Н У Х Т

Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Безпека і якість дієтичної і аюрведичної харчової продукції»

07 грудня 2022

Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Безпека і якість дієтичної і аюрведичної харчової продукції»

Доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Ющенко провела відкрите лекційне заняття з дисципліни «Безпека і якість дієтичної і аюрведичної харчової продукції» для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології дієтичної тааюрведичної харчової продукції».

Тема лекції – «Ідентифікація, аналізування та оцінювання ризиків в системі управління безпечністю харчової продукції на основі принципів НАССР». Лекторка наголосила, що запровадження та успішне функціонування систем управління безпечністю пов'язане з ризиками, які можуть виникати на будь-якій ланці життєвого циклу продукції.

Здобувачі опанували методологічні підходи щодо ідентифікації та аналізування ризиків виникнення небезпечних чинників – використання інформаційних джерел, загальні підходи щодо організації обміну інформацією та консультування, установлення внутрішнього та зовнішнього оточення тощо, а також аналізування наслідків  від простого описування результатів до докладного кількісного моделювання чи аналізування вразливості. Лекторка ознайомила з методами оцінювання ризиків, зазначивши, що найбільш дієвим і результативним є застосування методу на основі принципів НАССР.

Викладачка встановила контакт із аудиторією, наголошуючи на важливості опанування знань за тематикою лекції і подальшого практичного застосування набутих фахових компетенцій при виконанні кваліфікаційної роботи та у майбутній професійній діяльності.

Під час обговорення відкритої лекції на засіданні кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції було зазначено, що заняття проведено на  високому науково-методичному рівні, а доцентці Наталії Ющенко побажали подальших здобутків і професійного зростання.

Опублікований: 07-12-2022
Читайте також:
Найкращі бармени і бариста навчаються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ

Випускники факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможці конкурсу «Cofftails-2020» з приготування коктейлів на основі коньяку та кави. Випускник спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і власник кав’ярні «Transit 33/34» Владислав Дудар – 1 місце. Випускник спеціальності «Харчові технології», бартендер і співвласник «Lion...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі бармени і бариста навчаються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 21 вересня 2020

Біотехнологи відкрили марафон профорієнтаційних зустрічей

Щоб зацікавити майбутніх вступників нашим університетом і допомогти з вибором майбутньої професії студенти-біотехнологи групи БТ-2-1 Максим Клименко та Вікторія Самойленко відкрили марафон профорієнтаційних зустрічей із випускною групою біохімічного напрямку Технічного ліцею міста Києва та запросили їх до дружної сім’ї факультету біотехнології та е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи відкрили марафон профорієнтаційних зустрічей 14 вересня 2023

Продовжують поповнювати книжкову поличку студентів якісною навчальною літературою фахівці кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Днями вийшов друком підручник «Технології переробки вторинних продуктів м'ясної галузі», автор якого – доктор сільськогосподарських наук, професор, завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів нашого університету Людмила Пешук. Рецензентами виступили: завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування ННІ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують поповнювати книжкову поличку студентів якісною навчальною літературою фахівці кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 07 березня 2019

Продовжуємо програми академічної мобільності з Університетом Хохшуле Гайзенхайм (Німеччина)

3 березня в рамках програми ЕРАЗМУС+ К107 (кредитна академічна мобільність) відбулася зустріч із представниками Університету Хохшуле Гайзенхайм, з яким наш університет тісно співпрацює з 2018 року. До онлайн-сесії долучилися як нинішні учасники програми, так і майбутні, а також координаторка програми від Навчально-наукового інституту харчових техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуємо програми академічної мобільності з Університетом Хохшуле Гайзенхайм (Німеччина) 08 березня 2023