Н У Х Т

Інновації та комунікація в соціальному просторі: досвід колег Вищої Школи Управління Охороною Праці в Катовіцах

17 квітня 2025

Інновації та комунікація в соціальному просторі: досвід колег Вищої Школи Управління Охороною Праці в Катовіцах

16 квітня 2025 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і асистентка Марія Омельченко долучилися до відкритої онлайн-лекції «Соціальна перцепція повідомлень», яку прочитав доктор суспільних наук, викладач Вищої школи управління та охорони праці у м. Катовіце (Польща) Алєксандер Вольскі за модерації спеціалістки з питань міжнародної співпраці ВШУОП Олени Кощенко.

Учасники отримали глибше розуміння складних соціальних процесів, які супроводжують упровадження інновацій і змін у соціальній структурі. Захід став майданчиком для осмислення таких важливих тем, як: особливості соціальної перцепції повідомлень, взаємозв’язок між соціальними інноваціями та комунікацією, роль соціального капіталу у впровадженні змін, важливість попереднього аналізу соціальних мезоструктур перед втіленням трансформацій, делікатність і множинність чинників, що впливають на ефективність соціальних змін.

Лекція надала учасникам змогу обговорити ключові механізми впливу інформаційних потоків на формування думок, рішень і соціальної взаємодії у професійному середовищі. Отримані знання є надзвичайно актуальними для освітян, адже дозволяють краще розуміти природу соціальних процесів, що відбуваються у спільнотах здобувачів освіти, та ефективніше вибудовувати стратегії педагогічної комунікації.

Учасники висловлюють вдячність Алєксандеру Вольскі та Олені Кощенко за змістовний матеріал і можливість долучитися до міжкультурного обміну досвідом на стику соціології, педагогіки та комунікацій.

Опублікований: 17-04-2025
Читайте також:
Безліч можливостей для наших здобувачів освіти, щоб стати професіоналом

Викладачі випускових циклових комісій Вінницького фахового коледжу НУХТ разом зі студентами 3 курсу спеціальностей «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» і «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» побували у місті Ладижин на ТОВ «Вінницька птахофабрика». Їх зустріла фахівчиня з навчання, оцінки та розвитку персоналу ТО...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безліч можливостей для наших здобувачів освіти, щоб стати професіоналом 14 червня 2022

Наукові досягнення під керівництвом професора кафедри харчової хімії

На кафедрі харчової хімії завжди приділялась особлива увага науковій роботі молодих вчених. Незважаючи на воєнний час, наші викладачі не припиняють свої дослідження та очолюють наукові пошуки здобувачів різних ступенів освіти. Ще зовсім недавно, навесні 2023 року, відбувся надзвичайно змістовний науковий семінар кафедри, де обговорювали дисертацій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові досягнення під керівництвом професора кафедри харчової хімії 06 лютого 2024

Інтелектуально-розважальний конкурс відбувся у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Із метою розвитку пізнавального інтересу студентів до дисциплін хімії та біології викладачі Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Сніжана Бачмага та Ольга Подобна провели інтелектуально-розважальний конкурс «Хто зверху?». Саме тут студенти намагались вирішити споконвічне питання: хто розумніший – чоловік чи жінка? У запеклій боротьбі красу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтелектуально-розважальний конкурс відбувся у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 20 березня 2018

Найкращі випускники освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» виступають у ролі стейкхолдерів

29 квітня за ініціативи гаранток освітньої програми третього та другого рівня вищої освіти «Менеджмент» і «Менеджмент організацій і адміністрування» Наталії Скопенко та Світлани Бурлуцької відбулася зустріч здобувачів усіх рівнів вищої освіти спеціальності D3 «Менеджмент» із представниками міжнародної компанії PriceWaterhouseCoopers Ukraine – спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі випускники освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» виступають у ролі стейкхолдерів 30 квітня 2025