Н У Х Т

ІТ-тренди для олександрівських ліцеїстів

09 травня 2024

ІТ-тренди для олександрівських ліцеїстів

Викладач кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Владислав Струзік прочитав лекції з ІТ учням комунального закладу «Олександрівський ліцей №2» Олександрівської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області.

Ліцеїсти із зацікавленістю слухали досвідченого спікера, адже вони цікавляться ІТ-трендами і хочуть бути успішними.

У рамках заходу викладач розповів про переваги та особливості навчання в Національному університеті харчових технології та запросив учнів на День вступника НУХТ, який відбудеться 18 травня.

Опублікований: 09-05-2024
Читайте також:
Проректор з наукової роботи закликає молодих науковців університету до участі у Конкурсі на здобуття стипендії КМУ

Навчальний рік розпочався, а разом із ним розпочався і рік науковий. Проректор університету з наукової роботи Олександр Шевченко нагадує, що Міністерство освіти і науки України проводить атестацію наукової роботи стипендіатів, які отримують стипендію КМУ для молодих учених, і оголосило конкурс на здобуття стипендії Кабінету міністрів України для мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проректор з наукової роботи закликає молодих науковців університету до участі у Конкурсі на здобуття стипендії КМУ 07 вересня 2020

Викладацький колектив кафедри готельно-ресторанної справи посилює компетентності для інтеграції до європейського освітнього простору

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи напрацьовує компетентності для посилення потенціалу української освіти на шляху до європейської інтеграції. З 20 по 24 лютого викладачі кафедри були слухачами та активними учасниками проєкту «Школа ментора», організованого та проведеного за ініціативи Офісу підтримки вченого. Головна мета п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацький колектив кафедри готельно-ресторанної справи посилює компетентності для інтеграції до європейського освітнього простору 17 березня 2023

Перший крок до диплому

Четвертий рік навчання  для кожного біотехнолога є найвідповідальнішим, адже мине ще трохи часу, і кожний із них повинен буде представити суворій і прискіпливій екзаменаційній комісії свою кваліфікаційну роботу. Тому здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології з перших днів навчання  почали  працювати над  найважливішим розділом майбутньої робо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший крок до диплому 07 жовтня 2020

Кава як мистецтво і бізнес: лекторій для майбутніх готельно-ресторанних фахівців

На кафедрі готельно-ресторанної справи в рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомел'є» відбувся лекторій від випускника факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені В.Ф. Доценка, магістра з готельно-ресторанної справи, бариста-тренера, керівника напрямку розвитку кав’ярень та дріп-кави компанії Gemini Esp...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кава як мистецтво і бізнес: лекторій для майбутніх готельно-ресторанних фахівців 21 жовтня 2025