Н У Х Т

Фахівці факультету інженерної механіки та пакувальної техніки – серед експертів 19-го Всеукраїнського конкурсу «Українська зірка упаковки»

23 лютого 2017

Фахівці факультету інженерної механіки та пакувальної техніки – серед експертів 19-го Всеукраїнського конкурсу «Українська зірка упаковки»

Викладачі та науковці  нашого університету – визнані авторитети у своїх галузях, організатори й активні учасники різноманітних заходів. Тож не дивно, що саме до наших фахівців звертаються за консультаціями, роз’ясненнями та із запрошеннями до участі у роботі галузевих комісій чи журі фахових конкурсів. 

Впродовж багатьох років спеціалісти факультету інженерної механіки та пакувальної техніки активно співпрацюють із Клубом пакувальників України та ІАЦ «Упаковка». Результатом такої співпраці є низка спільних проектів всеукраїнського масштабу. Серед них і всеукраїнські конкурси на кращу упаковку та кращу етикетку, що відбуваються щороку, і де наш навчальний заклад виступає співорганізатором, а наші науковці – членами журі.

21 лютого в нашому університеті, на базі кафедри технічної механіки і пакувальної техніки відбулося засідання журі 19-х за рахунком всеукраїнських конкурсів на кращу упаковку – «Українська зірка упаковки», на кращу етикетку – «Українська етикетка» та студентського конкурсу «Упаковка майбутнього».

Цього року до оргкомітету конкурсів надійшли 42 зразки упаковки від 20 підприємств із 11 міст, 8 зразків етикетки від 3 компаній із двох міст і 31 зразок упаковки студентів 7 вишів.

Журі конкурсів, до складу якого увійшли відомі фахівці пакувальної справи, серед яких і представник нашого університету, професор кафедри технічної механіки і пакувальної техніки Микола Якимчук, протягом шести годин у три тури визначало переможців. Урочиста церемонія їх нагородження відбудеться у рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP-2017, що працюватиме у Києві 1-3 березня 2017 року.

Опублікований: 23-02-2017
Читайте також:
До обговорення суспільних проблем долучаються наші студенти

Студентка ІІІ курсу спеціальності «Виробництво хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Ярослава Рябокінь і науковий керівник, викладач  суспільних дисциплін Ольга Стеблина стали учасниками Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Гуманітарний диск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення суспільних проблем долучаються наші студенти 20 квітня 2018

Про харчове шахрайство і захист продуктів харчування дізнавалися наші фахівці

«Харчове шахрайство і захист продуктів харчування» – такою була тема чергового вебінару від «Bureau Veritas Ukraine», до якого долучилися викладачі й науковці нашого університету. Спікером виступив керівник Департаменту навчання «Бюро Верітас Україна», доктор біологічних наук Іван Соколов. Досвідчений фахівець спеціалізується на: системах менеджме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчове шахрайство і захист продуктів харчування дізнавалися наші фахівці 15 липня 2020

Приємні новини кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки сертифікатна програма «Монтаж трубопроводів хладонових холодильних установок» увійшла у свою активну фазу. Слухачі завершили теоретичний курс, і перейшли до виконання практичних завдань. Крім того, закінчився курс сертифікатної програми «Основи 3-D моделювання інженерних мереж». Вітаємо її слухачів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємні новини кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 04 лютого 2020

Біотехнології – майбутнє світу – впевнилися наші першокурсники

Друга половина ХХ століття була ознаменована бурхливим розвитком вітчизняної індустрії мікроорганізмів і створенням нової галузі – мікробіологічної промисловості, яка потребувала нових фахівців. Для підготовки таких спеціалістів у кінці 60-х років на базі кафедри технічної мікробіології Київського технологічного інституту харчової промисловості (ни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнології – майбутнє світу – впевнилися наші першокурсники 02 грудня 2020