Н У Х Т

Формат новацій: другий семестр в університеті розпочався з дистанційного навчання

13 січня 2020

Формат новацій: другий семестр в університеті розпочався з дистанційного навчання

У сучасних умовах для підготовки висококваліфікованих фахівців широко використовуються технології змішаного навчання, які передбачають використання в освітньому процесі як класичних, так і інноваційних методів навчання. З метою підвищення якості надання освітніх послуг і створення найбільш сприятливих умов для саморозвитку студента в нашому університеті успішно застосовуються технології дистанційного навчання, що ґрунтуються на використанні інформаційно-телекомунікаційних технологій.

Упродовж останніх чотирьох років другий семестр для студентів денної форми розпочинається з дистанційного навчання. Цього року період дистанційного навчання триватиме з 13 січня до 21 лютого.

Список предметів та завдання, які студенти повинні опрацьовувати, знаходяться за посиланням http://cde.nuft.edu.ua. Там же працює форум, де можна отримати відповіді на всі питання. Крім того, усі консультації з організації цього процесу для студентів і викладачів надає відділ дистанційного навчання за телефоном (044) 289-46-00. Питання можна також надсилати на електронну пошту cde@nuft.edu.ua. У зверненні необхідно вказати своє прізвище, ім’я та групу (для студентів).

Сьомий тиждень семестру (з 24 до 28 лютого) буде проведений за окремим розкладом, як модульний для оцінювання знань студентів, набутих дистанційно. З 2 березня заняття будуть проводитися в аудиторіях університету відповідно до розкладу.

Опублікований: 13-01-2020
Читайте також:
Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш 15 жовтня 2019 року прочитала відкриту лекцію «Органічна косметика. Сучасний підхід у збереженні здоров'я, краси та молодості» з дисципліни «Інновації в технології харчових добавок та косметичних засобів» для студентів групи ХТ-І-16-Маг. Від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 17 жовтня 2019

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

30 листопада у рамках Дня відкритих дверей відбувся майстер-клас для вступників «Французькі макаронс – секрети технології» від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Ексклюзивний майстер-клас провела кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» і випускниця...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 03 грудня 2019

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ визначили кращих знавців хімії серед першокурсників

У рамках декади комісії математично-природничих дисциплін 21 березня 2018 року в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася олімпіада з хімії серед студентів перших курсів усіх навчальних груп. Переможцями олімпіади стали:І місце  – Давид Симонов (група МЕХ17)ІІ місце – Анна Чеснюк (група ПСК17)ІІІ місце – Михайло Романчук (група КВП...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ визначили кращих знавців хімії серед першокурсників 21 березня 2018

За програмою академічної доброчесності стажуються у Польщі викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

У рамках міжнародного наукового стажування «Академічна доброчесність» відбувся круглий стіл за участю польських експертів компанії «Plagiat.Pl» та презентація стипендіальних програм «Studium Europy Wschodniej» при Варшавському університеті. Доценти кафедри туристичного та готельного бізнесу Катерина Верес та Єлизавета Музичка взяли активну участь ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За програмою академічної доброчесності стажуються у Польщі викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 14 листопада 2019