Н У Х Т

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі

28 грудня 2023

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко пройшла стажування за програмою академічної мобільності викладачів ERASMUS+ в Uniwersytet Rzeszowski (м. Жешув, Польща).

Метою академічної мобільності був обмін досвідом щодо методів викладання, питань інтернаціоналізації вищої освіти та культурної інтеграції науковців України та Польщі.

Анастасія Шевченко презентувала здобувачам і викладачам Жешувського університету інформацію про Національний університет харчових технологій, ознайомила з напрямками освітньої, наукової діяльності та обговорила можливості подальшої співпраці.

У рамках Teaching mobility Анастасія Шевченко прочитала лекції здобувачам університету, ознайомилась з лабораторною базою навчального закладу та методами проведення лабораторних і практичних занять.

За підсумками стажування очікується розширення можливостей міжнародної співпраці з науковою спільнотою Жешувського університету, реалізація спільних освітніх і наукових проєктів, впровадження в нашому університеті інноваційних технологій викладання, які реалізовано у закладах вищої освіти країн Євросоюзу з метою підготовки висококваліфікованих фахівців.

Висловлюємо вдячність за співпрацю керівництву Жешувського університету, інституційній координаторці програми Erasmus+ Lucyna Kustra-Kłeczek, кафедральній координаторці проєктів Agata Pawłowska та координаторці стажування Greta Adamczyk.

Опублікований: 28-12-2023
Читайте також:
Тонкощі ведення нормативно-технічної документації опанували четвертокурсники на першому етапі технологічної практики

Для багатьох студентів-біотехнологів період технологічної практики є найбільш очікуваною миттю під час навчання. І це зовсім не дивно, оскільки практика є унікальною можливістю спробувати себе у ролі стажера на великому фармацевтичному виробництві, застосувати отримані знання та навички у справжньому робочому процесі, а також реально оцінити свої м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі ведення нормативно-технічної документації опанували четвертокурсники на першому етапі технологічної практики 21 січня 2020

Вебінар із провідним науковцем від платформи «Ukraine Global Faculty»

3 жовтня 2023 року здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із її гарантом Олегом Кузьміним і викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Вимірювання освіти за межами академічного навчання» Андреаса Шлейхера директора з питань освіти та навич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар із провідним науковцем від платформи «Ukraine Global Faculty» 09 жовтня 2023

Практика з основами медичної біотехнології

Освоєння професії неможливе без отримання первинних професійних навичок. Такі навички здобувають під час проходження навчальних і технологічних практик на попередніх курсах, а от переддипломна практика спрямована на перевірку готовності студента до самостійної трудової діяльності. Таку перевірку проходить в Інституті експериментальної патології, он...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика з основами медичної біотехнології 05 жовтня 2018

Подорож хімтехнологів у світ сучасних трендів та інновацій

Здобувачі-хімтехнологи Надія Магден, Аліна Колтун, Катерина Ярчак і Влад Коломієць взяли участь у заході Farmak, присвяченому розвитку soft skills. Організатори доклали максимум зусиль, щоб кожний учасник почувався комфортно і зацікавлено, й запросили спікерів-справжніх професіоналів у своїй галузі. Особливо студентам запам'яталася мотивуюча допо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож хімтехнологів у світ сучасних трендів та інновацій 25 листопада 2024