Н У Х Т

Творчі професійно-спрямовані практичні заняття

09 жовтня 2020

Творчі професійно-спрямовані практичні заняття

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ викладачі проводять цікаві та професійно-спрямовані заняття. 

8 жовтня на практичному занятті з дисципліни «Організація обслуговування» група РО-7 разом із викладачем спецдисциплін Галиною Лилак працювала активно і творчо. 

Практична робота в коледжі – це навчально-пізнавальна діяльність, у процесі якої студенти виконують практичні дії з різними предметами (натуральними взірцями). У ході виконання практичних робіт студенти опановують практичні уміння. Отже, їх основною метою є формування практичних умінь і навичок для застосування набутих знань у практичній діяльності.

А якщо це практична робота зі сервірування тематичних столів, то хочеться, щоб студенти розвивали  творче, критичне, професійне мислення, формували креативний  підхід до виконання завдання та формували естетичний смак.  А також – розвивали здібності до самоорганізації, здатність працювати в команді, приймати колективні рішення, вирішувати проблемні ситуації. Викладачі виховують у студентів почуття відповідальності за доручену роботу та любов до обраної професії.

Крім здобутих знань і вмінь студенти отримують ще і естетичне та моральне задоволення від своєї виконаної творчої роботи.

Опублікований: 09-10-2020
Читайте також:
Нагородження з нагоди Дня молоді

День молоді – свято, встановлене на підтримку ініціатив молодіжних організацій і об’єднань України. Водночас воно вважається святом усіх молодих українців. Кам’янець-Подільський – місто молодіжне з традиціями, ініціативами. І цьогоріч у Кам’янці запланований ряд заходів, зокрема Виконавчий комітет міської ради нагородив керівників навчальних закла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагородження з нагоди Дня молоді 25 червня 2018

Не лише навчаємо, а й навчаємося!

Днями доцентки кафедри економіки і права успішно завершили навчання за програмою «Uni-Biz Bridge: Skills in Focus» від UGEN – інноваційним навчальним проєктом, спрямованим на подолання розриву між академічною освітою та реальними потребами бізнесу. Програма створена для здобувачів освіти і молодих фахівців, які прагнуть набути практичні навички, за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не лише навчаємо, а й навчаємося! 18 березня 2025

Третьокурсники-фінансисти вивчали роботу бюджетного симулятора ОТГ

Центр соціально-економічних досліджень CASE Україна за підтримки USAID/DOBRE та Бюро з питань демократії, прав людини та праці Державного департаменту США (DRL) провели презентацію інструментів контролю бюджетних витрат на місцевому рівні: бюджетного симулятора ОТГ та інтерактивних бюджетів школи, медзакладу. У заході взяли участь студенти третьог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-фінансисти вивчали роботу бюджетного симулятора ОТГ 05 червня 2019

На кафедрі експертизи харчових продуктів – гості з Малої академії наук

На кафедру експертизи харчових продуктів разом із класним керівником Тетяною Романченко завітали школярі 8-го класу закладу освіти №3 м. Бровари, які навчаються в Малій академії наук України. Доцент кафедри Світлана Усатюк ознайомила гостей із освітніми програмами, за якими навчаються здобувачі вищої освіти в університеті, переліком дисциплін, з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі експертизи харчових продуктів – гості з Малої академії наук 07 лютого 2020