Н У Х Т

ІХ Всеукраїнська науково-практична-конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася в онлайн-форматі

01 червня 2020

ІХ Всеукраїнська науково-практична-конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася в онлайн-форматі

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу дистанційно відбулася ІХ Всеукраїнська науково-практична-конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі».

Головною метою конференції було обговорення актуальних питань інноваційного розвитку індустрії гостинності. Під час відеоконференції на платформі Zoom були розглянуті проблемні питання сфери обслуговування за такими секціями: інновації та тренди готельної і ресторанної сфери; інноваційні напрями та форми розвитку туристичної сфери; worldwide experience in hotel and restaurant business; маркетинг і менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі і туризмі; сучасні тенденції виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства; інноваційні технології продукції ресторанного господарства і харчової промисловості; розвиток економічних систем на ринку міжнародного туризму і готельно-ресторанного бізнесу.

Крім науковців нашого університету, у роботі конференції брали участь співробітники 31 освітньої установи не тільки з різних куточків України, а й з Італії. Зокрема, були представлені навчальні та галузеві заклади: Institute «Tecnico  Superiore per le Nuove Tecnologie della Vita», Bergamo-Milano, готельно-ресторанний комплекс «MOREWELL» (Київська область), Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ, Миколаївський національний аграрний університет, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Державний університет «Житомирська політехніка», Національний університет фізичного виховання і спорту України, Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Університет митної справи та фінансів (м. Дніпро),  Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ, Львівський торговельно-економічний університет, Закарпатський угорський інститут ім. Ф. Ракоці ІІ, Одеська національна академія харчових технологій, Київський національний торговельно-економічний університет, Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця, Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського, Луцький національний технічний університет, Одеський національний морський університет, Східноєвропейський університет економіки і менеджменту, Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка, Львівський інститут економіки і туризму, Інститут інженерної термофізики НАН України, Львівський державний університет фізичної культури імені І. Боберського, Київський національний торговельно-економічний університет, Уманський національний університет садівництва, Полтавський університет економіки і торгівлі, Харківський державний університет харчування та торгівлі, Сумський національний аграрний університет, Київський національний університет культури і мистецтв, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара.

Організатори щиро вдячні всім науковцям, які взяли участь у роботі ІХ Всеукраїнської науково-практична-конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі».

З матеріалами конференції можна ознайомитися на офіційному сайті НУХТ за посиланням https://drive.google.com/file/d/113HEjLt38RtrKX2yCckjaaWcF3Xs_xfo/view

 

Опублікований: 01-06-2020
Читайте також:
«Октоберфест» у Свалявському технічному коледжі НУХТ

У рамках тижня циклової комісії іноземних мов у читальній залі Свалявського технічного коледжу НУХТ відбувся захід, присвячений звичаям і традиціям народів, мови яких вивчаються у коледжі. Студенти перших курсів представили сценарій святкування фестивалю «Октоберфест» у Німеччині. Ведучі Евеліна Попович, Каріна Туряниця та Юлія Римарук (група ДЕТ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Октоберфест» у Свалявському технічному коледжі НУХТ 21 жовтня 2019

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся успішний захист звітів за результатами проходження професійної практики в Природничому університеті у Любліні (Польща) здобувачами першого курсу освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» в рамках освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервуванн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі 19 лютого 2024

Тенденції світового ринку хлібопекарських і кондитерських виробів і підготовку кадрів для галузі обговорили наші фахівці

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів на чолі з завідувачем кафедри Володимиром Ковбасою взяли участь у конференції «Хлібопекарський бізнес 2021», яка відбулася за сприяння компанії «МаркоПАК», Всеукраїнської асоціації пекарів і Спілки борошномелів України. У рамках сесії «Виробництво та упаковка хліба» керівники про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції світового ринку хлібопекарських і кондитерських виробів і підготовку кадрів для галузі обговорили наші фахівці 25 лютого 2021

Студентська наука ‒ основа інтелектуального розвитку освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

11 квітня 2024 р. відбулося засідання секції «Менеджмент персоналу» 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», в якому активну участь взяли здобувачі освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська наука ‒ основа інтелектуального розвитку освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 12 квітня 2024