Н У Х Т

Готуємося до Дня відкритих дверей

25 січня 2024

Готуємося до Дня відкритих дверей

В університеті продовжується підготовка до Дня відкритих дверей.

Сьогодні доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко зустрілася у форматі відеоконференції з учнями старших класів середньої школи І-ІІІ ступенів № 11 міста Шостка Сумської області.

Майбутні вступники дізналися про спеціальності, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти в нашому університеті, і зокрема на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, про умови вступу і навчання в НУХТ, широкі можливості для наших студентів та перспективи працевлаштування випускників. Особливо зацікавили школярів переваги професії фахівця з харчових технологій, у тому числі в умовах війни.

Наприкінці зустрічі викладачка відповіла на запитання старшокласників і запросила їх відвідати День відкритих дверей НУХТ, який відбудеться 27 січня.

Опублікований: 25-01-2024
Читайте також:
П’ята Міжнародна літня школа Жана Моне зібрала близько 120 учасників із різних країн

П’ятий рік поспіль у червні наш університет стає осередком спілкування,  збагачення новими даними, ідеями, викликами, знайомств із новими друзями, партнерами, колабораторами у рамках Міжнародної літньої школи Жана Моне. Її тема 2021 року – Європейська Зелена Угода та Економіка Замкненого Циклу: Виклики для України. Школа працює в рамках проєктів пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

П’ята Міжнародна літня школа Жана Моне зібрала близько 120 учасників із різних країн 22 червня 2021

Актуальні напрями застосування дієтичних добавок у фокусі уваги викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів взяли участь у науково-практичному семінарі з міжнародною участю «Застосування дієтичних добавок: Коли? Кому? Та з якою метою?». Організаторами заходу виступили Асоціація дієтологів України та Національний університет біоресурсів і природокористування України за участі International Alliance of Diet...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні напрями застосування дієтичних добавок у фокусі уваги викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів 19 грудня 2022

Здобувачі-рекламісти в епіцентрі важливої події

Нещодавно в університеті відбулася ІІІ Міжнародна наукова практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи», яка масштабувалася і вперше сформувала свою іміджеву складову, над якою працювали здобувачки спеціальності 061 «Журналістика», освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськіс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-рекламісти в епіцентрі важливої події 08 листопада 2023

Навчально-науковий інститут економіки і управління розпрощався з цьогорічними випускниками-магістрами

2 березня назавжди залишиться світлим, радісним спомином для цьогорічних магістрів Навчально-наукового інституту економіки і управління, адже цього дня вони перегорнули ще одну сторінку буття – попрощалися із студентським життям. Яскраве, сповнене найрізноманітніших пригод і дивовижних ситуацій студентство стає незабутнім спогадом, а попереду – по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-науковий інститут економіки і управління розпрощався з цьогорічними випускниками-магістрами 02 березня 2018