Н У Х Т

Фахівці факультету інженерної механіки та пакувальної техніки – серед експертів 19-го Всеукраїнського конкурсу «Українська зірка упаковки»

23 лютого 2017

Фахівці факультету інженерної механіки та пакувальної техніки – серед експертів 19-го Всеукраїнського конкурсу «Українська зірка упаковки»

Викладачі та науковці  нашого університету – визнані авторитети у своїх галузях, організатори й активні учасники різноманітних заходів. Тож не дивно, що саме до наших фахівців звертаються за консультаціями, роз’ясненнями та із запрошеннями до участі у роботі галузевих комісій чи журі фахових конкурсів. 

Впродовж багатьох років спеціалісти факультету інженерної механіки та пакувальної техніки активно співпрацюють із Клубом пакувальників України та ІАЦ «Упаковка». Результатом такої співпраці є низка спільних проектів всеукраїнського масштабу. Серед них і всеукраїнські конкурси на кращу упаковку та кращу етикетку, що відбуваються щороку, і де наш навчальний заклад виступає співорганізатором, а наші науковці – членами журі.

21 лютого в нашому університеті, на базі кафедри технічної механіки і пакувальної техніки відбулося засідання журі 19-х за рахунком всеукраїнських конкурсів на кращу упаковку – «Українська зірка упаковки», на кращу етикетку – «Українська етикетка» та студентського конкурсу «Упаковка майбутнього».

Цього року до оргкомітету конкурсів надійшли 42 зразки упаковки від 20 підприємств із 11 міст, 8 зразків етикетки від 3 компаній із двох міст і 31 зразок упаковки студентів 7 вишів.

Журі конкурсів, до складу якого увійшли відомі фахівці пакувальної справи, серед яких і представник нашого університету, професор кафедри технічної механіки і пакувальної техніки Микола Якимчук, протягом шести годин у три тури визначало переможців. Урочиста церемонія їх нагородження відбудеться у рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP-2017, що працюватиме у Києві 1-3 березня 2017 року.

Опублікований: 23-02-2017
Читайте також:
Фудтренди та мейнстріми ресторанного бізнесу: що має знати сучасний маркетолог

У Навчально-науковому інституті економіки і управління тривають планові відкриті заняття. Нещодавно відбулася відкрита лекція доцентки кафедри маркетингу Світлани Ткачук з дисципліни «Маркетинг в галузях і сферах діяльності». Враховуючи специфіку університету, в межах цього курсу цілий змістовий модуль присвячений маркетингу в сфері харчування. Тем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фудтренди та мейнстріми ресторанного бізнесу: що має знати сучасний маркетолог 28 лютого 2023

Теоретичне навчання, практичні навички і нетворкінг зі стейкхолдерами для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Виїзне практичне заняття для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з навчальної дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» було проведене викладачами кафедри, доцентом Асьят Абрамовою та асистентами Артемом Ущаповським і Лідією Булах в умовах міжнародного професійного фестивалю «Black Fest Ukrai...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теоретичне навчання, практичні навички і нетворкінг зі стейкхолдерами для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 03 грудня 2019

Лабораторна робота київських гімназистів на кафедрі технології молока і молочних продуктів

Профорієнтаційна робота – один із головних пріоритетів діяльності колективу університету, якому надається всебічна підтримка з боку керівництва НУХТ. 25 лютого для виконання лабораторної роботи з дисципліни «Природничі науки» на кафедру технології молока і молочних продуктів завітали учні 10 класу київської гімназії ім. М.П. Драгоманова, які бажаю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторна робота київських гімназистів на кафедрі технології молока і молочних продуктів 27 лютого 2019

У нас Свята вечеря…

Свято Різдва Христового з давніх-давен для українського народу було часом духовного очищення, часом злагоди і любові. Святвечір – це вечір перед Різдвом, вечір-уславлення божого сина, який народився нам на спасіння. Щоб згадати українські традиції святкування Святвечора та Різдва Христового у Відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У нас Свята вечеря… 27 грудня 2022