Н У Х Т

Наші науковці поділилися своїм доробком у рамках Циклу тренінгів зі сучасної кругової економіки

30 травня 2023

Наші науковці поділилися своїм доробком у рамках Циклу тренінгів зі сучасної кругової економіки

Вченими нашого університету разом із колегами з Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана проводяться дослідження щодо внутрішньогосподарських інтелектуально-інноваційних еліт як конкурентного ресурсу суб'єктів господарювання. Нещодавно була підготовлена спільна наукова доповідь «Інтелектуальні еліти суб’єктів господарювання та кругова економіка», яка була презентована в рамках Циклу тренінгів зі сучасної кругової економіки від Circular Economy BSB та проєкту Офісу підтримки вченого «Книга для вченого». Доробок науковців дістав схвально оцінку організаторів заходів і колег.

У доповіді розглянуті питання сучасних соціально-економічних трансформацій, які відбуваються під впливом глобалізації і цифровізації, роль внутрішньогосподарських інтелектуально-інноваційних еліт як конкурентного ресурсу суб'єктів господарювання та фактори розвитку кругової економіки.

З повним відеозаписом доповіді можна ознайомитись на сторінці Circular Economy BSB і на сторінці Офісу підтримки вченого.

Опублікований: 30-05-2023
Читайте також:
Обговорення локального моніторингу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

25 січня 2024 року відбулося розширене засідання робочої групи бакалаврської освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» за участю здобувачів освіти 1-4 курсів, стейкхолдерів-HR-практиків, викладачів, задіяних у викладанні дисциплін за освітньою програмою, для обговорення результатів локального моніторингу освітньо-професійної програми «Ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорення локального моніторингу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 25 січня 2024

Відбулася 5 Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

5-та Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»  – відбулася! Оздоровче харчування – пріоритетний напрям у харчових технологіях. Воно розглядається сьогодні як філософія життя, адже дає життя, продовжує життя, поліпшує життя, впливаючи на стан здоров’я людини. Тому нині...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася 5 Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека» 14 листопада 2018

Розпочалася переддипломна практика магістрантів

З понеділка на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки почалася двотижнева переддипломна практика магістрантів. Одна з груп здобувачів під керівництвом доцентки Анастасії Деренівської проходить її на ТОВ «НВП ІНТА», де здобувачі мають виняткову можливість здобути практичний досвід іа долучитися до створення різних зразків пакувального обладнанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася переддипломна практика магістрантів 08 листопада 2023

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла  участь у роботі конференції «Органік: знання, досвід, результат», яка відбулася 9 червня 2021 року у м. Києві на території Національного Експоцентру України у рамках Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2021» та Спеціалізованої виставки-ярмарку органіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 червня 2021