Н У Х Т

ІХ Всеукраїнська науково-практична-конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася в онлайн-форматі

01 червня 2020

ІХ Всеукраїнська науково-практична-конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася в онлайн-форматі

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу дистанційно відбулася ІХ Всеукраїнська науково-практична-конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі».

Головною метою конференції було обговорення актуальних питань інноваційного розвитку індустрії гостинності. Під час відеоконференції на платформі Zoom були розглянуті проблемні питання сфери обслуговування за такими секціями: інновації та тренди готельної і ресторанної сфери; інноваційні напрями та форми розвитку туристичної сфери; worldwide experience in hotel and restaurant business; маркетинг і менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі і туризмі; сучасні тенденції виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства; інноваційні технології продукції ресторанного господарства і харчової промисловості; розвиток економічних систем на ринку міжнародного туризму і готельно-ресторанного бізнесу.

Крім науковців нашого університету, у роботі конференції брали участь співробітники 31 освітньої установи не тільки з різних куточків України, а й з Італії. Зокрема, були представлені навчальні та галузеві заклади: Institute «Tecnico  Superiore per le Nuove Tecnologie della Vita», Bergamo-Milano, готельно-ресторанний комплекс «MOREWELL» (Київська область), Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ, Миколаївський національний аграрний університет, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Державний університет «Житомирська політехніка», Національний університет фізичного виховання і спорту України, Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Університет митної справи та фінансів (м. Дніпро),  Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ, Львівський торговельно-економічний університет, Закарпатський угорський інститут ім. Ф. Ракоці ІІ, Одеська національна академія харчових технологій, Київський національний торговельно-економічний університет, Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця, Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського, Луцький національний технічний університет, Одеський національний морський університет, Східноєвропейський університет економіки і менеджменту, Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка, Львівський інститут економіки і туризму, Інститут інженерної термофізики НАН України, Львівський державний університет фізичної культури імені І. Боберського, Київський національний торговельно-економічний університет, Уманський національний університет садівництва, Полтавський університет економіки і торгівлі, Харківський державний університет харчування та торгівлі, Сумський національний аграрний університет, Київський національний університет культури і мистецтв, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара.

Організатори щиро вдячні всім науковцям, які взяли участь у роботі ІХ Всеукраїнської науково-практична-конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі».

З матеріалами конференції можна ознайомитися на офіційному сайті НУХТ за посиланням https://drive.google.com/file/d/113HEjLt38RtrKX2yCckjaaWcF3Xs_xfo/view

 

Опублікований: 01-06-2020
Читайте також:
Плідна робота спеціалізованої вченої ради

23 і 24 вересня відбулися планові засідання спеціалізованої вченої ради Д25.058.03. Протягом двох днів роботи спеціалізованою вченою радою були заслухані чотири дисертаційні роботи здобувачів наукових ступенів. За результатами захистів і таємних голосувань спеціалізованою вченою радою присуджений науковий ступінь доктора технічних наук Ірині Роман...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна робота спеціалізованої вченої ради 25 вересня 2020

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувають освітній ступінь «бакалавр»

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів успішно захистили кваліфікаційні роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю «Харчові технології». Цього разу на захисти завітали представники роботодавців, зокрема, випускник кафедри, директор олійно-екстракційного заводу компані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувають освітній ступінь «бакалавр» 20 червня 2024

Маловідомі факти про Україну, які варто знати

Онлайн-формат нині вже став звичним для спілкування з кураторською групою. Дуже добре, що відеоконтент зараз можна знайти на будь-який смак і тим самим змістовно наповнити кураторські години, адже відеоролик на 5-10 хв, дозволяє представити історію України, надбання українців і просто цікаві факти про нашу країну. Відеоформат представлення інформа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маловідомі факти про Україну, які варто знати 31 січня 2024

Факультет біотехнології та екологічного контролю на фестивалі «Юнь Києва запрошує»

Традиційне сімейне свято «Юнь Києва запрошує», яке проводиться на території Центрального парку культури та відпочинку м. Києва «Маріїнський» уже понад 25 років поспіль, цьогоріч відбулося під гаслом «Місто твоїх можливостей». Парк перетворився на яскраве місто, де кожна «вулиця» послуг мала свої особливості. Свою діяльність презентували більш ніж ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Факультет біотехнології та екологічного контролю на фестивалі «Юнь Києва запрошує» 30 вересня 2019