Н У Х Т

Із організацією виробництва органічного морозива ознайомилися магістранти в процесі переддипломної практики

08 july 2025

Із організацією виробництва органічного морозива ознайомилися магістранти в процесі переддипломної практики

Акціонерне товариство «РУДЬ» є лідером серед українських виробників морозива. Продукція компанії не лише задовольняє потреби споживачів, а й перевищує їхні очікування. Навіть найбільш вимогливі покупці можуть знайти в асортименті продуктів те, що їм до вподоби. Завдяки європейському підходу до розвитку, компанія «Рудь» випустила «Ескімос-Organic» — перше органічне морозиво в Україні та на всьому пострадянському просторі. Цей продукт має європейський сертифікат «Органік Стандарт UA-BIO-108», що підтверджує його виробництво згідно з вимогами Європейського Союзу щодо органічних продуктів.

Для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» відкрилася можливість ознайомитися з діяльністю АТ «РУДЬ» і побачити як організовано виробництво органічних продуктів. Сучасне підприємство, оснащене новітнім обладнанням, щоденно переробляє 300 тонн молока та виготовляє 150 тонн морозива.

На підприємстві здобувачів освіти зустріла директорка з якості Лариса Жигадло. Вона турботливо розмістила всіх у сучасній дегустаційній залі, де гості змогли насолодитися смачним морозивом і в атмосфері невимушеного спілкування дізнатися більше про історію підприємства, його внутрішню структуру та розвиток компанії до рівня потужного лідера галузі. Лариса Жигадло, випускниця нашого університету, присвятила все своє професійне життя розвитку компанії. Вона ознайомила магістрантів і викладачів із особливостями організації та дотримання принципів органічного виробництва морозива, розповіла про технологічні можливості ліній та обладнання, організацію контролю сировини, напівфабрикатів і готової продукції. З гордістю провела екскурсію виробничими та складськими приміщеннями, зупиняючись на впровадженні міжнародних систем менеджменту.

Надзвичайно смачні гостинці, відчуття турботи і вболівання за розвиток майбутніх професіоналів галузі, тепле невимушене спілкування залишили незабутні враження про підприємство! Щиро вдячні всім, хто долучився до цієї події! Університет висловлює подяку керівництву АТ «РУДЬ» в особі президента компанії Петра Рудя, за теплу зустріч, віру в майбутніх фахівців і підтримку їх професійного зростання!

Published on: 08-07-2025
Read also:
Здобувачів освіти відзначено за науково-дослідну роботу у 2021-2022 навчальному році

За підсумками 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів i студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», яка працювала в університеті у квітні-травні 2022 року, прийнято рішення про відзначення здобувачів освіти всіх рівнів за науково-дослідну роботу у 2021-2022 навчальному році. В...

READ YOURSELF

Здобувачів освіти відзначено за науково-дослідну роботу у 2021-2022 навчальному році 08 june 2022

Вчена рада університету завершила 2023-2024 навчальний рік

27 червня 2024 року у залі засідань відбулося останнє в цьому навчальному році планове засідання вченої ради університету. Привітавши голову студентської ради факультету автоматизації і комп'ютерних систем Олександру Сірик, яка відсвяткувала день народження між засіданнями, вчена рада приступила до розгляду питань порядку денного. Першими розглян...

READ YOURSELF

Вчена рада університету завершила 2023-2024 навчальний рік 27 june 2024

«IMS-НУХТ» – срібний призер Кубку України 2019/2020

25 грудня у спорткомплексі НУХТ відбувся фінальний матч Кубку України 2019/2020 рр. з футзалу серед жіночих команд. Золото й срібло турніру у запеклій боротьбі розіграли «IMS-НУХТ» і «Будстар-НПУ» («Кобра-НПУ»). Після стартового очного поєдинку, нашій команді необхідно було відігравати різницю у два м’ячі. Початок матчу лишився за «будстарівками»,...

READ YOURSELF

«IMS-НУХТ» – срібний призер Кубку України 2019/2020 29 december 2020

Особливості технологічного процесу сучасного косметичного підприємства вивчили третьокурсники

Студенти 3 курсу відвідали сучасне косметичне підприємство. Поїздка була організована завдяки щільній співпраці керівництва підприємства ТОВ «Ремос» (ТМ «Яка») і викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Популярність до бренду «ЯКА» прийшла не одразу, адже це були свого часу найперші серед ви...

READ YOURSELF

Особливості технологічного процесу сучасного косметичного підприємства вивчили третьокурсники 20 may 2019