Н У Х Т

Гідно представляємо Україну на міжнародній науковій арені!

01 жовтня 2024

Гідно представляємо Україну на міжнародній науковій арені!

Дослідження науковців кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, що ведуться у співпраці з Укрвинпром, Ukrainian Wine Institute та європейськими партнерами, були високо оцінені експертною відбірковою комісією за актуальність і необхідність впровадження у виробництво.

Серед тисячі інших досліджень роботи наших учених були відібрані для представлення на Ювілейному 45th World Congress of Vine and Wine OIV, який відбудеться в штаб-квартирі Міжурядової міжнародної організації винограду і вина у місті Діжон (Франція).

Особливо приємно відзначити, що всі чотири тематики досліджень, подані українськими спеціалістами, викликали зацікавлення експертів. Дві з них будуть представлені в усних доповідях і включені до офіційної програми на різні наукові сесії Конгресу, а ще дві – у формі постерів.

Чому це важливо ? Конгрес OIV щороку об’єднує вчених і дослідників з усього світу, надаючи їм платформу для обміну передовими науковими відкриттями та результатами досліджень. Особливу цінність мають доповіді, відібрані за їх актуальність та наукову значимість.

Раді й пишаємося, що в 100-річчя OIV наш університет знову гідно представляє Україну на міжнародній науковій арені!

Опублікований: 01-10-2024
Читайте також:
Представники НУХТ успішно опановують першу сесію Програми професійного розвитку академічних менеджерів

У межах реалізації Програми професійного розвитку академічних менеджерів за ініціативи Міністерства освіти і науки України, яка реалізується Британською Радою в рамках спільного проєкту МОН та Світового банку «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів», команда нашого університету успішно опановує першу сесію Модуля 1 «Роль університе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники НУХТ успішно опановують першу сесію Програми професійного розвитку академічних менеджерів 07 квітня 2025

Про авторське морозиво від відомого українського джелатер’є

13 травня 2022 року відомий український джелатер’є Массімо Джеларті на запрошення фахівців кафедри технології молока і молочних продуктів зустрівся з бакалаврами, магістрантами та аспірантами спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій і прочитав їм лекцію про сучасні тенденції розвитку виробництва автор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про авторське морозиво від відомого українського джелатер’є 16 травня 2022

Креатив рекламного контенту від студентів-маркетологів

Студентський гурток кафедри маркетингу активно продовжує роботу, залучаючи здобувачів до обговорення мейнстрімів реклами та маркетингу. Цього разу маркетологи-другокурсники зібрались у режимі онлайн, щоб дізнатися про мистецтво створення рекламного контенту та обмінятися власними ідеями. Анастасія Венгаренко продовжила тему копірайтингу, розпочату...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креатив рекламного контенту від студентів-маркетологів 25 вересня 2020

Науковці університету – лауреати премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій

18 травня у рамках святкування Дня науки в Міністерстві освіти і науки України міністр Лілія Гриневич вручила премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій. Цього року з 17 поданих заявок конкурсний Комітет відібрав 5 найкращих робіт, авторські колективи яких отримали Премії. Надзвичайно приємно, що серед ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету – лауреати премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій 21 травня 2018