Н У Х Т

Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

14 лютого 2023

Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка продовжує добру традицію НУХТ щодо проведення гостьових лекцій в онлайн-форматі.

13 лютого 2023 року у рамках вивчення здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» освітньої компоненти «Кулінарознавство» відбулася гостьова онлайн-лекція «Сучасні аспекти виготовлення оригінальної італійської піци» практикуючого технолога ресторацій «Mamamia», к.т.н, доцента Олександра Сабірова.

Знайомство з основними видами піци, теоретичними і практичними особливостями її виробництва та споживання у різних країнах світу, впливом дозування борошна, дріжджів, рослинних олій на якість готової продукції викликало особливу зацікавленість та активність серед учасників онлайн-заходу.

Олександр Сабіров з перших хвилин зміг зацікавити онлайн-аудиторію способами подання, доступністю представлених матеріалів і лояльною комунікацією. Чітко, легко, лаконічно та зрозуміло з його вуст прозвучали відповіді на всі запитання учасників.

Формат проведення гостьової онлайн-лекції сприяв розвитку у здобувачів як професійних навичок і знань (hard skills), так і здатності до комунікацій (soft skills), що нині є визначальним під час майбутнього працевлаштування та кар’єрного зростання.

Активність присутніх на онлайн-лекції, їх зацікавленість мотивує колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції і надалі продовжувати практику гостьових онлайн-лекцій.

Зовнішнім стейкхолдером також були надані плідні пропозиції щодо удосконалення змісту освітньої компоненти і освітньої програми «Технології харчування» в частині практичної підготовки здобувачів.

Колектив кафедри щиро вдячний пану Олександру за те, що у такі складні часи він знайшов час для зустрічі з нашими здобувачами, і сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 14-02-2023
Читайте також:
До обговорення новітніх технологій дитячого харчування долучилися науковці НУХТ у рамках Форуму «BABY EXPO 2018»

3 квітня розпочав роботу найбільший в Україні Форум товарів для дітей «BABY EXPO 2018», організований виставковою компанією «АККО Інтернешнл». Офіційну церемонію відкриття Форуму традиційно розпочав генеральний директор ТОВ «АККО Інтернешнл» Ігор Мельник. Учасників і гостей заходу привітали в.о. директора Департаменту продовольства Мінагрополітики...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення новітніх технологій дитячого харчування долучилися науковці НУХТ у рамках Форуму «BABY EXPO 2018» 04 квітня 2018

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів діляться своїми доробками з колегами з Білорусі

22 квітня 2021 р. магістр освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» Артур Михалевич взяв участь у ХII Міжнародній науковій конференції студентів та аспірантів «Техніка і технологія харчових виробництв», яка відбулася дистанційно у Могилівському державному університеті продовольства (Республіка Білорусь). Доповід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів діляться своїми доробками з колегами з Білорусі 23 квітня 2021

Акредитація спеціальності

22 січня 2018 року у Вінницькому коледжі НУХТ відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №028-А від 10.01.2018 р. «Про проведення акредитаційної експертизи» розпочала роботу експертна комісія Міністерства освіти і науки України у складі: голови комісії – декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції аграрно-пром...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акредитація спеціальності 23 січня 2018

Student’s Day від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Студенти - одна із найпрогресивніших верств суспільства в усі часи. Їх ініціативність, сміливість, бажання втілювати нові ідеї, а також потяг до справжніх ідеалів свободи не раз ставали взірцем до загального наслідування, надихаючи й інших бути прикладом для майбутніх поколінь. Міжнародний день студента, який відзначається у світі щорічно 17-го ли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Student’s Day від кафедри іноземних мов професійного спрямування 19 листопада 2018