Н У Х Т

Інновації та комунікація в соціальному просторі: досвід колег Вищої Школи Управління Охороною Праці в Катовіцах

17 квітня 2025

Інновації та комунікація в соціальному просторі: досвід колег Вищої Школи Управління Охороною Праці в Катовіцах

16 квітня 2025 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і асистентка Марія Омельченко долучилися до відкритої онлайн-лекції «Соціальна перцепція повідомлень», яку прочитав доктор суспільних наук, викладач Вищої школи управління та охорони праці у м. Катовіце (Польща) Алєксандер Вольскі за модерації спеціалістки з питань міжнародної співпраці ВШУОП Олени Кощенко.

Учасники отримали глибше розуміння складних соціальних процесів, які супроводжують упровадження інновацій і змін у соціальній структурі. Захід став майданчиком для осмислення таких важливих тем, як: особливості соціальної перцепції повідомлень, взаємозв’язок між соціальними інноваціями та комунікацією, роль соціального капіталу у впровадженні змін, важливість попереднього аналізу соціальних мезоструктур перед втіленням трансформацій, делікатність і множинність чинників, що впливають на ефективність соціальних змін.

Лекція надала учасникам змогу обговорити ключові механізми впливу інформаційних потоків на формування думок, рішень і соціальної взаємодії у професійному середовищі. Отримані знання є надзвичайно актуальними для освітян, адже дозволяють краще розуміти природу соціальних процесів, що відбуваються у спільнотах здобувачів освіти, та ефективніше вибудовувати стратегії педагогічної комунікації.

Учасники висловлюють вдячність Алєксандеру Вольскі та Олені Кощенко за змістовний матеріал і можливість долучитися до міжкультурного обміну досвідом на стику соціології, педагогіки та комунікацій.

Опублікований: 17-04-2025
Читайте також:
Літературно-мистецький захід на честь Тараса Шевченка на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Щороку в березні викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять заходи, присвячені вшануванню пам'яті Тараса Шевченка. Цьогоріч 13 березня відбувся літературно-мистецький захід під назвою «Творчість Т.Г. Шевченка у перекладах», присвячений 205-річниці з дня народження нашого славетного поета і пророка. Свято розпочалося аудіозап...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літературно-мистецький захід на честь Тараса Шевченка на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 14 березня 2019

Про організацію контролю якості та безпечності на зустрічі з фахівцем

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу продовжується марафон онлайн-лекторіїв із успішними випускниками та стейкхолдерами. 12 березня бакалаври 4 курсу спеціальностей «Технології харчування» та «Готельно-ресторанна справа» у рамках вивчення профільних і актуальних дисциплін «Управління якістю продукції і послуг ресторанного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про організацію контролю якості та безпечності на зустрічі з фахівцем 16 березня 2021

Екзотичні смаки на майстер-класі від крафтового виробника

Нещодавно на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся надзвичайно цікавий практичний майстер-клас «Сучасні крафтові тенденції в світі аквакультури та гідробіонтів» від фахівців ТОВ «Українська креветка». ТОВ «Українська креветка» – еко-ферма на Київщині, де вирощують у промислових масштабах найбільші у світі креветки Макробрахіум Розе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екзотичні смаки на майстер-класі від крафтового виробника 13 червня 2025

31 авторський документ з початку року отримали наші винахідники

З початку року було ухвалено 31 рішення про видачу патентів на винаходи і корисні моделі інноваторам нашого університету. 16 липня університет отримав патенти на корисні моделі «Спосіб виробництва зефіру» (авторки – Олена Кохан, Юлія Камбулова), «Спосіб виробництва макаронних виробів підвищеної біологічної цінності» (авторка – Світлана Бажай-Жежер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

31 авторський документ з початку року отримали наші винахідники 11 серпня 2025