Н У Х Т

Безперервно підвищують кваліфікацію викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

08 квітня 2025

Безперервно підвищують кваліфікацію викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Гарантка освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня, доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Віта Цирульнікова і старша викладачка кафедри Олена Тищенко відвідали головну подію у галузі нутриціології та дієтології –VI міждисциплінарний симпозіум opinion leaders нутриціології та дієтології «Сучасна парадигма нутритивного менеджменту – шлях до мистецтва зцілення», який об’єднав фахівців для обміну знаннями та досвідом, популяризації сучасних досліджень доказової нутриціології, формування культури здорового харчування в Україні.

ГО «Незалежна асоціація нутриціологів та дієтологів України» організувала симпозіум, щоб обговорити новітні тенденції, кейси успішних практик і поділитися досвідом ефективного нутритивного менеджменту.

Науково-педагогічні працівники кафедри готельно-ресторанної справи безперервно підвищують кваліфікацію, і матеріали симпозіуму Віта Цирульнікова й Олена Тищенко імплементують у навчальний процес підготовки бакалаврів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа», зокрема в освітню компоненту «Основи нутриціології».

Опублікований: 08-04-2025
Читайте також:
Професійну майстерність щодо використання програмних продуктів у навчальному процесі підвищують наші викладачі

24 березня викладачі кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук, Олександр Люлька, Артем Ущаповський, Ярослав Хитрий відвідали професійний онлайн-воркшоп «ARCHICAD для викладачів та навчальних закладів: як це працює?» від «Graphisoft Center Ukraine». Під час воркшопу викладачі дізналися, як стати сертифікованим тренером і офіційним амбасад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійну майстерність щодо використання програмних продуктів у навчальному процесі підвищують наші викладачі 25 березня 2021

Здобувачам-маркетологам і менеджерам: як побудувати бренд роботодавця, що приваблює таланти

13 жовтня відбулася гостьова онлайн-лекція від мережі АЗК «ОККО» на тему «Алгоритм побудови бренду роботодавця: для залучення та утримання талантів» для здобувачів спеціальностей «Маркетинг» і «Менеджмент» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» і «доктор філософії». Спікеркою стала Любов Шинкарьова – старшв фахівчиня із розвитку бренду роботодавця...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачам-маркетологам і менеджерам: як побудувати бренд роботодавця, що приваблює таланти 15 жовтня 2025

Студенти НУХТ вразили журі Кулінарного марафону «Від ферми до столу», що відбувся у Болгарії

Карантин і закриті кордони не зупиняють наших талановитих студентів від участі у міжнародних кулінарних конкурсах! 9 травня країни Європи відзначали День Європи. З нагоди цього свята колеги із Разградської філії Русенського університету, партнера кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв нашого університету, вже вп’яте організ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ вразили журі Кулінарного марафону «Від ферми до столу», що відбувся у Болгарії 18 травня 2020

Міністр освіти і науки України високо оцінила організацію в університеті проведення ЗНО до магістратури з іноземної мови

11 липня 2018 року міністр освіти і науки України Лілія Гриневич відвідала пункт тестування, де вступники в магістратуру складали єдиний вступний іспит з іноземної мови за технологією ЗНО, розташований в нашому університеті. Наш колектив дуже відповідально поставився до організації роботи пункту тестування. З метою забезпечення максимальної прозор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міністр освіти і науки України високо оцінила організацію в університеті проведення ЗНО до магістратури з іноземної мови 11 липня 2018