Н У Х Т

Ефективно та у конструктивному руслі вирішують поточні питання дирекції фахових коледжів університету

20 січня 2021

Ефективно та у конструктивному руслі вирішують поточні питання дирекції фахових коледжів університету

14 січня 2021р. відбулося засідання дирекції Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ.

Були розглянуті питання: використання інноваційних методів навчання у період локдауну; удосконалення навчально-методичних комплексів навчальних дисциплін, силабусів для дисциплін другого семестру; підготовки до державної атестації у 2021 році; організаційні питання проведення навчання з охорони праці для працівників коледжу; удосконалення матеріально-технічної бази та обладнання нових аудиторій і лабораторій, тощо.

Засідання відбулося ефективно та у конструктивному руслі.

Опублікований: 20-01-2021
Читайте також:
Кафедра експертизи харчових продуктів у Київському державному коледжі туризму та готельного господарства

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за зв’язки з профільними коледжами та технікумами, доцент Оксана Шульга відвідала Київський коледж туризму та готельного господарства з метою ознайомлення випускників коледжу зі спеціальностями «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і «Якість, стандартизація та сертифікація». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів у Київському державному коледжі туризму та готельного господарства 09 грудня 2019

Навіщо менеджерам аудит дізналися наші здобувачі освіти

Здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент» разом із гаранткою програми Світланою Дундою долучилися до зустрічі зі старшою експерткою з аудиту міжнародної консалтингової компанії «Ernst&Young» Анастасією Дарієнко. Фахівчиня розповіла, що зовнішній аудит є перевіркою бухгалтерської звітності на достовірність і відповідність документів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навіщо менеджерам аудит дізналися наші здобувачі освіти 29 грудня 2021

Як використовувати час карантину з користю дізналися наші магістри

Йде третій тиждень карантину. Викладачі завантажують завдання на платформу дистанційної освіти, здобувачі їх виконують. Ніхто не виходить на вулицю. Спілкування – лише дистанційно. І ось радісна звістка від стратегічного партнера Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL – для студентів факультету біотехнології та екологічного контролю у пер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як використовувати час карантину з користю дізналися наші магістри 30 березня 2020

За підтримки німецьких партнерів у Львівському коледжі НУХТ відбулося відкриття другої лабораторії технологій виробництва кулінарної продукції

15 березня 2018 року у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося відкриття другої лабораторії технологій виробництва кулінарної продукції. Це стало можливим завдяки допомоги спонсорів із Німеччини, зокрема старшого експерта SES, п. Фрідріха Обойковича, а також особливим зусиллям Григорія Дідика, Галини Сторож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За підтримки німецьких партнерів у Львівському коледжі НУХТ відбулося відкриття другої лабораторії технологій виробництва кулінарної продукції 15 березня 2018