Н У Х Т

Формат новацій: другий семестр в університеті розпочався з дистанційного навчання

13 січня 2020

Формат новацій: другий семестр в університеті розпочався з дистанційного навчання

У сучасних умовах для підготовки висококваліфікованих фахівців широко використовуються технології змішаного навчання, які передбачають використання в освітньому процесі як класичних, так і інноваційних методів навчання. З метою підвищення якості надання освітніх послуг і створення найбільш сприятливих умов для саморозвитку студента в нашому університеті успішно застосовуються технології дистанційного навчання, що ґрунтуються на використанні інформаційно-телекомунікаційних технологій.

Упродовж останніх чотирьох років другий семестр для студентів денної форми розпочинається з дистанційного навчання. Цього року період дистанційного навчання триватиме з 13 січня до 21 лютого.

Список предметів та завдання, які студенти повинні опрацьовувати, знаходяться за посиланням http://cde.nuft.edu.ua. Там же працює форум, де можна отримати відповіді на всі питання. Крім того, усі консультації з організації цього процесу для студентів і викладачів надає відділ дистанційного навчання за телефоном (044) 289-46-00. Питання можна також надсилати на електронну пошту cde@nuft.edu.ua. У зверненні необхідно вказати своє прізвище, ім’я та групу (для студентів).

Сьомий тиждень семестру (з 24 до 28 лютого) буде проведений за окремим розкладом, як модульний для оцінювання знань студентів, набутих дистанційно. З 2 березня заняття будуть проводитися в аудиторіях університету відповідно до розкладу.

Опублікований: 13-01-2020
Читайте також:
Кращі кондитери визначені!

Кондитерське ремесло - це мистецтво! Солодощі - це маленьке свято, а готувати десерти - означає дарувати людям радість і робити їх трішки щасливішими. Ці прості істини добре знають учні Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ, які опановують професію кондитера. 24 квітня в  коледжі  відбувся фінальний етап міського конкурсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі кондитери визначені! 26 квітня 2018

Як молоді науковці-біотехнологи честь кафедри відстоювали

Активну участь у VIIІ Міжнародній науково-технічній конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції», присвяченій 135-річчю Національного університету харчових технологій, взяли науковці кафедри біотехнології і мікробіології. У матеріалах конференції опубліковані 14 тез доповідей, авторами я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як молоді науковці-біотехнологи честь кафедри відстоювали 07 листопада 2019

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 21 вересня відбулися відкриті лекційні заняття. Доцент Світлана Олійник провела аудиторне заняття для здобувачів групи ЗТБ-1-1м з дисципліни «Інноваційні технології бродильних  виробництв». Тема  лекції – «Інноваційні технології у лікеро-горілчаному виробництві». Лектор звернула увагу ауди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності 22 вересня 2020

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувають освітній ступінь «бакалавр»

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів успішно захистили кваліфікаційні роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю «Харчові технології». Цього разу на захисти завітали представники роботодавців, зокрема, випускник кафедри, директор олійно-екстракційного заводу компані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувають освітній ступінь «бакалавр» 20 червня 2024