Н У Х Т

IQ Game, секрети успішного резюме і активний нетворкінг: завершився другий день NUFT Career Chance-2025

18 березня 2025

IQ Game, секрети успішного резюме і активний нетворкінг: завершився другий день NUFT Career Chance-2025

З гарним настроєм, смаколиками, виграними завдяки своїм знанням, ерудиції й злагодженій командній роботі та озброєні лайфхаками, що неодмінно стануть у пригоді при пошуку роботи своєї мрії повернулися сьогодні наші здобувачі освіти з другого дня NUFT Career Chance-2025.

Вони мали активний нетворкінг з фахівцями компаній «Велмарт», «ІНГЛІШ ПРАЙМ», PepsiCo і ТОВ «Київський БКК», і дізналися багато корисного й цікавого – і як побудувати успішну кар’єру в ритейлі, розпочавши з нуля, і як стати частиною великої міжнародної корпорації, і як, здавалося б, незначні дрібниці при складанні резюме та проходженні співбесіди можуть завадити успішному працевлаштуванню. А ще познайомилися з методикою English Prime, привідкрили секрети цікавого та ефективного викладання англійської мови і прокачали свої Hard і Soft skills разом із київським БКК, директорка з персоналу якого Тетяна Шолойко запропонувала командну гру IQ Game.

Мета гри – в ігровій формі перевірити кмітливість і знання з кондитерської справи та загальної тематики. Протягом трьох раундів команди повинні були відповісти на 21 запитання і ще одне бонусне. З кожним раундом вага правильних відповідей зростала – від одного бала за кожну правильну відповідь у першому раунді до трьох балів – у третьому. Максимальна кількість балів, яку команда могла отримати за гру – 32.

За солодкі призи від БКК азартно змагалися п’ять команд здобувачів освіти других-четвертих курсів бакалаврату – освітньої програми «Харчові технології та інженерія» Навчально-наукового інституту харчових технологій та освітньої програми «Технології харчування» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка.

У запеклому, веселому протистоянні перемогу виборола команда «Cookies» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка у складі капітана команди Поліни Ляхович (група ХЧ-4-3ск), Євгена Томка, Данили Кучугури (обоє – група ХЧ-2-3), Таїсії Зленко, Аристарха Хрищенюка (обоє – група ХЧ-2-4), Володимира Мозгового та Ігоря Корміча (обоє – група ХЧ-4-4) й отримала фірмові торти та тістечка відомого своєю якісною і смачною продукцією далеко за межами нашої країни виробника.

День другий завершився, а попереду ще багато цікавого. Не проґавте нагоду дізнатися, які активності й сюрпризи приготували учасники третього дня нашого кар’єрного свята!

Вдячні нашим партнерам – соціально відповідальному вітчизняному бізнесу, який і у цей нелегкий час дбає про майбутнє України, активно підтримує наших здобувачів освіти і знаходить час і можливості долучатися до освітніх, наукових, профорієнтаційних і кар’єрних проєктів нашого університету! Дякуємо нашим Захисникам, завдяки яким можемо проводити NUFT Career Chance-2025!

Опублікований: 18-03-2025
Читайте також:
Перші успішні захисти бакалаврів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

12 червня 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» денної форми здобуття освіти. Четвертокурсників привітала та побажала успішних презентацій своїх ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші успішні захисти бакалаврів освітньо-професійної програми «Технології харчування» 12 червня 2024

Молитва-реквієм у пам’ять Героїв Небесної сотні відбулася в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету 20 лютого 2019 року побували у Меморіальному сквері, де відбулася молитва-реквієм, присвячена пам’яті Героїв Небесної сотні та воїнів, які загинули в зоні АТО. Ініціатором проведення такого заходу стала студентська рада коледжу. У Меморіальному сквері, де покої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молитва-реквієм у пам’ять Героїв Небесної сотні відбулася в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 21 лютого 2019

Чергове засідання хімічного лекторію для абітурієнтів

Кафедра харчової хімії продовжує серію хімічних лекторіїв для майбутніх вступників. Чергове засідання цього цікавого, пізнавального заходу відбулось за графіком, 26-го жовтня. Лекторій розпочала доцент кафедри харчової хімії Віра Іщенко. Школярі активно брали участь у розв’язанні завдань ЗНО, які запропонувала лектор, повторили матеріал попередньо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове засідання хімічного лекторію для абітурієнтів 28 жовтня 2019

Практичне заняття в умовах виставкового залу Maresto

Днями група здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» відвідала виставкові зали з устаткуванням провідних виробників світу, що пропонує українським рестораторам менеджмент Maresto. Бренд-шеф Сергій Пастух представляв устаткування для закладів ресторанного господарства – ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне заняття в умовах виставкового залу Maresto 04 жовтня 2023