Н У Х Т

Акредитаційна експертиза зі спеціальності «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»

10 квітня 2019

Акредитаційна експертиза зі спеціальності «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 25.03.2019 року №208-А «Про проведення акредитаційної експертизи», з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки молодших спеціалістів зі спеціальності 5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок» у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ з 8 по 10 квітня 2019 року працювала  експертна комісія в складі: доцента кафедри холодильних установок і кондиціювання повітря Одеської національної академії харчових технологій, кандидата технічних наук Володимира Когута та голови циклової комісії спецтехнічних дисциплін Технолого-економічного коледжу Білоцерківського національного аграрного університету, викладача вищої категорії Олега Бадіна.

Під час роботи експерти ознайомилися з матеріально-технічною базою, розглянули матеріали акредитаційної справи та проаналізували діяльність коледжу щодо формування контингенту студентів, змісту підготовки фахівців, кадрового, організаційного, навчально-методичного, інформаційного забезпечення освітнього процесу.

З метою визначення рівня знань студентів спеціальності 5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок» були проведені комплексні контрольні роботи з дисциплін циклів гуманітарної та соціально-економічної, математичної та природничонаукової,  професійної та практичної підготовки серед студентів ІІ-ІV курсів.

Опублікований: 10-04-2019
Читайте також:
Науковці кафедрі технології консервування надали роз’яснення глядачам телеканалу «ICTV»

На кафедрі технології консервування відбулася зйомка передачі «СТОП 5» телеканалу «ICTV». Її темою було актуальне і болюче питання сьогодення – фальсифікація продукції в супермаркетах. Доцентом Оксаною Точковою був підготовлений ґрунтовний матеріал щодо використання різних способів «покращення» товарного вигляду сировини в супермаркетах. Так, для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедрі технології консервування надали роз’яснення глядачам телеканалу «ICTV» 20 лютого 2017

Науковий семінар аспіранта кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

19 березня 2024 року на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбувся науковий семінар аспіранта другого курсу Дмитра Михайличенка. На відміну від попередніх подібних заходів семінар проходив у змішаному форматі – переважна більшість співробітників кафедри були присутні очно, а для колег і всіх зацікавлених осіб, що не змогли прийти прово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар аспіранта кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 22 березня 2024

Інноваційні курсові проєкти магістрантів

Інновації в хімічній технології харчових добавок і косметичних засобів продемонстрували здобувачі магістратури під час виконання курсового проєкту. Комісія у складі професора кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Михайла Мілюкіна, гарантки освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні курсові проєкти магістрантів 09 червня 2022

Як львів’яни «кухню» IT-компаній зсередини вивчали

З метою підвищення мотивації до навчання викладачі із студентами спеціальності «Комп’ютерні науки» Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ побували у ІТ-компанії «Eleks». «Eleks» – провідна українська ІТ-компанія, яка надає послуги з розроблення програмних продуктів, консультування та забезпечення контролю якості із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як львів’яни «кухню» IT-компаній зсередини вивчали 29 жовтня 2018