Н У Х Т

Широкий спектр наукових доробків у секції «Промислова теплоенергетика»

07 квітня 2023

Широкий спектр наукових доробків у секції «Промислова теплоенергетика»

5 квітня 2023 року відбулося онлайн-засідання секції «Промислова теплоенергетика» в межах 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

Активну участь у засіданні взяли здобувачі освітніх ступенів «бакалавр», «магістр», «доктор філософії» кафедри теплоенергетики та холодильної техніки.

Найжвавішу зацікавленість викликали доповіді: «Можливість зберігання електричної енергії, виробленої відновлюваними джерелами за допомогою акумуляторів холоду» Дмитра Михайличенка; «Вибір схемного рішення та режимних параметрів роботи холодильної установки льодової арени на території спорткомплексу НУХТ» Вадима Калити; «Оцінювання процесів інтенсифікації теплообміну в низхідному кільцевому паро-рідинному потоці в режимі протитечії фаз» Максима Наливайка; «Heat transfer through a multi-layer, combined with an air layer, enclosing structure, taking into account the thermal effect of solar radiation» Володимира Мартенюка; «Біометан, як джерело енергетичної незалежності України» Дмитра Остапенка; «Еко-дизайн і сталий розвиток у контексті післявоєнної відбудови України» доцента Романа Грищенка.

Викладачі кафедри окремо відзначили доповіді здобувача освіти магістратури Вадима Калити, здобувача освіти бакалаврату Дмитра Остапенка та здобувача ступеня PhD Дмитра Михайличенка й рекомендувала авторам продовжити розпочату роботу.

Опублікований: 07-04-2023
Читайте також:
Маркетологи вчаться дистанційному управлінню

Студенти кафедри маркетингу відвідали майстер-клас «Як працювати з віддаленими командами», що відбувся в залі Loft KWINHALL за сприяння IT-консалтингової компанії «QUBIT LABS». Метою заходу було донести до слухачів, як оптимально самоорганізовуватися та ефективно керувати працівниками за умови дистанційних видів роботи. Спікери запевняли, що не важ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетологи вчаться дистанційному управлінню 28 січня 2019

Нові HR-інсайти для майбутніх ейчарів

Сучасному HR-спеціалісту необхідно пристосовуватися до специфіки бізнесу компанії, персоналом якої управляєш. З метою бути більш адаптивними, ближче познайомитись із майбутніми колегами із різногалузевих компаній та отримати нові інсайти управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») стали постійними учасника...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові HR-інсайти для майбутніх ейчарів 07 листопада 2018

З інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування знайомились слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

З інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування знайомились слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Слід зазначити, що Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування знайомились слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 05 жовтня 2018

Фінське стажування наших студенток

Добігло кінця стажування здобувачок бакалаврської освітньо-професійної програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» у Фінляндії на підприємствах провідного виробника паперової і картонної упаковки – компанії Metsa Board. Разом зі студентами Берлінського університету прикладних наук здобувачки освіти нашого університету протяг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінське стажування наших студенток 06 червня 2025