Н У Х Т

Фахівці кафедр технології зберігання і переробки зерна і технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели спільну лабораторну роботу

05 вересня 2018

Фахівці кафедр технології зберігання і переробки зерна і технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели спільну лабораторну роботу

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Олег Євтушенко за участю асистента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віталія Пічкура провів для студентів групи ТХ-4-4 лабораторну роботу з дисципліни «Низькомолекулярні та екструзійні технології».

Для студентів демонструвалася робота екструдера при переробленні кукурудзяної крупи, крупи гречаної ядриці, рису та гороху колотого при різних значеннях вихідної вологості. Студенти на початку приготували зразки до екструдування, а частина студентів брала безпосередню участь в екструдуванні при відборі готового продукту, поданні сировини та післяопераційному обслуговуванні обладнання.

У подальшому планується дослідження якісних показників отриманих методом екструдування кукурудзяних, рисових, гречаних і горохових паличок та змін, які в них відбулися.

Опублікований: 05-09-2018
Читайте також:
Практичний досвід використання інструментів Lean

17 листопада 2022 року відбулася зустріч здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» та учасників однойменної сертифікатної програми, що нині проводиться в університеті, з керівницею технології та виробництва підприємства Polven Foods OÜ (Estonia) Ксенією Науменко. Загальний інтерес і зацікавленість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід використання інструментів Lean 21 листопада 2022

На базі НУХТ відбувся всеукраїнський етап Олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст»

23-24 травня 2019 року на базі кафедри готельно-ресторанної справи нашого університету за організаційної підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (спеціалізації «Готельне обслуговування», «Ресторанне обслуговування...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі НУХТ відбувся всеукраїнський етап Олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст» 24 травня 2019

Оздоровче харчування – у центрі уваги науковців

17-18 листопада 2021 р. в університеті відбулася VIII Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». На конференцію представили свої доповіді 76 науковців з нашого університету, інших закладів вищої освіти, наукових установ і підприємств: Державного біотехнологічного універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оздоровче харчування – у центрі уваги науковців 19 листопада 2021

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології привітав Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАНУ з 90-річчям від дня заснування

Цьогоріч Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України (ІМВ НАНУ) святкує знаменну подію – 90-річчя від дня заснування. Тож колектив кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) нашого університету вітає співробітників ІМВ НАНУ з ювілеєм! Біля витоків організації підготовки інженерів-біотехнологів нашої країни на кафедрі БТМ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології привітав Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАНУ з 90-річчям від дня заснування 26 вересня 2018