Н У Х Т

English Speaking Club EcoEurope NUFT: культура та традиції Данії

06 травня 2024

English Speaking Club EcoEurope NUFT: культура та традиції Данії

Продовжує свою роботу англомовний розмовний клуб EcoEurope, започаткований у жовтні минулого року в рамках реалізації проєкту Жан Моне Кафедра програми Еразмус+ з Ефективного екоменеджменту та екокомунікації у ЄС. Проєкт виборола команда викладачів кафедри екології та екоменеджменту та кафедри біотехнології та мікробіології на чолі з професором Ігорем Якименком, який координує і роботу клубу.

Нещодавня зустріч учасників English Speaking Club стала екскурсією в культуру Данії. Модератором зустрічі виступала здобувачка освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Олена Доценко. Вона підготувала інформацію про країну, її історію, культуру, традиції та все, що стосується життя в Данії. І коли настав день засідання клубу, Олена поділилася цією цікавою інформацією з усіма присутніми.

Спілкування розпочалося з обговорення монархічної влади у Данії. Учасники клубу активно обмінювалися думками та враженнями про вплив королівської родини на країну. Потім занурилися у світ Ганса Крістіана Андерсена, згадуючи улюблені з дитинства казки. Обговорення цього талановитого письменника принесло багато позитивних емоцій. Також поговорили данську кухню – про традиційні данські страви, розглядали фото і ділилися думками, хто б хотів спробувати щось нове. Всі зацікавилися незвичною стравою під назвою «солодкий оселедець». А наприкінці обговорювали «hygge», що дало можливість учасникам поділитися своїми секретами створення атмосфери затишку, особливо у такі важкі часи.

Зустрічі у English Speaking Club – це не лише нагода покращити мовні навички, але і чудова можливість пізнати один одного краще, вільно та без стресу. Тут всі рівні, і це дуже цінно.

Учасники з нетерпінням чекають на наступну зустріч та запрошують до клубу усіх бажаючих  група у Facebook, Телеграм-канал

Опублікований: 06-05-2024
Читайте також:
Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася знаменна подія – були захищені перші магістерські роботи за освітньою програмою «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології». Протягом захистів, що проходили 21 та 22 лютого, десятеро студентів представили Екзаменаційній комісії свої дослідженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників 25 лютого 2019

Майбутні фахівці індустрії гостинності продемонстрували набуті знання з дисципліни «Організація туризму (організація анімаційної діяльності)»

У рамках дисципліни «Організація туризму (організація анімаційної діяльності)» студенти групи ТУ-3-11 організували «Квартирник у стилі 80-х». Цим заходом вони на практиці продемонстрували набуті під час вивчення курсу знання та вміння цікаво й змістовно проводити дозвілля. Захід відвідали викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу та від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні фахівці індустрії гостинності продемонстрували набуті знання з дисципліни «Організація туризму (організація анімаційної діяльності)» 01 лютого 2017

Корисні поради щодо конкурентоспроможності ресторанного підприємства отримали магістранти кафедри готельно-ресторанної справи

До Міжнародного дня кухаря і кулінара кафедрою готельно-ресторанної справи був організований гостьовий лекторій від ресторанної зірки нашої країни. Спікер освітнього івенту – бренд-шеф мережі ресторанів G-group, засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України, організатор Кубка України з кулінарії в 2016-2018 роках, організатор проєкту «Дні Українс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні поради щодо конкурентоспроможності ресторанного підприємства отримали магістранти кафедри готельно-ресторанної справи 29 жовтня 2024

Забезпечення населення України якісною питною водою – актуальне завдання сучасності

На кафедрі технології цукру та підготовки води відбулася зустріч представників ПАТ «АК «Київводоканал» зі студентами освітньої програми «Технології питної води та водопідготовка харчових виробництв». Серед гостей – директор департаменту управління персоналом Дмитро Тьокін, керівник програми із впровадження дуального навчання Павло Возденецький, гол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Забезпечення населення України якісною питною водою – актуальне завдання сучасності 06 грудня 2019