Н У Х Т

English Speaking Club EcoEurope NUFT: прокачай свої навички розмовної англійської

13 лютого 2024

English Speaking Club EcoEurope NUFT: прокачай свої навички розмовної англійської

З початком семестру в університеті відновив свою роботу англомовний розмовний клуб EcoEurope, що був започаткований у жовтні минулого року в рамках реалізації проєкту Жан Моне Кафедра програми Еразмус+ з ефективного екоменеджменту та екокомунікації у ЄС. Проєкт виборола команда викладачів кафедри екології та екоменеджменту та кафедри біотехнології і мікробіології на чолі з професором Ігорем Якименком (він же координує і роботу клубу). Метою проєкту є вивчення та використання у навчальному процесі кращих практик ЄС з ефективного екоменеджменту та комунікації. І англомовний клуб, що запрошує на свої зустрічі всіх бажаючих (і студентів, і викладачів), є  прекрасною можливістю покращити навички розмовної англійської та комунікаційні здібності у невимушеній дружній атмосфері. Зустрічі клубу відбуваються щовівторка онлайн (19:00-20:00) та щосереди наживо, в інформаційному центрі бібліотеки НУХТ (15:00-16:00).

За правилами клубу, учасники спілкуються виключно англійською на попередньо обрані теми – від дискусій про кращі країни Європи для подорожей і стажування/навчання до дискусій про те, як нам краще долати стрес. Для участі в засіданнях клубу не обов’язково вільно володіти англійською, але, як мінімум, потрібно мати базовий рівень знань, а головне – мати бажання її постійно вдосконалювати. Кожний почуватиметься комфортно, ніхто не буде наголошувати на допущені помилки або примушувати говорити, якщо для початку зацікавлені прийдуть просто послухати.

На сьогодні ядро клубу складають студенти та викладачі факультету біотехнології та екологічного контролю, але постійними учасниками клубу є також студенти інших інститутів і факультетів і навіть інших закладів освіти. Періодично до зустрічей запрошуються наші іноземні колеги, які крім якісної англійської діляться з учасниками своїм унікальним досвідом проживання в інших країнах та інших культурних соціумах. Серед найбільш активних учасників клубу – студенти Олег Висоцький (староста клубу), Олександра Савчук, Павло Онофрієнко, Андрій Сухина, деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, доценти Оксана Скроцька, Вікторія Красінько, В’ячеслав Харченко та інші.

Організатори запрошують до клубу усіх бажаючих! Група у Facebook: https://www.facebook.com/groups/486527529255941?locale=uk_UA, телеграм-канал: https://t.me/+b2Y19oYzBaU3Yzk6.

Опублікований: 13-02-2024
Читайте також:
Наукові досягнення здобувачів освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки представлені на конференції

15 квітня в університеті розпочала роботу 87-ма Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки традиційно взяв у ній участь в межах секції «Машини та технології пакування». Робота секції розпо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові досягнення здобувачів освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки представлені на конференції 15 квітня 2021

Про НУХТ й наш інженерно-технічний інститут учням Черкащини

24 травня асистент кафедри електропостачання і енергоменеджменту, доктор філософії Петро Зінькевич провів онлайн-зустріч зі старшокласниками В'язівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Городищенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2 Черкаської області. Викладач презентував наш університет і його підрозділи, спеціальності й широкі мож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про НУХТ й наш інженерно-технічний інститут учням Черкащини 27 травня 2024

Секрети фаху від спеціаліста-практика

Викладачі й здобувачі освіти кафедри туристичного та готельного бізнесу та кафедри готельно-ресторанної справи зустрілися з генеральною директоркою «President Hotel» у м. Київ Дар'єю Булдович. Заявлена тема «Система бронювання ORS (OPERA Reservation System)» виявилася досить вузькою для обговорення. Дійсно, сучасний туризм і готельна справа неможл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети фаху від спеціаліста-практика 15 квітня 2022

Захищаються магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

21 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі: керівниці навчального ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захищаються магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» 22 лютого 2022