Н У Х Т

English Speaking Club EcoEurope NUFT: культура та традиції Данії

06 травня 2024

English Speaking Club EcoEurope NUFT: культура та традиції Данії

Продовжує свою роботу англомовний розмовний клуб EcoEurope, започаткований у жовтні минулого року в рамках реалізації проєкту Жан Моне Кафедра програми Еразмус+ з Ефективного екоменеджменту та екокомунікації у ЄС. Проєкт виборола команда викладачів кафедри екології та екоменеджменту та кафедри біотехнології та мікробіології на чолі з професором Ігорем Якименком, який координує і роботу клубу.

Нещодавня зустріч учасників English Speaking Club стала екскурсією в культуру Данії. Модератором зустрічі виступала здобувачка освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Олена Доценко. Вона підготувала інформацію про країну, її історію, культуру, традиції та все, що стосується життя в Данії. І коли настав день засідання клубу, Олена поділилася цією цікавою інформацією з усіма присутніми.

Спілкування розпочалося з обговорення монархічної влади у Данії. Учасники клубу активно обмінювалися думками та враженнями про вплив королівської родини на країну. Потім занурилися у світ Ганса Крістіана Андерсена, згадуючи улюблені з дитинства казки. Обговорення цього талановитого письменника принесло багато позитивних емоцій. Також поговорили данську кухню – про традиційні данські страви, розглядали фото і ділилися думками, хто б хотів спробувати щось нове. Всі зацікавилися незвичною стравою під назвою «солодкий оселедець». А наприкінці обговорювали «hygge», що дало можливість учасникам поділитися своїми секретами створення атмосфери затишку, особливо у такі важкі часи.

Зустрічі у English Speaking Club – це не лише нагода покращити мовні навички, але і чудова можливість пізнати один одного краще, вільно та без стресу. Тут всі рівні, і це дуже цінно.

Учасники з нетерпінням чекають на наступну зустріч та запрошують до клубу усіх бажаючих  група у Facebook, Телеграм-канал

Опублікований: 06-05-2024
Читайте також:
Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка продовжує добру традицію НУХТ щодо проведення гостьових лекцій в онлайн-форматі. 13 лютого 2023 року у рамках вивчення здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 лютого 2023

Високим рівнем здобутих професійних компетентностей відзначаються магістранти кафедри технології консервування

На кафедрі технології  консервування стартували захисти дипломних магістерських проектів студентів денної та заочної форм навчання освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» та «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів». Магістрантів із цією з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високим рівнем здобутих професійних компетентностей відзначаються магістранти кафедри технології консервування 20 лютого 2019

Є чим пишатися студентам-бакалаврам спеціальності «Реклама і зв'язки з громадськістю»

На кафедрі маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління завершилися захисти бакалаврських робіт студентами спеціальності «Реклама та зв'язки з громадськістю». Традиційно для кафедри такі захисти – це свято, а не складні випробування. Для студентів, які представляли свої проекти рекламних кампаній для закладів харчування, – це мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Є чим пишатися студентам-бакалаврам спеціальності «Реклама і зв'язки з громадськістю» 26 червня 2019

Науковиця Жешувського університету (Польща) поділилася результатами своїх досліджень з нашими магістрантами

Завдяки міжнародному співробітництву з Жешувським університетом (Польща) на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція доцентки Грети Адамчик для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковиця Жешувського університету (Польща) поділилася результатами своїх досліджень з нашими магістрантами 12 грудня 2022