Н У Х Т

Гаранти освітніх програм Навчально-наукового інституту харчових технологій обговорили зі здобувачами їх удосконалення

05 лютого 2021

Гаранти освітніх програм Навчально-наукового інституту харчових технологій обговорили зі здобувачами їх удосконалення

На сьогоднішній день знання і розуміння своєї ролі в освітньому процесі є одним із чинників успішної та якісної освіти. І участь здобувачів, як повноправних учасників освітнього процесу, в перегляді освітніх програм, що реалізуються в Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІХТ) НУХТ, є суттєвим фактором для удосконалення  освітньої траєкторії. 

4 лютого 2021 року гарантки освітніх програм «Харчові технології та інженерія» і «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «Бакалавр», директорка ННІХТ Оксана Кочубей-Литвиненко і доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк провели робочу зустріч зі студентським активом 1-3 курсів із питань перегляду та удосконалення освітніх програм.

У зустрічі також взяли участь члени робочої групи з розроблення освітніх програм, заступниця директорки Наталія Пушанко, доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик і здобувач вищої освіти Олександр Висоцький.

Гаранти ознайомили здобувачів із основними положеннями редакції освітніх програм на 2021-2022 навчальний рік, обов’язковими і вибірковими компонентами, зупинилися на запланованих змінах, обговорили зауваження і пропозиції здобувачів щодо удосконалення якості викладання та реалізації освітніх програм.

Олександр Висоцький, який до того ж, входить до складу Галузевої ради експертів Національного агентства із забезпечення якості освіти з галузі знань 18 «Виробництво і технології», закликав студентів бути активними, долучатися до формування культури та забезпечення якості вищої освіти.

Зустріч відбулася конструктивно та була корисною, як розробникам освітніх програм, так і здобувачам.

Опублікований: 05-02-2021
Читайте також:
Атестація здобувачів заочної скороченої форми навчання відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» заочної скороченої форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології». Єдиний державний кваліфікаційний іспит зі спеціальності відбувся у письмовій формі. Головою Екзаменаційної комісії виступила доктор технічних нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестація здобувачів заочної скороченої форми навчання відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 лютого 2020

Здорове харчування та фізична рекреація

Під патронатом ректора Олександра Шевченка, голови київської міської організації Науково-технічного товариства харчової промисловості України, керівника проєкту конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід» Юрія Задніпряного, міжнародної громадської організації «Хартфулнес Інститут» та за ініціативи кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здорове харчування та фізична рекреація 09 липня 2025

Стартував вступ до аспірантури НУХТ для здобуття ступеня «Доктор філософії»

Сьогодні розпочалося приймання документів від вступників до аспірантури для здобуття наукового ступеня «Доктор філософії». У 2022 році в нашому університеті оголошений прийом до аспірантури за спеціальностями: 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 102 «Хімія»,133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував вступ до аспірантури НУХТ для здобуття ступеня «Доктор філософії» 01 серпня 2022

Практичний тренінг, або що треба знати про першу співбесіду

У рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології» для магістрантів І-го року навчання кафедри біотехнології і мікробіології був організований ряд тренінгів від фахівців корпорації «Артеріум». Нещодавній тренінг був присвяченій темі «Що потрібно знати про підготовку і проходження співбесіди», коучем якого була менеджерка по навчанню і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний тренінг, або що треба знати про першу співбесіду 28 квітня 2021