Н У Х Т

Олімпіада з іноземних мов

17 березня 2025

Олімпіада з іноземних мов

Кафедра іноземних мов професійного спрямування провела 1 етап Всеукраїнської студентської олімпіади з іноземних мов 2024/2025 навчального року.

Студенти мали змогу показати свої знання з англійської, французької і німецької. Завдання були високого рівня і тому достатньо складними. Додаткове напруження учасникам надавало обмеження в часі, але саме через це перемогу отримали найсильніші, які не тільки добре виконали всі тести, але й виявилися психологічно готовими успішно працювати в умовах стислого часу. Багато студентів показали дуже гарні результати.

Переможці олімпіади з англійської мови:

1 місце – Марія Ковтун (група ГС-3-5)
2 місце – Олеся Поліщук (група ПБ-1-2); Марія Лебедь (група ЕК-1-3)
3 місце – Анна Грицина, Андрій Тимошенко (обоє – група ГС-4-9) та Аліна Ткаченко (група ХЧ-4-1)

Переможці олімпіади з французької мови:

1 місце – Віталіна Левченко (група ГС-3-8)
2 місце – Світлана Прядка (група ГС-3-8)
3 місце – Анастасія Лисохмар (група ГС-1-6); Назарій Коновал (група ГС-1-8)

Переможці олімпіади з німецької мови:

1 місце – Анастасія Дніпровська (група ГС-2-5)
2 місце – Дарія Буркат (група ГС-2-8)
3 місце – Діана Насер (група ГС-2-9а)

Вітаємо переможців!

Опублікований: 17-03-2025
Читайте також:
Завершилася зимова практика першокурсників у Карпатах

Завершилася зимова практика здобувачів першого курсу спеціальності «Туризм», яка є не тільки обов’язковим елементом навчального процесу, але й традицією, що не порушується вже тринадцять років. Під керівництвом старшого викладача кафедри туристичного та готельного бізнесу Ігоря Рудєва першокурсники відвідали мальовничій куточок України – зимові Ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася зимова практика першокурсників у Карпатах 17 січня 2023

Всеукраїнська асоціація операторів ринку м’яса та м’ясопродуктів на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся плановий науковий семінар, на який були запрошені президент Всеукраїнської асоціації операторів ринку м’яса та м’ясопродуктів Наталія Курята зі своєю командою, а також студенти 4-го курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Учасники заходу обговорювали актуальну т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всеукраїнська асоціація операторів ринку м’яса та м’ясопродуктів на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів 15 листопада 2018

Лабораторні заняття студентів поліграфістів-пакувальників у компанії «ЕВОТЕК»

Компанія «ЕВОТЕК» – лідер із виробництва гнучкого пакування, надає свою базу для стажування і проведення лабораторних занять студентів НУХТ, які вивчають комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки. На черговому занятті у компанії «ЕВОТЕК» здобувачі освіти визначали фізико-механічні властивості гнучких пакувальних матеріалів, міцність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні заняття студентів поліграфістів-пакувальників у компанії «ЕВОТЕК» 30 січня 2024

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики» аспіранта Миколи Петренка. Науковий керівник – професор кафедри Антонела Дорохович. Автором розроблена і застосована на практиці модель «х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи 27 грудня 2017