Н У Х Т

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі

28 грудня 2023

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко пройшла стажування за програмою академічної мобільності викладачів ERASMUS+ в Uniwersytet Rzeszowski (м. Жешув, Польща).

Метою академічної мобільності був обмін досвідом щодо методів викладання, питань інтернаціоналізації вищої освіти та культурної інтеграції науковців України та Польщі.

Анастасія Шевченко презентувала здобувачам і викладачам Жешувського університету інформацію про Національний університет харчових технологій, ознайомила з напрямками освітньої, наукової діяльності та обговорила можливості подальшої співпраці.

У рамках Teaching mobility Анастасія Шевченко прочитала лекції здобувачам університету, ознайомилась з лабораторною базою навчального закладу та методами проведення лабораторних і практичних занять.

За підсумками стажування очікується розширення можливостей міжнародної співпраці з науковою спільнотою Жешувського університету, реалізація спільних освітніх і наукових проєктів, впровадження в нашому університеті інноваційних технологій викладання, які реалізовано у закладах вищої освіти країн Євросоюзу з метою підготовки висококваліфікованих фахівців.

Висловлюємо вдячність за співпрацю керівництву Жешувського університету, інституційній координаторці програми Erasmus+ Lucyna Kustra-Kłeczek, кафедральній координаторці проєктів Agata Pawłowska та координаторці стажування Greta Adamczyk.

Опублікований: 28-12-2023
Читайте також:
Вітання приймають випускники-бакалаври кафедри економіки і права 2024 року!

На кафедрі економіки і права завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 051 Економіка, освітньої програми «Економіка підприємства». Ми випускаємо нове покоління талановитих економістів, які протягом чотирьох років наполегливо навчалися, розвивали свої професійні навички...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання приймають випускники-бакалаври кафедри економіки і права 2024 року! 24 червня 2024

Фахівці Підготовчого відділення знайомлять школярів із перевагами отримання вищої освіти в НУХТ

Завідувач Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Валентина Кудіна та асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Ірина Соколовська згідно з договором про співпрацю побували у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 307 із поглибленим вивченням природничих наук Деснян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Підготовчого відділення знайомлять школярів із перевагами отримання вищої освіти в НУХТ 16 квітня 2018

Стартувала практична підготовка здобувачів в умовах адаптивного карантину

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є одним із важливих видів освітнього процесу, якому в нашому університеті приділяється велика увага. Тому, відповідно до графіка навчального процесу, з 1 вересня 2020 року 1056 студентів, у т.ч. 687 здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» і 369 здобувачів освітнього ступеня «магістр» факультетів біотех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала практична підготовка здобувачів в умовах адаптивного карантину 02 вересня 2020

Аспірантка кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів захистила кандидатську дисертацію

23 травня відбувся захист кандидатської дисертації Альони Черствої, яка закінчила  аспірантуру при кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів. Тема наукової дисертації – «Удосконалення технології пресового вилучення ріпакової олії із використанням ферментних препаратів», науковий керівник роботи – завідувач кафедри технології жирів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірантка кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів захистила кандидатську дисертацію 24 травня 2018