Н У Х Т

Екранні історії в аудиторії: студенти презентують улюблене

02 червня 2025

Екранні історії в аудиторії: студенти презентують улюблене

Під час чергового заняття з англійської мови здобувачі освіти групи ТІ-1-4 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлією Ткачук провели тематичну презентаційну сесію, присвячену улюбленим фільмам і серіалам.

Студенти презентували свої улюблені кінострічки англійською мовою, розповідаючи про сюжет, жанр, акторський склад, а також про те, чим саме цей фільм або серіал їх зацікавив. Захід поєднав вивчення мови з обговоренням сучасної культури, а також допоміг розвинути навички публічного мовлення та аналітичного мислення.

Серед згаданих під час презентацій фільмів і серіалів були такі:

«Shutter Island», «Requiem for a Dream», «Little Women», «Hacksaw Ridge», «Legally Blonde» (Катерина Трубілко), «Some Like It Hot» (Анна Макаренко), «Titanic» (Дем’ян Максимов), «Edward Scissorhands», «Pirates of the Caribbean», «Alice in Wonderland», «The Fault in Our Stars», «Charlie and the Chocolate Factory», «Coco», «Maleficent» (Софія Патюк), «Django Unchained», «A Cure for Wellness», «Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan», «Catch Me If You Can», «Saving Private Ryan» (Даніїл Іваник), «Dovbush», «And There Will Be People», «The Diplomat», «Halloween Kills», «Shrek», «Blind Vacation» (Олександра Чуприна), «MammaMia!» (Олександра Білим), «Chaos Walking» (Ангеліна Коломай), «Guardians of the Galaxy: An Epic Cosmic Adventure» (Антон Білозуб), «The Lord of the Rings» (Богдан Барахтенський), «Igniting a Passion: My Ghost Rider Journey» (Артем Білоус), «Angels and Demons: Unveiling the Secrets of the Vatican» (Марія Бабак), «The Shawshank Redemption», «The Queen’s Gambit», «Pride and Prejudice»( Вероніка Машталір), «The Maze Runner» (Михайло Демиденко), «The Falcon and the Winter Soldier» (Єлизавета Єременко), «Hacksaw Ridge» (Серафим Коваль).

Такі заняття дозволяють урізноманітнити навчальний процес, активізувати мовну практику та сприяють створенню відкритого комунікативного простору в академічному середовищі.

Опублікований: 02-06-2025
Читайте також:
Вступники до бакалаврату на відкриті конкурсні пропозиції зараховані до університету

Вступники на освітній ступінь «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти та на основі ступенів «молодший спеціаліст», «молодший бакалавр», «фаховий молодший бакалавр», які отримали рекомендації до зарахування на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб на відкриті конкурсні пропозиції і підтвердили вибір місця навчання, зараховані д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до бакалаврату на відкриті конкурсні пропозиції зараховані до університету 16 серпня 2024

Блискуча перемога у конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»!

Наша талановита молодь – здобувачка освітнього ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» Олександра Колягіна та магістерка з харчових технологій Марія Омельченко під керівництвом професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна вибороли перше місце на IV Всеукраїнському конкурсі студ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискуча перемога у конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»! 03 травня 2024

Перше студентське свято: відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ

Сьогодні в університеті зібралася велика НХТівська родина, почесні гості та друзі, щоб привітати нових членів нашої спільноти – новий навчальний рік розпочався з традиційної урочистої посвяти першокурсників у студенти НУХТ, яка відбулася в актовій залі університету. Церемонію відкрив Гімн України, виконаний магістранткою Навчально-наукового інстит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше студентське свято: відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ 30 серпня 2024

Реалії та перспективи галузі обговорювали науковці й виробничники в рамках конференції кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

У рамках програми виставок «Inprodmash&Upakovka -2021» кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів спільно з журналом «М'ясний бізнес» 15 вересня 2021 року була проведена Науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної  галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки»)». У конференції поряд із наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реалії та перспективи галузі обговорювали науковці й виробничники в рамках конференції кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 16 вересня 2021