Н У Х Т

Фахівцям-ювелірам про навчання у НУХТ

09 липня 2019

Фахівцям-ювелірам про навчання у НУХТ

Викладачі кафедри обліку і аудиту активно проводять профорієнтаційну роботу на вітчизняних підприємствах міста Києва.

Зокрема, старший викладач Тетяна Редзюк поспілкувалася з працівниками Київського ювелірного заводу, як потенційними вступниками за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування».

У ході зустрічі слухачі були поінформовані щодо ключових моментів вступної кампанії 2019 р. і особливостей навчання в Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ. Водночас, викладач наголосила на можливості навчання за дистанційною формою й розповіла про переваги такого навчання. Вона акцентувала увагу на тому, що вся детальна інформація щодо спеціальностей, за якими готують в університеті, та вступної кампанії розміщена на офіційному сайті НУХТ. 

Опублікований: 09-07-2019
Читайте також:
Зустріч завідувача Підготовчого відділення НУХТ зі школярами у Національній бібліотеці України для дітей

Напередодні травневих свят Національна бібліотека України для дітей запросила завідувача Підготовчого відділення Валентину Кудіну на зустріч зі школярами 9-10-х класів. Перед початком зустрічі методист бібліотеки провела екскурсію та розповіла про те, що Національна бібліотека України для дітей - головна дитяча книгозбірня України. Вона є націонал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч завідувача Підготовчого відділення НУХТ зі школярами у Національній бібліотеці України для дітей 10 травня 2018

Стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій

12 вересня у ході традиційних зборів трудового колективу, що розпочинають кожний новий навчальний рік, пріоритетні напрямки й стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій. Директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко розпочала збори з вітання присутніх із початком чергового навчального року й п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій 12 вересня 2019

Онлайн-комунікації – всі фішки дізналися наші студенти

Фахівцями стратегічного партнера Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL для студентів-біотехнологів проводяться онлайн майстер-класи на різні тематики. Нещодавно відбувся вебінар на тему «Онлайн-комунікації». Його провів бізнес-тренер Євген Куджоян, досвід роботи якого в підборі, навчанні та оцінюванні персоналу понад 10 років. Учасники ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-комунікації – всі фішки дізналися наші студенти 07 квітня 2020

Відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів» для здобувачів першого року навчання освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». На відкритій лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 жовтня 2021