Н У Х Т

Ефективний екоменеджмент опановують магістри спеціальності «Туризм»

07 лютого 2022

Ефективний екоменеджмент опановують магістри спеціальності «Туризм»

Магістри спеціальності «Туризм» разом із доценткою кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяною Мірзодаєвою в рамках вивчення дисципліни «Управління стійким розвитком дестинацій: досвід ЄС» успішно пройшли навчання у Міжнародній Зимовій Школій Жана Моне: Університет – Школі «Ефективний Екоменеджмент для Європейського Майбутнього України».

Перед слухачами виступили визнані експерти у галузі екоменеджменту та захисту довкілля з університетів Європейського Союзу та України, представники Програми академічних обмінів ЄС Еразмус+, фахівці екологічних компаній, учасники міжнародних проєктів екологічного спрямування.

За результатами навчання всі отримали сертифікати учасників Міжнародної Школи Жана Моне Програми ЄС Еразмус+.

Отримані знання здобувачі вже незабаром зможуть використати у практичній діяльності в будь-якій туристичній дестинації України та світу. 

Опублікований: 07-02-2022
Читайте також:
Другокурсники знайомляться з готельним господарством столиці

14 березня 2025 р. другокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» разом зі своєю наставницею, старшою викладачкою Аліною Ковтун відвідали 4-зіркове готельне підприємство «Galera Resort», яке знаходиться в галерній затоці Голосіївського району. Із прилеглою територією, історією місцезнаходження, номерним фондом, службами готелю, ресто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники знайомляться з готельним господарством столиці 14 березня 2025

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів поглибили свої знання

Доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук разом зі студентами групи МО-3-2 відвідала XI Міжнародну виставку «LABComplEX. HI-TECH», яка працювала у Києві 17-19 жовтня. Студенти ознайомились із представленим спектром обладнання для лабораторій, спеціалізованими меблями, витратними матеріалами, а також з комплексом послуг по с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів поглибили свої знання 22 жовтня 2018

Передостанній крок…

На кафедрі технології оздоровчих продуктів розпочалися попередні захисти кваліфікаційних робіт бакалаврами денної форми навчання. 8 червня комісія у складі професорки Галини Сімахіної, доценток Ірини Гойко і  Наталії Стеценко, а також асистентки Ірини Ясінської  провели перше засідання із заслуховування робіт. Здобувачами були представлені допові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передостанній крок… 10 червня 2021

Корисні інсайти готельного бізнесу для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Лекцію для студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прочитала менеджер фронт-офісу 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv» Ірина Кудрявченко, яка поділилася з майбутніми готельєрами своїми знаннями та досвідом. Лектор розповіла історію готелю «Hilton Kyiv» і особливості його структури. Важливим питанням лекції також було висвітлен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні інсайти готельного бізнесу для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 25 квітня 2019