Н У Х Т

Гаранти освітніх програм Навчально-наукового інституту харчових технологій обговорили зі здобувачами їх удосконалення

05 лютого 2021

Гаранти освітніх програм Навчально-наукового інституту харчових технологій обговорили зі здобувачами їх удосконалення

На сьогоднішній день знання і розуміння своєї ролі в освітньому процесі є одним із чинників успішної та якісної освіти. І участь здобувачів, як повноправних учасників освітнього процесу, в перегляді освітніх програм, що реалізуються в Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІХТ) НУХТ, є суттєвим фактором для удосконалення  освітньої траєкторії. 

4 лютого 2021 року гарантки освітніх програм «Харчові технології та інженерія» і «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «Бакалавр», директорка ННІХТ Оксана Кочубей-Литвиненко і доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк провели робочу зустріч зі студентським активом 1-3 курсів із питань перегляду та удосконалення освітніх програм.

У зустрічі також взяли участь члени робочої групи з розроблення освітніх програм, заступниця директорки Наталія Пушанко, доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик і здобувач вищої освіти Олександр Висоцький.

Гаранти ознайомили здобувачів із основними положеннями редакції освітніх програм на 2021-2022 навчальний рік, обов’язковими і вибірковими компонентами, зупинилися на запланованих змінах, обговорили зауваження і пропозиції здобувачів щодо удосконалення якості викладання та реалізації освітніх програм.

Олександр Висоцький, який до того ж, входить до складу Галузевої ради експертів Національного агентства із забезпечення якості освіти з галузі знань 18 «Виробництво і технології», закликав студентів бути активними, долучатися до формування культури та забезпечення якості вищої освіти.

Зустріч відбулася конструктивно та була корисною, як розробникам освітніх програм, так і здобувачам.

Опублікований: 05-02-2021
Читайте також:
Домашній кінотеатр зі смаком французької кухні

Протягом тижня аспіранти-технологи та студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Харчові технології» у рамках проекту English Movie-Club, ініційованого кафедрою іноземних мов професійного спрямування, мали можливість насолоджуватися переглядом фільму «Рататуй» англійською мовою. Отримавши завдання від доцента кафедри Галини Лук’янець,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Домашній кінотеатр зі смаком французької кухні 22 травня 2020

Дистанційна профорієнтація від біотехнологів

І у нинішніх, карантинних, реаліях профорієнтаційний сектор факультету біотехнології та екологічного контролю спільно з викладачами кафедри біотехнології і мікробіології розробляє нові методи заохочення майбутніх студентів до вступу на спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія» – спеціальність майбутнього. Голова сектору Ганна Ярова та її з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційна профорієнтація від біотехнологів 29 квітня 2020

Семінар «APA STYLE – міжнародний стиль цитування та посилання у наукових роботах» від фахівців бібліотеки НУХТ

7 листопада у науковому читальному залі Науково-технічної бібліотеки університету відбувся науково-практичний семінар «APA STYLE – міжнародний стиль цитування та посилання у наукових роботах». Доповідач Валентина Каленська розпочала семінар коротким оглядом міжнародних стилів цитування та посилання, їх особливостей та відмінностей. Більш детально ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар «APA STYLE – міжнародний стиль цитування та посилання у наукових роботах» від фахівців бібліотеки НУХТ 08 листопада 2018

Викладачка НУХТ відібрала національні вина для французького музею

Два дні поспіль кипіла робота в Науковому Центрі «Український Інститут Вина», де тривав Всеукраїнський відбір «посольських» вин від національних виробників для найбільшого культурного центру, присвяченого вину як культурній, універсальній і живій спадщині La Cité du Vin. За рішенням дегустаційної комісії Всеукраїнського відбору, до складу якої вхо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка НУХТ відібрала національні вина для французького музею 07 вересня 2022