Н У Х Т

Акредитаційна експертиза зі спеціальності «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»

10 квітня 2019

Акредитаційна експертиза зі спеціальності «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 25.03.2019 року №208-А «Про проведення акредитаційної експертизи», з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки молодших спеціалістів зі спеціальності 5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок» у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ з 8 по 10 квітня 2019 року працювала  експертна комісія в складі: доцента кафедри холодильних установок і кондиціювання повітря Одеської національної академії харчових технологій, кандидата технічних наук Володимира Когута та голови циклової комісії спецтехнічних дисциплін Технолого-економічного коледжу Білоцерківського національного аграрного університету, викладача вищої категорії Олега Бадіна.

Під час роботи експерти ознайомилися з матеріально-технічною базою, розглянули матеріали акредитаційної справи та проаналізували діяльність коледжу щодо формування контингенту студентів, змісту підготовки фахівців, кадрового, організаційного, навчально-методичного, інформаційного забезпечення освітнього процесу.

З метою визначення рівня знань студентів спеціальності 5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок» були проведені комплексні контрольні роботи з дисциплін циклів гуманітарної та соціально-економічної, математичної та природничонаукової,  професійної та практичної підготовки серед студентів ІІ-ІV курсів.

Опублікований: 10-04-2019
Читайте також:
Про подяку англійською…

23 листопада у США святкували День подяки. На державному рівні це свято закріплене лише в США та Канаді, але відзначає його чимало країн, і воно має тривалу історію. В Україні є чимало людей, які теж мають такі родинні традиції. У наших пращурів було свято з таким самим виховним сенсом – привчати дітей і молодь до вдячності. А 7 серпня цього року д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про подяку англійською… 27 листопада 2023

Продовжують переносити теоретичні знання на практику студенти-біотехнологи четвертого курсу

Триває практика студентів-біотехнологів четвертого курсу. Наталію Клименко та Микиту Іванова привітно зустріли у фармацевтичній корпорації «Артеріум». Керівник відділу оцінки і адаптації персоналу Оксана Очеретна допомогла визначитися з відділом для проходження практики, який став би для студентів якомога кориснішим і цікавим впродовж 6 тижнів. М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують переносити теоретичні знання на практику студенти-біотехнологи четвертого курсу 19 лютого 2019

Bootcamp «Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні» відвідали наші науковці

18-19 листопада проректор з наукової роботи Сергій Токарчук та науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і старший викладач Володимир Польовик взяли участь у Bootcamp «Food and Health Innovation in Ukraine» («Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні»). «Food and Health Innovation in Ukraine» –...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Bootcamp «Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні» відвідали наші науковці 21 листопада 2022

Перемоги магістрів-біотехнологів не закінчуються!

19 квітня на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбулася ХІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Біотехнологія XXI століття», присвячена 185-річчю з дня народження Дмитра Менделєєва. Традиційно кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ охоче та із зацікавленням д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемоги магістрів-біотехнологів не закінчуються! 23 квітня 2019