Н У Х Т

Наші науковці поділилися своїм доробком у рамках Циклу тренінгів зі сучасної кругової економіки

30 травня 2023

Наші науковці поділилися своїм доробком у рамках Циклу тренінгів зі сучасної кругової економіки

Вченими нашого університету разом із колегами з Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана проводяться дослідження щодо внутрішньогосподарських інтелектуально-інноваційних еліт як конкурентного ресурсу суб'єктів господарювання. Нещодавно була підготовлена спільна наукова доповідь «Інтелектуальні еліти суб’єктів господарювання та кругова економіка», яка була презентована в рамках Циклу тренінгів зі сучасної кругової економіки від Circular Economy BSB та проєкту Офісу підтримки вченого «Книга для вченого». Доробок науковців дістав схвально оцінку організаторів заходів і колег.

У доповіді розглянуті питання сучасних соціально-економічних трансформацій, які відбуваються під впливом глобалізації і цифровізації, роль внутрішньогосподарських інтелектуально-інноваційних еліт як конкурентного ресурсу суб'єктів господарювання та фактори розвитку кругової економіки.

З повним відеозаписом доповіді можна ознайомитись на сторінці Circular Economy BSB і на сторінці Офісу підтримки вченого.

Опублікований: 30-05-2023
Читайте також:
Роботу спеціалізованих вчених рад продовжено до 2021 року

Здобувачі наукових ступенів кандидата чи доктора наук зможуть захистити свої доробки та отримати відповідні дипломи до 15 травня 2021 року. Відповідний наказ підписаний т. в. о. міністра освіти і науки Сергієм Шкарлетом. Зокрема, Міністерством освіти і науки продовжено термін дії усіх наявних спеціалізованих вчених рад. Цьому рішенню передувало вн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роботу спеціалізованих вчених рад продовжено до 2021 року 31 липня 2020

Все про майбутню спеціальність

Згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів продовжується ознайомлювально-виробнича практика для студентів другого курсу денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. На зборах були розглянуті питання організації проведення практи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про майбутню спеціальність 01 лютого 2018

Біотехнологічні студії продовжують роботу: день другий

16 травня 2023 року «Біотехнологічні студії» кафедри біотехнології і мікробіології для майбутніх вступників на спеціальність «Біотехнологія та біоінженерія» продовжили свою роботу. Учні та ліцеїсти 10-11-их класів, що взяли участь у цьому заході, відвідали лабораторії кафедри під керівництвом деканки факультету біотехнології та екологічного контро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії продовжують роботу: день другий 18 травня 2023

Досвід міжнародного співробітництва

Після довготривалого проходження виробничої практики у Болгарії повернулися студенти груп кулінарного та готельного-ресторанного напряму підготовки Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету. Практика проходить у рамках програми міжнародного співробітництва між готельно-ресторанними комплексами Болгарії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід міжнародного співробітництва 13 жовтня 2021