Н У Х Т

Фахівці факультету інженерної механіки та пакувальної техніки – серед експертів 19-го Всеукраїнського конкурсу «Українська зірка упаковки»

23 лютого 2017

Фахівці факультету інженерної механіки та пакувальної техніки – серед експертів 19-го Всеукраїнського конкурсу «Українська зірка упаковки»

Викладачі та науковці  нашого університету – визнані авторитети у своїх галузях, організатори й активні учасники різноманітних заходів. Тож не дивно, що саме до наших фахівців звертаються за консультаціями, роз’ясненнями та із запрошеннями до участі у роботі галузевих комісій чи журі фахових конкурсів. 

Впродовж багатьох років спеціалісти факультету інженерної механіки та пакувальної техніки активно співпрацюють із Клубом пакувальників України та ІАЦ «Упаковка». Результатом такої співпраці є низка спільних проектів всеукраїнського масштабу. Серед них і всеукраїнські конкурси на кращу упаковку та кращу етикетку, що відбуваються щороку, і де наш навчальний заклад виступає співорганізатором, а наші науковці – членами журі.

21 лютого в нашому університеті, на базі кафедри технічної механіки і пакувальної техніки відбулося засідання журі 19-х за рахунком всеукраїнських конкурсів на кращу упаковку – «Українська зірка упаковки», на кращу етикетку – «Українська етикетка» та студентського конкурсу «Упаковка майбутнього».

Цього року до оргкомітету конкурсів надійшли 42 зразки упаковки від 20 підприємств із 11 міст, 8 зразків етикетки від 3 компаній із двох міст і 31 зразок упаковки студентів 7 вишів.

Журі конкурсів, до складу якого увійшли відомі фахівці пакувальної справи, серед яких і представник нашого університету, професор кафедри технічної механіки і пакувальної техніки Микола Якимчук, протягом шести годин у три тури визначало переможців. Урочиста церемонія їх нагородження відбудеться у рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP-2017, що працюватиме у Києві 1-3 березня 2017 року.

Опублікований: 23-02-2017
Читайте також:
Нетворкінг-зустріч здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з шеф-кондитером

У рамках навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбулася нетворкінг-зустріч студентів ІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з фахівцем-практиком, шеф-кондитером Артемом Кокотуном. На шляху до омріяної професії Артем пройшов більше 40 майстер-класів і воркшопів у найкрутіших фахівців кондитерського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетворкінг-зустріч здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з шеф-кондитером 11 жовтня 2022

Орієнтування в місті: відбулося відкрите практичне заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

21 листопада 2022 року старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Андрій Пазяк провів зі здобувачами вищої освіти групи ГС-1-5 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відкрите практичне заняття «Giving directions outside» з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням». Занятт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Орієнтування в місті: відбулося відкрите практичне заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 23 листопада 2022

У новому році – нові наукові досягнення!

Учасники студентського наукового гуртка «BIOTECH» кафедри біотехнології і мікробіології взяли заочну участь у V Міжнародній науковій конференції молодих учених і студентів «Перспективи розвитку біології, медицини і фармації», яка відбулась на базі Казахстанської фармацевтичної академії (м. Шимкент, Республіка Казахстан). Секції та напрямки роботи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У новому році – нові наукові досягнення! 20 січня 2018

На зв’язку – фахові коледжі!

Фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету, Приймальної комісії, Навчально-наукового інституту харчових технологій, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доцентка та факультету біотехнології та екологічного контролю об’єдналися у прагненні переконати старшокурсників фахових ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку – фахові коледжі! 14 березня 2024