Н У Х Т

Година спілкування до Дня Соборності України

17 січня 2017

Година спілкування до Дня Соборності України

22 січня 2017 року Україна відзначатиме 98-му річницю з дня проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, який відомий прогресивному людству як День Соборності України. У цей день прийнято також згадувати іншу подію, яка відбулась рівно на рік раніше 22 січня 1918 р. - прийняття IV Універсалу УЦР, у якому проголошувалася повна незалежність УНР.

Згідно з Концепцією національно-патріотичного виховання студентів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ викладачами закладу постійно проводяться заходи, спрямовані на формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини. З метою поглиблення знань з історії України періоду національно-визвольних змагань 1917-1920 років у коледжі відбувся виховний захід, приурочений до Дня Соборності України.

Зі студентами першого курсу була проведена Година спілкування, присвячена проголошенню Акту Злуки та його значенню в історії України. Наприкінці лекції викладачі Олег Самко і Наталія Руденко продемонстрували документальний фільм про події майже сторічної давнини.

Опублікований: 17-01-2017
Читайте також:
Починаємо рік із підсумків і окреслення планів: відбулися загальні збори трудового колективу університету

29 серпня у актовій залі відбулися традиційні загальні збори трудового колективу нашого університету. Ректор Анатолій Українець розпочав їх із повідомлення про те, що цього дня вперше, відповідно до Указу Президента України, відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісніс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Починаємо рік із підсумків і окреслення планів: відбулися загальні збори трудового колективу університету 29 серпня 2019

У Днях органічних інновацій (Бельгія) взяла участь доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

24-25 листопада 2020 р. доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Бобель взяла участь в онлайн-заході «ORGANIC INNOVATION DAYS 2020» (м. Брюссель, Бельгія). Дні органічних інновацій – це традиційний щорічний захід, що збирає різних учасників органічного руху з усього світу. Мета заходу – показати останні дослідження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Днях органічних інновацій (Бельгія) взяла участь доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 25 листопада 2020

Майбутні ресторатори на кіноперегляді: фільм Chef як натхнення для професії

Аромат гастрономічних пригод, атмосфера творчості у процесі вивчення англійської мови й справжня любов до кухні – саме так відбувся черговий Movie Club, який організувала старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк. Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» переглянули фільм «Chef» режисера Джона Ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні ресторатори на кіноперегляді: фільм Chef як натхнення для професії 07 листопада 2025

Четвертокурсники-винороби прослухали інформаційний семінар

Студенти 4 курсу, що навчаються за програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства», з метою оперативного пошуку інформації, ознайомлення з електронним каталогом, здійснення швидкого і якісного пошуку літератури за різними параметрами прослухали інформаційний семінар. Доповідач – старший бібліотекар Науково-технічної бібліотеки університету...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-винороби прослухали інформаційний семінар 14 березня 2019