Н У Х Т

English Speaking Club EcoEurope NUFT: прокачай свої навички розмовної англійської

13 february 2024

English Speaking Club EcoEurope NUFT: прокачай свої навички розмовної англійської

З початком семестру в університеті відновив свою роботу англомовний розмовний клуб EcoEurope, що був започаткований у жовтні минулого року в рамках реалізації проєкту Жан Моне Кафедра програми Еразмус+ з ефективного екоменеджменту та екокомунікації у ЄС. Проєкт виборола команда викладачів кафедри екології та екоменеджменту та кафедри біотехнології і мікробіології на чолі з професором Ігорем Якименком (він же координує і роботу клубу). Метою проєкту є вивчення та використання у навчальному процесі кращих практик ЄС з ефективного екоменеджменту та комунікації. І англомовний клуб, що запрошує на свої зустрічі всіх бажаючих (і студентів, і викладачів), є  прекрасною можливістю покращити навички розмовної англійської та комунікаційні здібності у невимушеній дружній атмосфері. Зустрічі клубу відбуваються щовівторка онлайн (19:00-20:00) та щосереди наживо, в інформаційному центрі бібліотеки НУХТ (15:00-16:00).

За правилами клубу, учасники спілкуються виключно англійською на попередньо обрані теми – від дискусій про кращі країни Європи для подорожей і стажування/навчання до дискусій про те, як нам краще долати стрес. Для участі в засіданнях клубу не обов’язково вільно володіти англійською, але, як мінімум, потрібно мати базовий рівень знань, а головне – мати бажання її постійно вдосконалювати. Кожний почуватиметься комфортно, ніхто не буде наголошувати на допущені помилки або примушувати говорити, якщо для початку зацікавлені прийдуть просто послухати.

На сьогодні ядро клубу складають студенти та викладачі факультету біотехнології та екологічного контролю, але постійними учасниками клубу є також студенти інших інститутів і факультетів і навіть інших закладів освіти. Періодично до зустрічей запрошуються наші іноземні колеги, які крім якісної англійської діляться з учасниками своїм унікальним досвідом проживання в інших країнах та інших культурних соціумах. Серед найбільш активних учасників клубу – студенти Олег Висоцький (староста клубу), Олександра Савчук, Павло Онофрієнко, Андрій Сухина, деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, доценти Оксана Скроцька, Вікторія Красінько, В’ячеслав Харченко та інші.

Організатори запрошують до клубу усіх бажаючих! Група у Facebook: https://www.facebook.com/groups/486527529255941?locale=uk_UA, телеграм-канал: https://t.me/+b2Y19oYzBaU3Yzk6.

Published on: 13-02-2024
Read also:
Спортивні здобутки першокурсників

Студентські роки – це не тільки навчання, а й насичене різними подіями, цікавими справами й улюбленими заняттями дозвілля. Наші здобувачі освіти вміють і люблять змістовно й весело проводити позанавчальний час, а їх хобі часто приносять не тільки задоволення, а й вагомі здобутки та визнання. Наприклад, першокурсниця спеціальності 242 «Туризм і рек...

READ YOURSELF

Спортивні здобутки першокурсників 22 january 2025

Студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого  переможці  конкурсу «Золотий каштан-2023»

Незважаючи на воєнний стан, традиційно в листопаді у 29-й раз відбувся конкурс студентських наукових робіт «Золотий каштан».  У конкурсі взяли участь студенти 11 закладів вищої освіти України та Державного університету Квара з Нігерії. Була представлена 31 наукова робота з актуальних проблем пакувальної індустрії. Серед переможців конкурсу – студе...

READ YOURSELF

Студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого переможці конкурсу «Золотий каштан-2023» 20 november 2023

Смачного з іноземною мовою!

У Всесвітній день здоров’я, 7 квітня 2025 року, відбулося традиційне засідання секції «Іноземні мови професійного спрямування» у межах щорічної, нині вже 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Під головуванням енергійної завід...

READ YOURSELF

Смачного з іноземною мовою! 08 april 2025

«Goodvalley» запрошує на практику студентів НУХТ

Колектив випускової кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів активно розширює базу підприємств-партнерів, невпинно залучаючи до співпраці провідні компанії не лише України, але й близького та дальнього зарубіжжя. У січні 2020 року фахівці кафедри, професор Василь Пасічний і доцент Олег Галенко побували у польському відділенні групи компаній «Go...

READ YOURSELF

«Goodvalley» запрошує на практику студентів НУХТ 17 february 2020