Н У Х Т

Готуємося до INPRODMASH&UPAKOVKA-2024

29 серпня 2024

Готуємося до INPRODMASH&UPAKOVKA-2024

У вересні в Києві відбудеться уже традиційний Всеукраїнський тиждень харчових технологій, що проводить виставкова компанія «АККО Інтернешнл» за наукової підтримки нашого університету. У програмі тижня – 31-а міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH, Міжнародна виставка індустрії упаковки UPAKOVKA та  спеціалізовані експозиції: кондитерської промисловості SWEETS UKRAINE та хлібопекарської промисловості BAKERY UKRAINE.

На INPRODMASH 2024 буде представлено обладнання для різних галузей харчової промисловості: м’ясної, молочної, масложирової, рибної, кондитерської та хлібопекарської, бакалійної, консервної, а також для птахофабрик і тваринницьких ферм. Крім того, в експозиції будуть присутні компанії, що постачають спеції, інгредієнти, матеріали для виробництва харчових продуктів.

UPAKOVKA 2024 презентуватиме сучасні пакувальні технології та обладнання як для великих, так і для невеликих виробництв, а також лінії для підприємств торгівлі та громадського харчування.

У рамках ділової програми виставок наші випускові кафедри за сприяння профільних асоціацій проведуть конференції для фахівців м’ясопереробної, молочної, кондитерської та хлібопекарської промисловості.

17 вересня у синій конференц-залі відбудеться ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів», організована кафедрами Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого спільно з Інститутом продовольчих ресурсів НААН, а у червоній конференц-залі – VІІІ Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», організатори якої кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, об’єднання «Укрхлібпром» і компанія «АККО Інтернешнл».

18 вересня у синій конференц-залі працюватиме Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясної та молочної галузі», організована кафедрами технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів разом із компанією «АККО Інтернешнл», у червоній конференц-залі відбудеться ХІ Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», її організатори – кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Асоціація «Укркондпром» і компанія «АККО Інтернешнл».

Учасники конференцій запрошуються до обговорення інноваційних технологій і нових видів продукції, впровадження систем управління безпекою за принципами HACCP на підприємствах галузі, пошуку і освоєння перспективних ринків збуту продукції, стану і шляхів ресурсо- та енергозбереження на підприємствах харчової промисловості, шляхів підвищення ефективності виробничої логістики, наукового забезпечення подальшого розвитку галузі тощо.

Початок реєстрації на всі конференції – 10:00.

Місце проведення – виставковий центр «АККО Інтернешнл» (Берестейський проспект, 40-Б).

Приєднуйтеся, буде цікаво!

Опублікований: 29-08-2024
Читайте також:
Сучасні технології – сучасним студентам!

Викладачі Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ, Вінницького фахового коледжу НУХТ і Сумського фахового коледжу НУХТ – переможці Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний Оскар -2024»! Цього року до 12 номінацій фінального туру конкурсу було подано 1089 робіт із 163 закладів фахової перед вищої освіти. І серед цієї ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні технології – сучасним студентам! 19 червня 2024

Вчена рада-2020: перші рішення

6 лютого відбулося перше у 2020 році засідання вченої ради університету. Позапланово вченій раді довелося зібратися, щоб розглянути питання про оголошення конкурсу на заміщення посади ректора університету. Та спершу, традиційно, присутні привітали колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Щодо першого питання порядку денного доповіли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада-2020: перші рішення 06 лютого 2020

Доступно про цікаве

Нещодавно відбулася відкрита лекція з дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій», яку для студентів третього курсу спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» прочитав доцент кафедри біотехнології і мікробіології Юрій Резніченко. Лекція, присвячена темі «Використа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доступно про цікаве 06 листопада 2020

Відбувся онлайн-День відкритих дверей НУХТ

30 травня відбувся онлайн-День відкритих дверей НУХТ, який, враховуючи карантинні обмеження, цього разу відбувався у форматі прямого ефіру на каналі в Instagram та відеоконференцій на сервісі ZOOM. Докладно про наш навчальний заклад розповіла учасникам заходу начальник відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Центру моніт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся онлайн-День відкритих дверей НУХТ 30 травня 2020