Н У Х Т

Із організацією виробництва органічного морозива ознайомилися магістранти в процесі переддипломної практики

08 липня 2025

Із організацією виробництва органічного морозива ознайомилися магістранти в процесі переддипломної практики

Акціонерне товариство «РУДЬ» є лідером серед українських виробників морозива. Продукція компанії не лише задовольняє потреби споживачів, а й перевищує їхні очікування. Навіть найбільш вимогливі покупці можуть знайти в асортименті продуктів те, що їм до вподоби. Завдяки європейському підходу до розвитку, компанія «Рудь» випустила «Ескімос-Organic» — перше органічне морозиво в Україні та на всьому пострадянському просторі. Цей продукт має європейський сертифікат «Органік Стандарт UA-BIO-108», що підтверджує його виробництво згідно з вимогами Європейського Союзу щодо органічних продуктів.

Для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» відкрилася можливість ознайомитися з діяльністю АТ «РУДЬ» і побачити як організовано виробництво органічних продуктів. Сучасне підприємство, оснащене новітнім обладнанням, щоденно переробляє 300 тонн молока та виготовляє 150 тонн морозива.

На підприємстві здобувачів освіти зустріла директорка з якості Лариса Жигадло. Вона турботливо розмістила всіх у сучасній дегустаційній залі, де гості змогли насолодитися смачним морозивом і в атмосфері невимушеного спілкування дізнатися більше про історію підприємства, його внутрішню структуру та розвиток компанії до рівня потужного лідера галузі. Лариса Жигадло, випускниця нашого університету, присвятила все своє професійне життя розвитку компанії. Вона ознайомила магістрантів і викладачів із особливостями організації та дотримання принципів органічного виробництва морозива, розповіла про технологічні можливості ліній та обладнання, організацію контролю сировини, напівфабрикатів і готової продукції. З гордістю провела екскурсію виробничими та складськими приміщеннями, зупиняючись на впровадженні міжнародних систем менеджменту.

Надзвичайно смачні гостинці, відчуття турботи і вболівання за розвиток майбутніх професіоналів галузі, тепле невимушене спілкування залишили незабутні враження про підприємство! Щиро вдячні всім, хто долучився до цієї події! Університет висловлює подяку керівництву АТ «РУДЬ» в особі президента компанії Петра Рудя, за теплу зустріч, віру в майбутніх фахівців і підтримку їх професійного зростання!

Опублікований: 08-07-2025
Читайте також:
Філософські аспекти творчості Ліни Костенко розглянули здобувачі й викладачі з гостьовою лекторкою

На кафедрі гуманітарних дисциплін відбулася надзвичайно цікава гостьова лекція, присвячена філософським мотивам у поезії видатної української письменниці Ліни Костенко. Запрошена кандидатка філологічних наук, літературознавиця Марина Бабенко-Жирнова детально проаналізувала ключові аспекти лірики відомої української мисткині, розкриваючи роздуми Лін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Філософські аспекти творчості Ліни Костенко розглянули здобувачі й викладачі з гостьовою лекторкою 16 травня 2025

НУХТ – у ТОП-10 кращих закладів вищої освіти столиці

Інформаційний освітній ресурс Освіта.ua склав щорічний консолідований рейтинг закладів вищої освіти України, відповідно до якого наш університет займає 34 позицію з 240 закладів вищої освіти України, що увійшли до рейтингу, і 9-й серед 60 вишів Києва, що посіли найвищі місця в консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України 2019 року. Я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у ТОП-10 кращих закладів вищої освіти столиці 11 липня 2019

Про покоління Y-ІГРЕКІВ від здобувачів-підприємців кафедри маркетингу

Здобувачі освіти кафедри маркетингу активно беруть участь в університетських заходах і вражають аудиторію науковою новизною та креативністю своїх досліджень.   Нещодавно студентка спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Євгенія Анікеєнко здобула одне із призових місць на ІХ Міжнародній науково-практичній конференції «Вне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про покоління Y-ІГРЕКІВ від здобувачів-підприємців кафедри маркетингу 25 листопада 2020

Закріпити теоретичні знання в умовах виробництва допомагають студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти групи ТІ-2-6 Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Ларисою Михонік відвідали ПрАТ «Оболонь», яке є найпотужнішим підприємством з виробництва пива в Європі та найбільшим його експортером в Україні. Студенти дізналися про сучасний стан пивоварної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закріпити теоретичні знання в умовах виробництва допомагають студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 15 травня 2018