Н У Х Т

Фахівці кафедр технології зберігання і переробки зерна і технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели спільну лабораторну роботу

05 вересня 2018

Фахівці кафедр технології зберігання і переробки зерна і технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели спільну лабораторну роботу

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Олег Євтушенко за участю асистента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віталія Пічкура провів для студентів групи ТХ-4-4 лабораторну роботу з дисципліни «Низькомолекулярні та екструзійні технології».

Для студентів демонструвалася робота екструдера при переробленні кукурудзяної крупи, крупи гречаної ядриці, рису та гороху колотого при різних значеннях вихідної вологості. Студенти на початку приготували зразки до екструдування, а частина студентів брала безпосередню участь в екструдуванні при відборі готового продукту, поданні сировини та післяопераційному обслуговуванні обладнання.

У подальшому планується дослідження якісних показників отриманих методом екструдування кукурудзяних, рисових, гречаних і горохових паличок та змін, які в них відбулися.

Опублікований: 05-09-2018
Читайте також:
Кулінарна майстерність зі впровадженням сучасних ресторанних технологій здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Незважаючи на умови сьогодення, здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» третього року навчання продовжують активно прокачувати свою кулінарну майстерність. Для участі в Кулінарному діджитал-конкурсі «Масниця-Fest 2023» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, за активної підтримки з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарна майстерність зі впровадженням сучасних ресторанних технологій здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 15 березня 2023

Спільно з виробничниками виконали лабораторну роботу магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

22 листопада на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» для магістрантів першого курсу освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». За ініціативи професорки Ірини Шевченко до заняття долучилися фахівц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільно з виробничниками виконали лабораторну роботу магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 23 листопада 2023

Провідне українське біофармацевтичне підприємстві «Біофарма» гостинно зустріло практикантів-біотехнологів

Студентам-біотехнологам 4 курсу Олені Коваленко та Марії Лось випала нагода проходити практику на провідному українському біофармацевтичному підприємстві «Біофарма», що знаходиться у м. Біла Церква. Під керівництвом начальника виробництва Оксани Кучеренко (випускниці кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету) у перший же день практ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідне українське біофармацевтичне підприємстві «Біофарма» гостинно зустріло практикантів-біотехнологів 10 лютого 2017

Вступникам варто завчасно перевірити свої дані в ЄДЕБО

Цьогорічним вступникам до закладів вищої освіти пропонують завчасно звірити правильність своїх даних в Єдиній державній електронній базі з питань освіти з даними у документі про повну загальну середню освіту (до 2019 року була назва «атестат», з 2019 року – «свідоцтво») і сертифікаті ЗНО (прізвище, ім'я, по батькові, дата народження, стать, громадя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам варто завчасно перевірити свої дані в ЄДЕБО 23 липня 2020