Н У Х Т

Кафедра готельно-ресторанної справи готується до Великодня разом із фахівчинею міжнародної компанії LESAFFRE

26 квітня 2024

Кафедра готельно-ресторанної справи готується до Великодня разом із фахівчинею міжнародної компанії LESAFFRE

24 квітня 2024 р. у ракурсі дисципліни «Сучасні ресторанні технології» для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій, присвячений Великодній випічці на тему «Здобні вироби на заквасках. Готуємося до Великодня разом з Lesaffre».

На запрошення лекторки дисципліни і завідувачки кафедри Лариси Шаран до освітнього діджитал-простору завітала технологиня компанії ТОВ «Лесафр Україна», кандидатка технічних наук Тетяна Голікова.

До заходу також були запрошені і змогли долучитися здобувачі освіти та викладачі Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ та Коледжу ресторанного господарства НУХТ.

Технологиня звернула увагу слухачів лекторію на переваги здорового способу життя та правильного харчування, зокрема на поширення цієї тенденції на хлібобулочні вироби, оскільки хлібобулочні вироби є продуктом щоденного раціону. Зазначила переваги виробництва хлібобулочних виробів на заквасках.

Спікерка ознайомила слухачів із асортиментом традиційної святкової випічки різних країн світу – Італії, Франції, Німеччини, Австрії, Швейцарії (Панеттон, Гаш, Куглоф, Пандоро). Також фахівчиня акцентувала увагу на вимогах до якості основних і додаткових рецептурних компонентів Великодньої випічки, впливі різних видів заквасок на показники якості та свіжості готових здобних виробів. Були надані практичні рекомендації щодо попередження виникнення можливих дефектів.

Академічна спільнота кафедри дякує Тетяні Голіковій за набутий практичний досвід, який буде використаний у рамках викладання різних видів занять освітніх компонент, і з нетерпінням чекає на наступну професійну зустріч.

Міжнародний досвід фахівців-практиків – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»!

Опублікований: 26-04-2024
Читайте також:
Переможці проєктів Програми Еразмус+ обговорили посилення потенціалу української освіти на шляху до європейської інтеграції

8 грудня відбувся кластерний вебінар «Посилення потенціалу української освіти на шляху до європейської інтеграції» для переможців проєктів Програми ЄС Еразмус+ конкурсу 2022 року. Співорганізаторами вебінару виступили Національний Еразмус+ офіс в Україні у співпраці з Генеральними Директоратами Європейської Комісії, Європейським агентством агентст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці проєктів Програми Еразмус+ обговорили посилення потенціалу української освіти на шляху до європейської інтеграції 12 грудня 2022

За два дні розпочинається прийом документів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»

14 липня починається прийом заяв і документів для участі у конкурсному відборі на навчання для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» вступників на основі повної загальної середньої освіти. Спеціальності і освітні програми нашого університету наведені тут. Нагадуємо, що цього року дозволяється подати не більше 5 заяв на бюджет та не більше 30 зая...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За два дні розпочинається прийом документів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 12 липня 2021

Ударна доза мотивації на черговому засіданні movie club

Якщо вам потрібно отримати ударну дозу мотивації, сміливо вмикайте «У гонитві за щастям». Цей фільм вразив студентів групи ТУ-1-12а факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка і змусив переглянути своє ставлення до багатьох речей. Не здаватися за жодних обставин – цей слоган повинен звучати у кожному з нас. Фі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ударна доза мотивації на черговому засіданні movie club 16 лютого 2022

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує відзначати Рік французької мови в Україні

30 березня студенти спеціальності «Туризм» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу разом із викладачем французької мови Світланою Мусійчук відвідали урочисте відкриття Французької весни, що ось вже шістнадцятий рік поспіль наприкінці березня традиційно відбувається на Софіївській площі. Французька весна в Україні – це щорічний фес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує відзначати Рік французької мови в Україні 01 квітня 2019