Н У Х Т

Гідно представляємо Україну на міжнародній науковій арені!

01 october 2024

Гідно представляємо Україну на міжнародній науковій арені!

Дослідження науковців кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, що ведуться у співпраці з Укрвинпром, Ukrainian Wine Institute та європейськими партнерами, були високо оцінені експертною відбірковою комісією за актуальність і необхідність впровадження у виробництво.

Серед тисячі інших досліджень роботи наших учених були відібрані для представлення на Ювілейному 45th World Congress of Vine and Wine OIV, який відбудеться в штаб-квартирі Міжурядової міжнародної організації винограду і вина у місті Діжон (Франція).

Особливо приємно відзначити, що всі чотири тематики досліджень, подані українськими спеціалістами, викликали зацікавлення експертів. Дві з них будуть представлені в усних доповідях і включені до офіційної програми на різні наукові сесії Конгресу, а ще дві – у формі постерів.

Чому це важливо ? Конгрес OIV щороку об’єднує вчених і дослідників з усього світу, надаючи їм платформу для обміну передовими науковими відкриттями та результатами досліджень. Особливу цінність мають доповіді, відібрані за їх актуальність та наукову значимість.

Раді й пишаємося, що в 100-річчя OIV наш університет знову гідно представляє Україну на міжнародній науковій арені!

Published on: 01-10-2024
Read also:
Біотехнологія ХХІ століття

У Національному університеті України «Київський політехнічний інституту імені Ігоря Сікорського» відбулася XVII Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Біотехнологія XXI століття», в якій наші здобувачі-біотехнологи разом із керівниками взяли участь та оприлюднили результати наукових досліджень. Робота здоб...

READ YOURSELF

Біотехнологія ХХІ століття 29 may 2023

Відбувся попередній захист докторської дисертації директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

28 січня 2021 р. на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в технологіях молочних продуктів» доцентки Оксани Кочубей-Литвиненко на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук. У розширеному...

READ YOURSELF

Відбувся попередній захист докторської дисертації директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 01 february 2021

NUFT and DGNB Join Forces: Sustainable Engineering Partnership

We are pleased to announce that the National University of Food Technology (NUFT) has recently entered into an important memorandum of cooperation with DGNB (German Sustainable Building Council), a well-known organization in the industry. This partnership has been made possible thanks to the support and involvement of the Department of Thermal Powe...

READ YOURSELF

NUFT and DGNB Join Forces: Sustainable Engineering Partnership 07 june 2023

Про тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів – наукова зустріч після вимушеної перерви

20 вересня в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів», яка зібрала провідних учених, фахівців-виробничників, здобувачів вищої освіти і всіх, хто цікавиться розвитком харчової науки, техніки та технології. Незмінний модератор конфере...

READ YOURSELF

Про тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів – наукова зустріч після вимушеної перерви 20 september 2023