Н У Х Т

Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у столичної школи «Надія»

12 червня 2025

Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у столичної школи «Надія»

Спеціальна загальноосвітня школа «Надія» була заснована 2 жовтня 1992 року для дітей із важкими соматичними та психофізичними вадами. Тут навчаються дітки з комплексними патологіями. Головна мета школи – реалізація права громадян із вадами фізичного та розумового розвитку на освіту, формування та розвиток соціально зрілої, творчої особистості, забезпечення соціально-психологічної реабілітації та трудової адаптації, виховання в учнів загальнолюдських цінностей, громадської позиції, підготовка їх для подальшого громадського життя.

Нині школу очолює Наталія Бондаренко, яка і запросила кафедру експертизи харчових продуктів для проведення майстер-класу з виготовлення смаколиків, визначення якості харчових продуктів і перевірки нюхової аносмії.

Захід організували відповідальні по кафедрі за профорієнтаційну роботу – професорка Оксана Шульга та доцентка Анастасія Чорна. Допомогти провести захід зголосилися третьокурсниці освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Владлена Пахомова, Христина Стецюк, Ольга Колєснік, Анастасія Ісаєнко-Гонта. Здобувачки освіти легко знайшли спільну мову зі школярами та допомагали їм на кожному етапу майстер-класу.

Команді кафедри експертизи харчових продуктів вдалося дещо покращити настрій і школярам, і вчителям, і батькам учнів у цей непростий для нашої країни час.

Варто зауважити, що директорка школи Наталія Бондаренко та увесь навчально-педагогічний склад закладу вболівають й опікуються своїми вихованцями, саме тому цей захід був тільки першим, і вже домовилися про подальші зустрічі з нового навчального року.

Оксана Шульга та Анастасія Чорна разом зі студентками були нагороджені Почесною грамотою за створення духовних цінностей у справі проведення навчального практикуму для здобувачів освіти з особливими освітніми потребами спеціальної школи «Надія» міста Києва.

Опублікований: 12-06-2025
Читайте також:
«Мова» агрономії важлива для біотехнолога

«Скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина», – цей вислів актуальний не лише для вивчення мов, а і для природничих, і для технічних спеціальностей, адже, незважаючи на те, що такі науки як фізика, хімія, біологія будуються на одній системі закономірностей і перетікають одна в одну, вчені, що працюють в цих науках, досить часто користуються дос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Мова» агрономії важлива для біотехнолога 31 жовтня 2023

Старт нового наукового року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

20 вересня в рамках наукової програми Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулося ще одне наукове зібрання – VII Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яку провела кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету спільно з Інститутом продовольчих ресурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт нового наукового року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 вересня 2023

Впровадження дуальної системи освіти за німецькою технологією

8 жовтня 2019 р. в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся круглий стіл «Впровадження дуальної системи освіти при підготовці фахівців готельно-ресторанного напряму» за участі директора ТОВ «ЕЛМА» Рональда Мацалака,  представниці «Конгрес-готелю» м. Потсдам Юти Браун, Дар'ї Клайнерт,  Дірка Ер теля, що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впровадження дуальної системи освіти за німецькою технологією 10 жовтня 2019

Вражаючі здобутки наших магістрантів-менеджерів

Магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» під керівництвом професорки кафедри економіки праці та менеджменту, гарантки програми Світлани Бурлуцької взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «LoNG-2021» (Look of New Generation/Погляд нового покоління) «Блокчейн приходить в Україну», що тривав з 1 жовтня по 14...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючі здобутки наших магістрантів-менеджерів 20 грудня 2021