Н У Х Т

ІХ Всеукраїнська науково-практична-конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася в онлайн-форматі

01 червня 2020

ІХ Всеукраїнська науково-практична-конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася в онлайн-форматі

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу дистанційно відбулася ІХ Всеукраїнська науково-практична-конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі».

Головною метою конференції було обговорення актуальних питань інноваційного розвитку індустрії гостинності. Під час відеоконференції на платформі Zoom були розглянуті проблемні питання сфери обслуговування за такими секціями: інновації та тренди готельної і ресторанної сфери; інноваційні напрями та форми розвитку туристичної сфери; worldwide experience in hotel and restaurant business; маркетинг і менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі і туризмі; сучасні тенденції виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства; інноваційні технології продукції ресторанного господарства і харчової промисловості; розвиток економічних систем на ринку міжнародного туризму і готельно-ресторанного бізнесу.

Крім науковців нашого університету, у роботі конференції брали участь співробітники 31 освітньої установи не тільки з різних куточків України, а й з Італії. Зокрема, були представлені навчальні та галузеві заклади: Institute «Tecnico  Superiore per le Nuove Tecnologie della Vita», Bergamo-Milano, готельно-ресторанний комплекс «MOREWELL» (Київська область), Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ, Миколаївський національний аграрний університет, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Державний університет «Житомирська політехніка», Національний університет фізичного виховання і спорту України, Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Університет митної справи та фінансів (м. Дніпро),  Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ, Львівський торговельно-економічний університет, Закарпатський угорський інститут ім. Ф. Ракоці ІІ, Одеська національна академія харчових технологій, Київський національний торговельно-економічний університет, Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця, Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського, Луцький національний технічний університет, Одеський національний морський університет, Східноєвропейський університет економіки і менеджменту, Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка, Львівський інститут економіки і туризму, Інститут інженерної термофізики НАН України, Львівський державний університет фізичної культури імені І. Боберського, Київський національний торговельно-економічний університет, Уманський національний університет садівництва, Полтавський університет економіки і торгівлі, Харківський державний університет харчування та торгівлі, Сумський національний аграрний університет, Київський національний університет культури і мистецтв, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара.

Організатори щиро вдячні всім науковцям, які взяли участь у роботі ІХ Всеукраїнської науково-практична-конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі».

З матеріалами конференції можна ознайомитися на офіційному сайті НУХТ за посиланням https://drive.google.com/file/d/113HEjLt38RtrKX2yCckjaaWcF3Xs_xfo/view

 

Опублікований: 01-06-2020
Читайте також:
Особливості випікання святкових виробів на лабораторній роботі

У багатьох країнах склались особливі традиції випікання святкових виробів до Свята Воскресіння Христового. Найпоширенішими звичаями є випікання святкових борошняних виробів (паска, козунак, панетоне, коломба, мазурек, хрестові булочки тощо), є традиції приготування сирної паски, фарбування яєць. У сучасному світі завдяки асиміляції різних культур ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості випікання святкових виробів на лабораторній роботі 18 квітня 2025

Гостьова лекція для магістрантів від очільниці Науково-дослідного центру випробувань продукції ДП «Укрметртестстандарт»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася гостьова лекція «Сучасні методи визначення вмісту гліцидолів у рослинних оліях» у рамках вивчення магістрантами освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» дисципліни «Експертиза та експрес-ідентифікація харчової продукції». Гостьова лекторка – фахівчиня-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для магістрантів від очільниці Науково-дослідного центру випробувань продукції ДП «Укрметртестстандарт» 12 листопада 2024

Старшокурсники коледжів знайомляться з освітньою програмою Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

30 січня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами  спеціальності 181 «Харчові технології» Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ. Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старшокурсники коледжів знайомляться з освітньою програмою Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 30 січня 2024

ExLibris Alma/PrimoVE – платформа майбутнього в системі бібліотечних сервісів

Працівники Науково-технічної бібліотеки університету взяли участь в онлайн-зустрічі з фахівцями ExLibris компанії Clarivate. Метою зустрічі була презентація платформи наступного покоління бібліотечних сервісів Alma/PrimoVE, яка приходить на заміну традиційним автоматизованим бібліотечним інформаційним системам. ExLibris Alma – єдина у світі уніфі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ExLibris Alma/PrimoVE – платформа майбутнього в системі бібліотечних сервісів 27 жовтня 2023