Н У Х Т

Експерти розпочали захисти англійською мовою

11 червня 2025

Експерти розпочали захисти англійською мовою

Цьогоріч на кафедрі експертизи харчових продуктів захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» денної форми здобуття освіти розпочалися з доповіді Марії Дибченко англійською мовою. Здобувачка впевнено презентувала свою роботу та обґрунтовано відповідала на запитання членів комісії.

Не менш цікавими були виступи інших студентів. Четвертокурсники презентували на розгляд екзаменаційної комісії широкий спектр тематик робіт з характеристикою обраної галузі; планами виробничих цехів і принципово-технологічними та апаратурно-технологічними схемами виробництва обраного харчового продукту; описом системи НАССР; обґрунтованим удосконаленням системи управління безпечністю виробництва хліба, ряжанки, пива свинячих джерок тощо.

Студенти продемонстрували високий рівень фахової підготовки й заслужено здобули омріяний освітній ступінь «Бакалавр».

Викладачі кафедри вітають своїх вихованців із відмінним захистом і чекають на зустріч у магістратурі!

Опублікований: 11-06-2025
Читайте також:
Морозиво власного виробництва від слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Друге заняття для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося у форматі майстер-класу з технології морозива на базі кафедри технології молока і молочних продуктів. Студенти ознайомилися з технологією м’якого морозива, яке користується значним попитом у гостей закладів ресторанного господарства, технологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Морозиво власного виробництва від слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 02 квітня 2018

На вибори ректора НУХТ акредитувалися спостерігачі від Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України

6 листопада відбулося чергове засідання Організаційного комітету з виборів ректора університету. На порядку денному були два питання: про акредитацію офіційних спостерігачів на виборах ректора НУХТ 11 листопада 2020 року і розгляд звернення від кандидатки на посаду ректора Вікторії Романенко. Голова Організаційного комітету, професор Володимир Яр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На вибори ректора НУХТ акредитувалися спостерігачі від Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України 06 листопада 2020

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв

14 грудня на заняттях з дисципліни «Фізика для харчових технологій» здобувачі першого курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з успіхом презентували свої роботи, що демонстрували зв’язок «сухих» фізичних явищ із сучасними технологічними процесами харчових виробництв. Навчальна дисципліна «Фізика для харчових технологій» – це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв 15 грудня 2021

Важливий етап дипломного проектування подоланий!

Не секрет, що грудень – тривожний період для більшості студентів, адже наближається сесія, і вони повинні бути готові до найрізноманітніших випробувань. Одним із таких хвилюючих моментів для студентів-біотехнологів 4 курсу є захист курсових проектів з дисципліни «Основи проектування біотехнологічних виробництв», одного з основних видів самостійної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап дипломного проектування подоланий! 26 грудня 2018