Н У Х Т

Готуємося до INPRODMASH&UPAKOVKA-2024

29 серпня 2024

Готуємося до INPRODMASH&UPAKOVKA-2024

У вересні в Києві відбудеться уже традиційний Всеукраїнський тиждень харчових технологій, що проводить виставкова компанія «АККО Інтернешнл» за наукової підтримки нашого університету. У програмі тижня – 31-а міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH, Міжнародна виставка індустрії упаковки UPAKOVKA та  спеціалізовані експозиції: кондитерської промисловості SWEETS UKRAINE та хлібопекарської промисловості BAKERY UKRAINE.

На INPRODMASH 2024 буде представлено обладнання для різних галузей харчової промисловості: м’ясної, молочної, масложирової, рибної, кондитерської та хлібопекарської, бакалійної, консервної, а також для птахофабрик і тваринницьких ферм. Крім того, в експозиції будуть присутні компанії, що постачають спеції, інгредієнти, матеріали для виробництва харчових продуктів.

UPAKOVKA 2024 презентуватиме сучасні пакувальні технології та обладнання як для великих, так і для невеликих виробництв, а також лінії для підприємств торгівлі та громадського харчування.

У рамках ділової програми виставок наші випускові кафедри за сприяння профільних асоціацій проведуть конференції для фахівців м’ясопереробної, молочної, кондитерської та хлібопекарської промисловості.

17 вересня у синій конференц-залі відбудеться ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів», організована кафедрами Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого спільно з Інститутом продовольчих ресурсів НААН, а у червоній конференц-залі – VІІІ Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», організатори якої кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, об’єднання «Укрхлібпром» і компанія «АККО Інтернешнл».

18 вересня у синій конференц-залі працюватиме Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясної та молочної галузі», організована кафедрами технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів разом із компанією «АККО Інтернешнл», у червоній конференц-залі відбудеться ХІ Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», її організатори – кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Асоціація «Укркондпром» і компанія «АККО Інтернешнл».

Учасники конференцій запрошуються до обговорення інноваційних технологій і нових видів продукції, впровадження систем управління безпекою за принципами HACCP на підприємствах галузі, пошуку і освоєння перспективних ринків збуту продукції, стану і шляхів ресурсо- та енергозбереження на підприємствах харчової промисловості, шляхів підвищення ефективності виробничої логістики, наукового забезпечення подальшого розвитку галузі тощо.

Початок реєстрації на всі конференції – 10:00.

Місце проведення – виставковий центр «АККО Інтернешнл» (Берестейський проспект, 40-Б).

Приєднуйтеся, буде цікаво!

Опублікований: 29-08-2024
Читайте також:
Здобувачі ступеня PhD прокачують викладацькі скіли

Педагогічна практика – важлива складова частина підготовки майбутніх докторів філософії. Вона забезпечує поєднання теоретичної і практичної складової навчання за третім рівнем вищої освіти, сприяє формуванню творчого ставлення здобувача ступеня PhD до педагогічної діяльності, і в той же час дає можливість молодим фахівцям, які володіють сучасними м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі ступеня PhD прокачують викладацькі скіли 08 квітня 2024

Аналітик даних – цікаво, сучасно, затребувано!

Сьогодні старшокласники комунального закладу Київської обласної ради «Фастівський обласний ліцей» слухали лекцію про професію аналітика даних, яку для них прочитав старший викладач кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки факультету автоматизації і комп’ютерних систем Михайло Грама. Лектор розповів про завдання та особли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аналітик даних – цікаво, сучасно, затребувано! 13 лютого 2025

Креатив рекламного контенту від студентів-маркетологів

Студентський гурток кафедри маркетингу активно продовжує роботу, залучаючи здобувачів до обговорення мейнстрімів реклами та маркетингу. Цього разу маркетологи-другокурсники зібрались у режимі онлайн, щоб дізнатися про мистецтво створення рекламного контенту та обмінятися власними ідеями. Анастасія Венгаренко продовжила тему копірайтингу, розпочату...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креатив рекламного контенту від студентів-маркетологів 25 вересня 2020

Практичними знаннями ділиться аудиторка системи управління якістю ТОВ «Глобал Менеджмент Бізнес»

21 жовтня на кафедрі експертизи харчових продуктів у рамках дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи управління якістю» відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичними знаннями ділиться аудиторка системи управління якістю ТОВ «Глобал Менеджмент Бізнес» 22 жовтня 2024