лекторки дисципліни і завідувачки кафедри Лариси Шаран до освітнього діджитал-простору завітала технологиня компанії ТОВ «Лесафр Україна», кандидатка технічних наук Тетяна Голікова.

До заходу також були запрошені і змогли долучитися здобувачі освіти та викладачі Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ та Коледжу ресторанного господарства НУХТ.

Технологиня звернула увагу слухачів лекторію на переваги здорового способу життя та правильного харчування, зокрема на поширення цієї тенденції на хлібобулочні вироби, оскільки хлібобулочні вироби є продуктом щоденного раціону. Зазначила переваги виробництва хлібобулочних виробів на заквасках.

Спікерка ознайомила слухачів із асортиментом традиційної святкової випічки різних країн світу – Італії, Франції, Німеччини, Австрії, Швейцарії (Панеттон, Гаш, Куглоф, Пандоро). Також фахівчиня акцентувала увагу на вимогах до якості основних і додаткових рецептурних компонентів Великодньої випічки, впливі різних видів заквасок на показники якості та свіжості готових здобних виробів. Були надані практичні рекомендації щодо попередження виникнення можливих дефектів.

Академічна спільнота кафедри дякує Тетяні Голіковій за набутий практичний досвід, який буде використаний у рамках викладання різних видів занять освітніх компонент, і з нетерпінням чекає на наступну професійну зустріч.

Міжнародний досвід фахівців-практиків – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»!

Опублікований: 26-04-2024
Читайте також:
Розвиваємо співпрацю з АТ «Антонов»

Після виконання доцентом кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексієм Пилипенком госпдоговірних тематик у сфері енергоефективності систем кондиціювання повітря, керівництво АТ «Антонов» вирішило формалізувати свою співпрацю з нашим університетом і кафедрою теплоенергетики та холодильної техніки зокрема. Тож, нещодавно відбулося підписан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиваємо співпрацю з АТ «Антонов» 27 січня 2025

Майстер-клас від викладачки НУХТ для здобувачів польського професійного навчального закладу

Професійні навички наших викладачів високо цінуються не тільки в нашій країні, але й за її межами. А оскільки вони не звикли гаяти час, то і літні відпустки проводять із користю. Зокрема, доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш провела польською мовою майстер-клас із очищення шк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від викладачки НУХТ для здобувачів польського професійного навчального закладу 31 липня 2023

Наукові здобутки – широкому загалу: готуємось до «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS& BAKERY UKRAINE»

20-21 вересня у Києві працюватимуть 30-та Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості «INPRODMASH», 22-а Міжнародна виставка пакувального обладнання, матеріалів та упаковки «UPAKOVKA» і спеціалізовані експозиції: кондитерської промисловості «SWEETS UKRAINE» та хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові здобутки – широкому загалу: готуємось до «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS& BAKERY UKRAINE» 12 вересня 2023

Впровадження позитивного досвіду сучасної викладацької діяльності у роботу кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися методичні семінари доцентів Оксани Петруші та Богдана Пащенка. Семінар Оксани Петруші був присвячений організації освітнього процесу у союзній нам Польщі і мав назву «Організація навчального процесу здобувачів вищої освіти у ЗВО Польщі». Викладачка висвітлила аспекти освітнього процесу здобувачів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впровадження позитивного досвіду сучасної викладацької діяльності у роботу кафедри експертизи харчових продуктів 08 червня 2023